Справжня хвиля «суші-тероризму» захлиснула ресторани Японії - PostEat

пошук

Справжня хвиля «суші-тероризму» захлиснула ресторани Японії
07-02-2023 0 890


В одному з японських суші-ресторанів клієнт-підліток облизував пальці й торкався тарілок з суші, які їхали повз нього на конвеєрній стрічці. Про це пише The Telegraph.

Все почалося з вірусного ролика у Twitter, який користувачі переглянули понад 41 мільйон разів. На відео видно, як підліток облизав пляшку з соєвим соусом та чисту тарілку, а також облизував пальці й торкався тарілок з суші, які їхали повз нього на конвеєрній стрічці.

Ролик просто підірвав Twitter. Послідовники «суші-терориста» почали хуліганити в суші-кафе: намазувати васабі на шматочки суші, що проїжджають повз них конвеєрною стрічкою, облизувати ложки для загального користування і негайно розміщувати ролики на своїх сторінках у соціальних мережах.

Внаслідок поширення вірусного контенту, знятого в одному з ресторанів мережі Sushiro в японському місті Ґіфу, акції компанії впали майже на 5%. Зрозуміло, постраждала і репутація мережі.

Відеоролики викликали обурення в Японії, де вартість індустрії суші оцінюється в 5,7 мільярдів доларів.

Підліток, який запустив у мережу вірусне відео, та його батьки публічно попросили вибачення у мережі, але адміністрація компанії заявила, що має намір порушити кримінальну справу. Власники мережі ресторанів Sushiro запевнили відвідувачів, що вони переглянуть подачу страв на конвеєрній стрічці.

Фото: скриншот Twitter ShanghaiPanda

Читайте також: 

Вчені вперше виростили в лабораторії свинячий стейк

В Іспанії понад 100 людей отруїлися у відомому мадридському ресторані

Продажі пива в Німеччині відновлюються, але залишаються нижче допандемічного рівня

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi