Стали відомі нові дегустатори на Favorite Food&Drinks 2023 - PostEat

пошук

Стали відомі нові дегустатори на Favorite Food&Drinks 2023
22-08-2023 0 570


Андрій Васильєв, Надія Підлісна, Юрій Буцько та Ірина Брицька будуть дегустаторами на міжнародному дегустаційному конкурсі Favorite Food&Drinks 2023.

Інформація про нових дегустаторів на Favorite Food&Drinks 2023:

  • Андрій Васильєв — бронзовий чемпіон Світу з каптестінгу у 2023 році в Афінах, дворазовий чемпіон України з каптестінгу у 2019, 2023 роках. Суддя кавових чемпіонатів України, Співвласник обсмажки DAM COFFEE ROASTERS, Дніпро.

  • Надія Підлісна — директорка департаменту з якості в мережі супермаркетів “ЕкоМаркет”. Вона вдруге приєднується до складу незалежних та високопрофесійних членів дегустаційної комісії. Надія вже понад 20 років працює в харчовій галузі. Має досвід роботи хіміком, мікробіологом, технологом, інженером з якості, начальником служби якості, директором з якості на різних харчових підприємствах. 

  • Юрій Буцько — провідний ревізор департаменту оптимізації та аналітики ТОВ “Епіцентр К”. Група компаній “Епіцентр К” почала розвиток продовольчих супермаркетів Food Market у концепті shop in shop (магазин в магазині) із широким асортиментом харчових продуктів та напоїв та власним виробництвом у 2020 році.

  • Ірина Брицька — керівник з клієнтського досвіду компанії, що працює під брендом KLO. На питання: «У постачальниках якої продукції зацікавлені компанії, що працює під брендом KLO?», Ірина відповіла коротко і по суті: крафтові продукти та напої; органічні продукти; снеки.

Додамо, восени в Україні члени професійної дегустаційної комісії оцінять продукцію українських крафтових виробників на міжнародному дегустаційному конкурсі Favorite Food&Drinks.

Професійні дегустації відбудуться 26-27 вересня 2023 року. 

Урочиста церемонія нагородження переможців пройде у Києві 16 жовтня 2023 року.

Щоб подати власну продукцію крафтові виробники мають заповнити анкету. Кандидат у професійні дегустатори також має заповнити анкету. 

Про проєкт

Favorite Food & Drinks – єдиний в Україні міжнародний дегустаційний конкурс, метою якого є виявлення високоякісних продуктів харчування та напоїв за органолептичними характеристиками «сліпим» методом.

Місія Favorite Food&Drinks — полегшити байєрам вибір, кому з виробників надати перевагу та які з продуктів ввести в асортимент,  або покупцям  – продукти, якого виробника покласти до споживацького кошика у першу чергу.

Незалежні експерти дегустаційної комісії проводять оцінку органолептичних показників продуктів, напоїв у 27 номінаціях.

Склад членів професійної дегустаційної комісії зформовано з висококласних фахівців: керівників відділів якості та власного виробництва у ритейлі, ГоРеКа, галузевих асоціацій та профільних інститутів.

Фото: Facebook Favorite Food&Drinks

Читайте також: 

Юрій Ковриженко візьме участь у гастрономічному перформансі Price of Freedom

В Албанії італійські туристи втекли з ресторану, не заплативши. Прем’єрка Італії розпорядилась заплатити за «цих ідіотів»

65 викладачів профтехів закінчили етап теоретичного і практичного навчання у кулінарних хабах

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi