Сучасні ресторанні тенденції та інновації: в Києві відбувся SALT: Restaurant Innovation Conference - PostEat

пошук

Сучасні ресторанні тенденції та інновації: в Києві відбувся SALT: Restaurant Innovation Conference
03-11-2023 0 1093

Партнери

Автор


30 жовтня у КВЦ «Парковий» відбувся захід «SALT: Restaurant Innovation Conference» від HOTELIERO про сучасні ресторанні тенденції та інновації, який відвідало понад 500-та гостей.

Одноденна інтерактивна подія, яка ознайомила з усіма трендами розвитку ресторанної індустрії, надала практичну, корисну інформацію для трансформації бізнесу та поділилась історіями успіху провідних компаній.

Вперше у Києві на «SALT: Restaurant Innovation Conference» був представлений новий, повністю електричний автомобіль BMW I5. Учасники та гості конференції змогли першими познайомитись з новітніми технологіями.

Офіційно відкрив конференцію засновник та CEO HOTELIERO, Національної Премії «СІЛЬ» та SALT: Restaurant Innovation Conferece — Андрій Скіп’ян, а зі вступною промовою виступив ресторатор та візіонер Премії «СІЛЬ» Савелій Лібкін.

На конференції кожен спікер поділився своїм цінним досвідом та спробував розширити світогляд на бізнес. Серед них:

• Співзасновник Monobank Михайло Рогальський, який розповів про новий проєкт Expirienza 2.0 та його особливості: як обирати заклади за стравами, створювати списки улюблених страв та додавати продукти, на які є алергія.

Андрій Длігач про те, як ресторани стають трендами ком‘юніті, наскільки складною залишається ситуація з ресторанною індустрією та на чому будуватиметься маркетинг.

Тарас Маселко з темою: «Тенденції з життя холдингу емоцій «!FEST». Про тенденції в часі воєнного стану, освіту, івенти, виробництва і масштабування бізнесу». Гості конференції дізнались, як змінився формат заходів під час війни та як це проводити івенти в укритті.

Євгеній Таллер співвласник ресторанів «Ministry of…» поділився ідеями, як залучити інфлюенсерів до взаємодії з бізнесом.

• Головна директорка «Glovo Ukraine» Марина Павлюк виступила з темою «Тенденції фудтек, як можливості для рестораторів: віртуальні бренди, хмарні кухні, швидка доставка та нові споживчі звички українців».

Олександр Краковецький відкрив блок «Технології та софт», висвітлив реальні кейси використання ШІ в ресторанній індустрії та детально розповів чому всі говорять про ШІ.

• CEO та співвласник компанії Servio Soft — Ігор Гречко, у своїй доповіді розкрив тему діджиталізації, онлайн сервісів для збільшення прибутку та як досягти найкращого за допомогою сучасного програмного забезпечення.

• Радниця офісу з розвитку підприємництва та експорту Анна Міленіна поділилась, як правильно підготувати грантову заявку, на що звертати увагу та яких помилок слід уникати, аби отримати цікавий грант.

Жорж Піонов презентував свій новий проєкт про освіту та розповів навіщо ресторанному бізнесу потрібні інновації.

Також на конференцію був запрошений спеціальний гість з Британії Чарльз Бенкс, кофаундер провідної трендвочінг агенції The Food People, який розповів про топ 10 трендів 2023/2024 років, серед яких «Вартість приготування», «Точна ферментація», «Назад до основ», «Новий клімат&культура» та інші.

Ольга Руднєва, Олена Вдовиченко та Олексій Волошин в рамках дискусійній панелі «Інклюзивність» підняли надважливу тему сьогодення, як інтегрувати Суперлюдину в заклади ресторанної індустрії, щоб вона почувалась комфортно.

Також, SALT: Restaurant Innovation Conference підтримали соціальну ініціативу Superhumans Center, перевівши туди частину свого прибутку отриманого з продажу квитків.

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi