У Carlsberg заявили, що росія вкрала їхній російський бізнес - PostEat

пошук

У Carlsberg заявили, що росія вкрала їхній російський бізнес
01-11-2023 0 324


Данська пивоварна компанія Carlsberg Group розірвала всі зв’язки зі своїм російським бізнесом і відмовляється укладати угоду з російським урядом, щоб не робити захоплення активів москвою легітимним. Про це заявив генеральний директор компанії Якоб Ааруп-Андерсен, повідомляє CNN.

Данська група з минулого року намагалася продати свою дочірню компанію «Балтика» в росії, йдучи по стопах багатьох інших західних компаній, які залишили країну після вторгнення росії в Україну.

Однак після того, як у червні Carlsberg оголосив, що знайшов покупця для бізнесу, наступного місяця президент росії розпорядився тимчасово арештувати частку Carlsberg у місцевій пивоварні.

«Немає жодного способу обійти той факт, що вони вкрали наш бізнес у росії, і ми не збираємося допомагати їм, щоб це виглядало легітимним», — сказав Якоб Ааруп-Андерсен.

За його словами, через обмежену комунікацію з керівництвом «Балтики» і російською владою з липня, Carlsberg не зміг знайти прийнятного рішення щодо ситуації, яка склалася.

«Ми не збираємося укладати угоди з російським урядом, які якимось чином виправдовують незаконне захоплення нашого бізнесу», — додав Ааруп-Андерсен.

Читайте також:

Євген Клопотенко та Інна Поперешнюк запустили сніданкове меню у закладах «100 років тому вперед» і «Полтава»

Вина SHABO були представлені на престижній виставці Warsaw Wine Experience 2023

Уряд затвердив стратегію реформування системи шкільного харчування на 2023–2027 роки

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi