пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
У Києві пройшов експериментальний кулінарний чемпіонат між студентами Київського професійного коледжу мистецтва та технологій сервісу та Київського професійного коледжу сфери послуг. Про це у Facebook розповів український шеф-кухар Євген Клопотенко.
“Місія: шоб перевірити, чого вони навчилися за новою програмою (яку я розробляю в рамках реформи профосвіти). В меню: бургери, картопля, соус Голландез. Можна було проявляти всю свою креативність в подачі і презентації, але дотримуючись техкарт та головних правил. В журі — кухарі і любителі бургерів за сумісництвом. Студенти показали рівень, було стііільки креативних, вишуканих, цікавих подач. Відчуваю, у світ піде багато кухарів, які будуть робити вам смачно”, — розповів він.
Перед учасниками постало завдання з приготування бургера, соусу «Голландез» та запеченої картоплі.
Результати експериментального кулінарного чемпіонату:
Фото: Facebook Євген Клопотенко
Читайте також:
В Афінах проходить кавовий чемпіонат World of Coffee. Хто представляє Україну
Carlsberg Group інвестувала 1,5 млрд гривень в нову виробничу лінію в Україні
Стали відомі найкращі ресторани світу, які потрапили у список The World’s 50 Best Restaurants 2023
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi