У листопаді в Києві відбудеться «Creative Chefs Summit 2023: МРІЯ. Сила візії» - PostEat
У листопаді в Києві відбудеться «Creative Chefs Summit 2023: МРІЯ. Сила візії»
16-10-2023 0 895


27 листопада у конгресно-виставковому центрі «Парковий» в Києві відбудеться «Creative Chefs Summit 2023: МРІЯ. Сила візії».

«Creative Chefs Summit 2023: МРІЯ. Сила візії — стане платформою, на сцені якої зійдуться пари ШЕФ + РЕСТОРАТОР : кулінарний досвід та ділова хватка, щоб продемонструвати, як мрія може втілитись у реальність.

Ця концепція передбачає спільне партнерство між рестораторами та шеф-кухарями, кожен із яких вносить важливий компонент у реалізацію спільного бачення», — йдеться в описі події.

Організатори пояснюють, що ресторатор приносить стратегічне бачення та бізнес-структуру, які є основою мрії, визначаючи її загальну ідентичність та операційну структуру. З іншого боку, шеф-кухар – це творча сила, яка втілює це стратегічне бачення у кулінарне вираження. Шеф створює страви, які є не просто їжею, а відображенням загальної мрії, втілюючи в кожному творі пристрасть та точність.

Спікери: 

  • Мацюта Андрій — шеф-кухар ресторанів 88 Local HAY by Edem Family.
  • Олексій Волошин — український готельєр, CEO керуючої компанії Edem Family, прихильник теорії розвитку міст, громад та держави, через туризм і гостинність, Віце-президент Української Асоціації готелів та курортів (UHRA).
  • Ігор Мезенцев — автор кулінарного проєкту «Топот» про виживання кухарів у дикій природі. Засновник проєкту « Варті» і «Ліс вечеря».
  • Дмитро Бахта — співавтор міжнародного проєкту для шеф-кухарів «Топот».
  • Олександр Цвигун — шеф-кухар закладу «Мрійники».
  • Євген Клопотенко — шеф-кухар, співвласник ресторанів «100 років тому вперед», «Інші бістро», «Інші бар» та «Полтава».
  • Інна Поперешнюк — співвласниця ресторанів «100 років тому вперед», «Інші бістро», «Інші бар» та «Полтава».

Зарезервувати квиток можна за посиланням.

Photo credit: Facebook Creative Chefs Summit

Читайте також:

Meat Bar від «Мʼясторії» запрацює на фудмаркеті «Промприладу» в Івано-Франківську

Ресторан YOY потрапив у TOP-10 фіналістів у двох номінаціях премії BBC Good Food Awards

Понад 80 українських вин було представлено на дегустації для представників винної сфери Великої Британії

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi