пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
У львівському ресторані «Найдорожча ресторація Галичини» будуть розвивати винну культуру, там вже пропонують великий вибір вина за цінами магазину. Гості заплатять лише сталий Cork Fee, щоб насолоджуватись напоєм у фантастичній локації. Про це у Facebook розповів ресторатор Андрій Худо.
“Найдорожча ресторація Галичини є вже багато років у Львові. У нас супер вигляд на Площу Ринок, смачна кухня, великий вибір вина. І найважливіше — у нас працюють фантастичні люди, і незвично для цього ринку кожен багато років.
Але сьогодні трохи не ті часи для святкувань… У місті нема туристів, та й загалом настрій не дуже до святечних обідів чи вечерь. Тому зараз наше завдання — зберегти проект та команду до перемоги!
Ми вирішили віддати простір на цей час для розвитку винної культури. Поставили великий вибір вина за цінами магазину, такими ж, як в Bad Boy чи Сільпо. Ви заплатите лиш сталий корк фі і можете насолоджуватись напоєм у фантастичній локації. А там вже й щось до вина) І все, що поза вином — залишиться команді. Так ми всі підтримаємо один одного!”, — написав він.
Фото: Facebook Андрій Худо
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi