У Швейцарії виготовили найбільший у світі торт-сукню - PostEat

пошук

У Швейцарії виготовили найбільший у світі торт-сукню
08-02-2023 0 1097


Вбрання представили на швейцарській весільній виставці у Берні. Найбільший у світі торт-сукня потрапив до Книги рекордів Ґіннеса. Про це повідомляє компанія Sweety Cakes.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Guinness World Records (@guinnessworldrecords)

Засновниця швейцарської компанії Sweety Cakes Наташа Лі Фокас виготовила найбільший у світі торт-сукню. Вага їстівної сукні склала 131,15 кг. Торт був представлений на найбільшій швейцарській весільній виставці Swiss Wedding World у Берні.

Щоб рекорд було зараховано, вага торта мала бути не менше 68 кг. Металева опора, тримач для сукні та торт разом важили 242,75 кг. Також моделі необхідно пройти в такому вбранні не менше ніж п’ять метрів — це завдання було виконане без проблем. Після презентації торт-сукню розрізали на шматки та роздали гостям.

У Sweety Cakes зазначили, що ідея про створення найбільшої у світі їстівної сукні прийшла Наталії Лі Фокас кілька років тому. Для реалізації ідеї вона купила один із найбільших інтернет-магазинів аксесуарів для випічки та перенесла робоче приміщення до торговельного центру площею понад 400 квадратних метрів.

Фото: скриншот guinnessworldrecords

Читайте також: 

Корпорація «АТБ» сплатила понад 20 млрд грн податків і зборів у 2022 році

У Новій Зеландії з’явилася «винна» авіакомпанія

В Україну зі Швеції завезли небезпечні чашки

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi