У Великій Британії пивовари знизили міцність пива - PostEat

пошук

У Великій Британії пивовари знизили міцність пива
26-06-2023 0 615

Британські пивоварні компанії почали зменшувати відсоток алкоголю у своїй продукції, щоб зберегти ціни. Про це повідомляє CNN.

Причина таких дій пивоварів — новий акциз. За новим законом британські виробники алкоголю оподатковуються акцизом, який спирається на міцності їх напоїв: що більше алкоголю, то вищий податок. 

У компаніях додають, що рецепти в пиві було не сильно змінено. Ось кілька брендів британського пива, у яких знизили міцність:

  • Foster’s – з 4 до 3.7%
  • Bishops Finger Kentish Neame – з 5.4 до 5.2%
  • Spitfire Amber Ale – з 4.5 до 4.2%
  • Old Speckled Hen – з 5 до 4.8%

Спікер компанії Greene King, яка виробляє Old Speckled Hen, пояснив, що такі зміни дозволяють економити 2 пенси за кожну пляшку і є одним зі способів знизити витрати.

Читайте також:

Українець посів призове місце на кавовому чемпіонаті World of Coffee

У США блогер зробив найбільший у світі ріжок морозива

Пивоварня Miller випустила «пивну» форму для льоду

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi