Українські дизайнери здобули срібну перемогу в міжнародній премії за інтер’єр ресторану у Києві - PostEat

пошук

Українські дизайнери здобули срібну перемогу в міжнародній премії за інтер’єр ресторану у Києві
29-05-2024 0 243


Студія дизайну та архітектури Znak Design стала срібним призером у  конкурсі International Architecture & Design Awards 2024, який щорічно організовує міжнародна спільнота дизайнерів та архітекторів The Architecture & Design Community. 

Уже третій рік поспіль ця премія відзначає найкращі роботи у сфері інтер’єрного, архітектурного, продуктового та комунікаційного дизайну — у 2024 році проєкти учасників оцінювали провідні дизайнери і архітектори з 17 країн світу. Znak Design здобули перемогу в категорії Cafe and Bar Aesthetics Completed / Professional з кейсом ресторану Slava U.

Ресторан Slava U знаходиться в історичному центрі Києва — на розі вулиць Шота Руставелі та Саксаганського. В оформленні інтер’єру дизайнери відштовхувались від наявної базової композиції: дерев’яної стелі, стильних облицювань з чорного металу на стінах та біля вікон, а також старовинної цегли, яку очистили від старої фарби та відновили.

Доповнили атмосферу приміщення авторськими меблями, світильниками і декором, які, за рахунок своєї крафтовості, додали простору емоційності, як і витончений чорний український орнамент на стіні.

“Мені подобається ідея, що творчість — це радше не про руйнування існуючого, щоб створити щось абсолютно нове, а про те, як сучасними інструментами відновити і підкреслити історичну цінність того, що вже маємо. Радію, що ми з командою змогли втілити цю концепцію в ресторані Slava U. І окремо хотів би подякувати талановитим українським крафтовим майстрам, які допомогли втілити наші задуми в унікальних світильниках. Ця відзнака міжнародною спільнотою — і їхня перемога також”, — коментує Вадим Зюзюк, засновник та CEO Znak Design.

Фото надані Znak Design

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi