Ukraine Horeca Masters: найцікавіші лекції та майстер-класи від провідних шеф-кухарів та експертів індустрії гостинності - PostEat

пошук

Ukraine Horeca Masters: найцікавіші лекції та майстер-класи від провідних шеф-кухарів та експертів індустрії гостинності
26-10-2023 0 5381

ПРОМО

Автор


Українські шефи, ресторатори та всі представники світу HoReCa відтепер мають можливість отримувати найцікавішу та найактуальнішу інформацію для розвитку та нових професійних здобутків — варто лише підписатись на telegram-канал Ukraine Horeca Masters.

На каналі публікуються різноманітні лекції та майстер-класи від провідних шеф-кухарів та експертів індустрії гостинності.

Також на вас чекають авторські ексклюзивні рецептури від найкращих шеф-кухарів України: вже зараз ви можете знайти рецепти крокетів з яловичини кукурудзяним кремом та бринзою від бренд-шефа Кулінарного Центру МХП Іллі Демковського та качки з карпатським шовдарем та гніченою сливою, кукурудзяним мусом та соусом з афинів від шефа Віталія Гуралевича.

До речі, можливість зустрітися наживо з провідними експертами індустрії гостинності та отримати безліч корисних знань та інсайдів настане дуже скоро — вже 9 листопада у Кулінарному Центрі МХП відбудеться другий кулінарний захід UKRAINE HORECA MASTERS.

Цього дня 7 спікерів індустрії гостинності проведуть пізнавальні лекції та практичні майстер-класи, де поділяться з аудиторією своїм досвідом, знаннями, філософією та дослідженнями кулінарної спадщини.

Маючи потужний досвід у створенні успішних закладів та гастрономічних проєктів, спікери обговорять нагальні питання, з якими щоденно стикаються працівники індустрії гостинності: оптимізація операційної діяльності та збільшення ефективності процесів, дефіцит кадрів і побудова мотивованої команди, ефективний ресторанний маркетинг, якість сервісу, адаптація до нових запитів гостя і умов праці.

Також на заході вперше буде обговорена тема нематеріальної спадщини і системи географічних зазначень України, яка важлива для виробника як створювача унікального продукту, споживача як свідомого формувача цінностей та регіону як осередка розвитку.

Серед спікерів другої зустрічі UKRAINE HORECA MASTERS:

  • Максим Прихідько (м. Львів) – шеф-кухар ресторану Mamma. Modern family restaurant, переможець Національного відбору Bocuse d’Or Ukraine;
  • Віктор Тимчишин (м. Київ) – шеф-кухар ресторану ALASKA;
  • Маріанна Душар (м. Львів) – українська письменниця про історію їжі, яка спеціалізується на кулінарній спадщині Галицького регіону, антрополог, авторка проектів «Пані Стефа» та Seeds& Roots;
  • Льоля Ланда (м. Львів) – власниця сімейного кафе «Єрусалим», що має відзнаку European Culinary Heritage Network;
  • Всеволод Поліщук (м. Львів) – співзасновник «Інституту Галицької кухні», автор концепцій ресторанів/готелів, автор телеграм-каналу «Поліщук рекомендує»;
  • Артем Блаута (м. Хмельницький) – засновник і співвласник ресторану «Ресторація Шпігеля», власник ресторану кавказької та італійської кухонь «Діоскурі», бренд-шеф готельно-ресторанного комплексу «Південна Брама»;
  • Юлія Прохода – патентний повірений України, національний експерт ЄС з географічних зазначень, сертифікований тренер Всесвітньої організації інтелектуальної власності, голова правління Національної асоціації патентних повірених України.

Зустріч UKRAINE HORECA MASTERS відбудеться в Кулінарному центрі МХП — це унікальна локація не тільки для України, а і для Європи в цілому. Тут під одним дахом є все необхідне для випуску та розробки новітніх продуктів, зокрема 6 демонстраційних кухонь, кожна з яких відповідає за окремий кулінарний напрямок: HoReCa, стритфуд, дарк кітчен, піцерія, кейтеринг та кухня-студія. Крім цього, в центрі діє лабораторія сенсорного аналізу. Кулінарний центр є важливою частиною трансформації МХП в кулінарну компанію.

Тож не пропустіть унікальну професійну подію та підписуйтесь на telegram-канал Ukraine Horeca Masters, щоб бути в курсі останніх актуальних новин українського та світової ресторанної індустрії та потрапити у прогресивну спільноту професійних шеф-кухарів. Пориньте у дивовижний світ HoReCa разом з Ukraine Horeca Masters!

Матеріал підготовлено у партнерстві з МХП — міжнародною компанією у сфері харчових та агротехнологій

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi