В Україні готуються до впровадження виноградарсько-виноробного реєстру - PostEat

пошук

В Україні готуються до впровадження виноградарсько-виноробного реєстру
13-11-2023 0 331


Представники Мінагрополітики та наукових установ з робочим візитом відвідали Республіку Молдова під час якого обговорили питання щодо впровадження в Україні виноградарсько-виноробного реєстру. Про це повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України.

Українська делегація на чолі з директором Департаменту аграрного розвитку Ігорем Віштаком зустрілася з представниками Міністерства сільського господарства і харчової промисловості Республіки Молдова, Національного бюро винограду і вина Республіки Молдова та Національної асоціації сільського розвитку, які відкрито поділилися досвідом та практикою управління виноградарсько-виноробною галуззю.

Зокрема під час візиту обговорили алгоритм реєстрації виробників винограду та виробників виноробної продукції у реєстрі, важливість ефективної комунікації з виробниками в процесі реєстрації.

Впровадження виноградарсько-виноробного реєстру забезпечить контроль якості продукції та стане основою для перезавантаження галузі виноградарства, а також дозволить переведення публічних послуг у сфері виноробства та виноробства в електронну форму.  Метою створення реєстру як інформаційно-комунікаційної системи є збір, облік, накопичення, оброблення інформації щодо виробництва винограду, продуктів виноградарства і виноробства.

Читайте також: 

Від яких захворювань може врятувати вівсянка

Проєкт української студії Yod Group увійшов до списку найкрасивіших ресторанів світу за версією «Премії Версалю»

21-22 листопада у Варшаві відбудеться ресторанний форум «RestoPraktiki»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi