Відбулася прем’єра третього документального фільму Ukrainer про виноробство Галичини - PostEat

пошук

Відбулася прем’єра третього документального фільму Ukrainer про виноробство Галичини
16-08-2023 0 503


15 серпня у Києві у коворкінгу Peremoga відбулася прем’єра третього документального фільму Ukraїner про виноробство Галичини. Про це у Facebook повідомив винний експерт, амбасадор українського вина і засновник фестивалю Kyiv Food and Wine Festival Сергій Клімов.

“Галичина має дуже багато туристичних місць, а виноробство має достатній потенціал, щоб стати ще одним приводом подорожувати цим регіоном”, — розповідають у Ukrainer

Героями заключної серії документального серіалу про вино й виноробство України стали команди трьох галицьких підприємств:

  • Axis Wine — львівська виноробня, заснована Дмитром Копієм і Сергієм Урбановським у 2018-му. Працюють із різними сортами винограду: Шардоне, Рислінг, Одеський чорний, Каберне, Мерло, Піно Нуар та Совіньйон Блан.
  • «Галицька Сорока» — господарство Ореста Дейнеки, розташоване в селі Вілявче, що за 40 кілометрів на схід від Львова. Тут виготовляють ягідні вина, зокрема з різних видів малини.
  • «Янчинські пагорби» — сімейна винарня в селі Іванівка, що приблизно за 60-70 кілометрів на схід від Львова. Вино виробляють зокрема із сортів Рубіновий Магарача, Мускат одеський та Гурзуфський рожевий.

Фото: скриншот

Читайте також:  

У Києві відбудеться офлайн прем’єра документального фільму про вино Поділля

У Києві пройшов дводенний семінар «Економіка малої виноробні. Ведення документообігу та звітності у виноробному бізнесі»

У Тернополі розважальний заклад працював після дозволеного часу

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi