пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
11 жовтня у Виставковому центрі КиївЕкспоПлаза відбулась надважлива подія для поціновувачів кулінарної культури — Національний відбір гастрономічного конкурсу Bocuse d`Or Ukraine. 8 молодих українських шефів змагались за право представити свою майстерність та українську кухню на міжнародній арені Bocuse d’Or Europe Final 2022.
Кращою рибною стравою відбору визнана страва Олександра Липко, шеф-кухаря ресторану La Veranda (Київ).
Кращу м’ясну страву приготував Владислав Ліонов, су-шеф ресторану Sense Cafe (Дніпро).
Кращим помічником шефа визнана Кароліна Залевська (ресторан Lucky). Вона отримує спеціальний приз — стажування у мішленівському ресторані в Будапешті.
Третє місце посів Віталій Нужний, викладач харківської кулінарної школи Al.Cuisine та багаторазовий призер всеукраїнських кулінарних конкурсів.
Друге місце посів шеф-кухар ресторану Winovnik у Дніпрі Вадим Захаров, який отримує приз у розмірі 50 000 грн.
Переможець Національного відбору гастрономічного конкурсу Bocuse d`Or Ukraine — Максим Приходько, засновник та шеф Experimental restaurant (Львів), шеф-кухар гастрономічного простору Pro100 HUB (Львів), член Асоціації шеф кухарів України, член Асоціації «Західна Шеф Група» та Клубу Галицької Кухні, а також призер та переможець міжнародних та всеукраїнських конкурсів. Саме Максим Приходько отримує приз у розмірі 100 000 гривень та право представляти Україну на європейському фіналі конкурсу Bocuse d`Or Europe Final у березні 2022 року в Будапешті.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Про історію конкурсу Bocuse d’Or та його значимість для України ми розповідали у матеріалі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi