Відкрито реєстрацію на форум Parabere - PostEat

пошук

Відкрито реєстрацію на форум Parabere
18-12-2023 0 365


Форум Parabere відбудеться 3 та 4 березня у Римі. Це глобальний саміт, який розширює можливості жінок у сфері гостинності.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений P A R A B E R E Forum (@parabereforum)

Parabere – це незалежна, міжнародна та некомерційна платформа, яка представляє погляди та голоси жінок щодо основних проблем харчування. Форум прагне покращити стан гастрономії, харчування, продуктів харчування, сільського господарства шляхом залучення лідерів у різних сферах, від бізнесу та наукових кіл до політики та соціальних питань.

Використовуючи досвід і знання жінок для всіх поколінь і регіонів, форум пропонує практичні дискусії про те, як подолати бар’єри та створити нові горизонти та можливості, як на місцевому, так і на глобальному рівнях, а також поглиблені та інноваційні дебати щодо важливих ідей.

Parabere також сприяє просуванню жінок у всьому світі через бізнес і соціальні мережі.

Зареєструватись на форум можна за посиланням. Організатори додають, що заявки можуть подавати всі професіонали харчової промисловості – як чоловіки, так і жінки. Вартість квитка промислової категорії становить 220 євро. У квиток входить: доступ на 2 дні форуму, 2 обіди, перерви на каву, церемонія нагородження Parabere Care Award та заключна вечеря 4 числа березня 2024 року. Організатори будуть надавати пріоритет галузі: шеф-кухарям, сомельє, барменам, бариста, пекарям, фермерам і науковцям.

Photo credits: Instagram parabereforum

Читайте також:

Анна-Євгенія Янченко розповіла про українські локальні сорти винограду

Хосе Андрес отримав конструктор «Батьківщина-Мати» від Lego Creators

Олена Брайченко виступить на онлайн-лекції «Різдво в Україні: смаки й традиції»

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi