Відкрито реєстрацію на World Cheese Awards 2024 - PostEat

пошук

Відкрито реєстрацію на World Cheese Awards 2024
19-07-2024 0 2648

Партнери

Автор


World Cheese Awards (WCA) наймасштабніший світовий сирний конкурс, започаткований у Великій Британії 36 років тому, вже третій рік поспіль в очікуванні на українські сири. Цьогоріч захід відбудеться 15-16 листопада у м. Візеу, Португалія. 

До участі традиційно допускаються як великі сирні підприємства, так і крафтові виробники. Основна вимога документально підтверджена якість і безпечність продукції. Партнерами та офіційними представниками заходу в Україні є компанія Ardis Group.

За підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (Quality FOOD Trade Program), а також за сприяння Ukraine-Moldova American Enterprise Fund, спільнотою поціновувачів сиру ProCheese від Ardis Group українським виробникам сиру буде надана допомога з:

  1. Вибором сирів, які матимуть переваги в конкурсі.
  2. Реєстрацією сиру на офіційній платформі WCA.
  3. Описом сиру, упакуванням і маркуванням згідно з правилами конкурсу.
  4. Організацією транспортування сиру в Португалію з України.

Додатково на заході буде організовано національний стенд для представлення України та українських сирів міжнародним сирним експертам і гостям заходу.

Для виробників участь у міжнародному конкурсі надає низку переваг:

  • промоція власного бренду за кордоном;
  • можливість відкрити свій продукт для іноземних баєрів з подальшим налагодженням експорту; 
  • шанс отримати визнану світову винагороду від професійного журі та використовувати її для просування сиру на вітчизняному ринку.

«За два роки участі українських сирів у World Cheese Awards ми привезли аж 26 нагород для українських виробників і це мотивує нас не зупинятися на досягнутому. Автентичність сиру, особливі смак і рецептура, незвичайна форма — саме це дозволить вам виділитися серед тисяч учасників і завоювати серця сирних професіоналів із різних куточків світу», — зазначає Оксана Чернова, сирна експертка, засновниця ProCheese Академії та суддя World Cheese Awards від України.

Форма попередньої реєстрації учасників та інформація щодо участі за посиланням: https://procheese.ua/events/world-cheese-awards-2024/

Реєстрація відкрита до 26.08 включно.

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi