Всеволод Поліщук поділився новинами з ресторанного ринку Львова - PostEat

пошук

Всеволод Поліщук поділився новинами з ресторанного ринку Львова
25-12-2023 0 573


Ресторанний маркетолог, автор ресторанних концепцій, співзасновник ГО «Інститут галицької кухні» галицької кухні Всеволод Поліщук у Telegram поділився новинами з ресторанного ринку Львова.

«Вісім! дуже крутих новин з ресторанного ринку Львова.

1. Неймовірне переродження Цукерні. Той випадок, коли талант Володимира Непийводи і його команди потрапив у добрі руки. Суперосучаснена концепція дизайну: мінімалізм, тепле світло, світлі меблі і 300 кілограмів подрібненої яєчної шкаралупи в оздобленні стін. Пані Люба, одна з власниць закладу, схоже, сама в шоці, що погодилася на таке, але при цьому аж світиться енергією й оптимізмом.
Карта солодощів майже не змінилася, якість, як завжди, на рівні.Дивитися інтер’єр тут.

2. Чудесне повернення Поркетерії Porco Marco на Вірменській. Маленький, але гордий заклад з піцою та чудовимм хлібом і поркетою знайшов нового шефа і відкрився знову після перерви. Попередній шеф-кухар пішов захищати нас із вами у лави ЗСУ. Забіг привітати Анастасію Грень, з якою ми були знайомі лише віртуальні. Дякувала мені і вам, читачам, бо завдяки нашим постам і репостам знайшла працівника і відновила заклад. Приємно.
На радощах придбав додому хліб і поркету, чим привів до екстазу дружину, яка ці смаколики пробувала вперше. Каже, дуже смачне.

3. Нарешті потрапив у Бернардин, заклад біля Галицького ринку, з вікнами на Бернардинський собор. Ресторан відкрили засновники відомої любителям Карпат Вежі Ведмежої, з тим же шеф-кухарем. В основі меню також багато страв із Вежі. До десертів я не дійшов, тому улюбленого пирога зі смородиноюне скуштував, зате їв борщ (відразу потрапляє в десятку моїх борщів у Львові) та форель зі струмка (шикарна річ, яка поєднує переваги оселедця та слабосоленого лосося). Також пригубив вишнівку, дуже достойна.

4. Не дістався, але буду старатися: Альтернативна Кава відкрила перший заклад із кухнею. Франчайзі мережі на Малоголосківській — волонтери, тому тим більше до них поїду. У меню не лише десерти і сніданки цілий день, але й основні страви. Відвідаю — напишу більше. 

5. Там же на Малоголосківській відкрився заклад від доволі відомої доставки Kraft Burger. Знаю, що дуже красиве приміщення з високими стелями, бо сам до нього придивлявся під заклад. Їсти не їв, при нагоді буду пробувати.

6. У готелі Ференц відкрили Бар 4. Написав би більше, але співзасновник бару, діджей Гуч уже кілька днів обіцяє дати інфо і мовчить. Тому дізнавайтеся самі.

7. На Червоної калини, 64 на Сихові перед новим роком відкриється дуже стильне міське кафе Barbara. Я трішки допомагав Олегу Турчину з концептом, Артем Яценко з Марева із кухнею, Віктор Собчук робив інтер’єр. До піци, яка тут була раніше, додасться трохи східних присмаків, як от хумус та шакшука, з’явиться спешилті кава і гарний вибір українських вин.

8. Нарешті знаємо дату відкриття найбільш сирного кафе у Львові: Say Cheese на площі Ринок, 25. Це буде 5 січня. Інтер’єр від NUMO бюро вже готовий, кухня від Віктора Вовка та бар від Івана Зелика теж, лише шукають піцайолу. Як на мене, страви і напої дуже потужні, особливо м’ясо або овочі під розплавленим раклетом, суганакі, халумі, сендвічі з качокавало. Якщо ви б хотіли взяти участь у фінальній дегустації/передвідкритті 3 січня, напишіть у приват @RestoHelper або на сторінку закладу в Інсті«, — розповів Всеволод Поліщук.

Photo credits: Facebook Всеволод Поліщук

Читайте також:

Юлія Рабін розповіла, як пройшов майстер-клас «Taste of Bread and Pastry: Україна — Італія»

«Сільпо» відкрило у Вишневому новий супермаркет: його дизайн присвятили біржам

Євген Клопотенко отримав премію «Почесний амбасадор України в сфері кулінарної дипломатії»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi