Всі заклади Food vs Marketing відновили роботу - PostEat

пошук

Всі заклади Food vs Marketing відновили роботу
04-01-2024 0 468


Шість раменних та одна кав’ярня від Food vs Marketing відновили роботу в Києві. Про це мережа повідомила в Instagram. 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений FVSM (@foodvsmarketing)

Адреси і графіки роботи всіх закладів:

  • Раменна Food vs Marketing. Адреса: Хрестовий провулок, 8/9. Працює щодня з 11:00 до 21:00. Цю локацію знайти доволі складно — маленький підвальчик у дворі, прохід через арку. Але справжні поціновувачі вже давно знають цю дорогу на памʼять і, коли локацій було значно менше, вони вишукувались в довжелезні черги, щоб спробувати рамен.
  • Раменна Food vs Marketing. Адреса: вул. Вадима Гетьмана, 10/37а. Працює щодня з 12:00 до 21:00. Цей заклад відкрився біля автомийки та шиномонтажу. Вивіску з дороги затуляє зупинка громадського транспорту. На фасаді є велике вікно, де розмістився мучний цех, і всі перехожі можуть споглядати, як ми робимо нашу фірмову локшину. Кількість постійних гостей ще раз доводить, що головне — не розташування, головне — смачна їжа.
  • Раменна Food vs Marketing. Адреса: вул. Костянтинівська, 2а. Працює щодня з 12:00 до 21:00. Раменна на Подолі — це перший фасадний ресторан мережі. Як і раменна на Арсенальній, він дуже популярний серед відвідувачів, адже тут багато людей працюють та проводять вільний час на вихідних.  Величезні фасадні вікна, в одне з яких можна побачити наш мучний цех, процес приготування локшини.
  • Раменна Food vs Marketing. Адреса: Оболонський проспект, 26. Працює з середи по неділю з 12:00 до 21:00. Цей ресторан на Оболоні знаходиться в дуже гарному будинку на станції метро Мінська. Як тільки виходите з метро, одразу бачите величезний новий дім, на східцях багато людей, намальовані горобці та синички. Ось цими сходинками підіймаєтесь на верхню терасу і за кавʼярнею – раменна.
  • Раменна Food vs Marketing. Адреса: проспект Павла Тичини, 20 б. Працює щодня з 12:00 до 21:00. Заклад знаходиться в окремій будівлі на березі мальовничого озера Тельбін.  Вхід, в кращих традиціях, не знайдеш одразу — треба обійти будинок і спуститися в напівпідвал. А ззовні — кавʼярня мережі, де можна почекати свого замовлення за келихом колд брю, якщо раптом всі місця зайняті.
  • Раменна Food vs Marketing. Адреса: вул. Княжий затон, 10. Працює з понеділка по п’ятницю з 12:00 до 21:00. Друга локація на лівому березі. Фасадний вхід, знайти його дуже легко. Якщо ви живете на масивах Позняки, Осокорки, Харьківський, то це найкраще місце, щоб перекусити. Яскрава вивіска з мисочкою рамену покаже шлях.
  • Кав’ярня Food vs Marketing. Адреса: проспект Павла Тичини 20 б. Працює щодня з 10:00 до 20:00. Кавʼярню знайти досить легко — вона знаходиться на фасадному вході триповерхового будинку, обійшовши який, ви потрапите в раменну. Через велике вікно всередині кавʼярні можна споглядати, як працює кухня. В теплу пору року на терасі є столики і зручні стільці.

Photo credit: Instagram foodvsmarketing

Читайте також:

Мухи допоможуть NASA вирощувати їжу на Марсі

Олена Брайченко розповіла, як пов’язані між собою їжа та пам’ять

Валентина Дуткевич організовує у Парижі дегустацію українських вин

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi