Хлопець випадково заплатив за гамбургер понад £600, коли повертався з вечірки - PostEat

пошук

Хлопець випадково заплатив за гамбургер понад £600, коли повертався з вечірки
14-02-2023 0 500


У Йорку британець випадково розщедрився на £666,50 за вегетаріанський гамбургер і чипси, коли повертався додому після вечірки. Про це йдеться у повідомленні Dailystar.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Це була звичайна ніч для 35-річного Тобі Вілсона, перш ніж він витратив понад 600 фунтів стерлінгів на їжу на винос по дорозі додому після вечірки 23 грудня минулого року.

Після поїздки до місцевого закладу на колесах Efe’s Kebab Kitchen у Йорку він помітив, що з нього взяли £666,50 за вегетаріанський гамбургер з чипсами, які мали б коштувати лише £6,50 фунтів. Коли Тобі підійшов до власника закладу, Ахмеда Адбдуллаха, просто сказав йому звернутися до свого банку. Але за словами Тобі, інцидент все ще не вирішений.  

“Це дуже засмучує. Правда, на початку це була трохи кумедна історія.  Я думав, що з цим швидко розберуться, і в банку скажуть: “Так, це помилка”. Але банк дуже повільно робить щось. Вони сказали: “У вас є квитанція?”, але я її не мав. Ні в кого немає квитанції на такі речі”, — розповідає британець. 

Наразі чоловік чекає, коли банк розгляне цю помилку та поверне гроші, і застерігає інших людей не купувати їжу на вулиці та в магазині в алкогольному спʼяніння.

Фото: Dailystar

Читайте також: 

Японці знайшли спосіб боротьби з «суші-тероризмом»

В Естонії розробили харчові олії з тирси

У Парижі кілька днів працював ресторан у стилі Horizon Forbidden West

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi