Український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів у Facebook, що наразі в регіональних кулінарних хабах навчається 60 викладачів профтехів, які в майбутньому підуть вчити кухарів у школах.
За його словами, державотворення — це тривалий процес. Треба працювати й тримати руку на пульсі змін.
«З реформою шкільного харчування, за яку я взявся кілька років тому — це теж невпинний процес. Розробка меню, впровадження його, тестування. Побачили, що не завжди вистачає кваліфікації у шкільних кухарів, щоб втілити в життя нове меню — взялися за цей напрямок. Для цього моя Культура їжі I Cult Food , Міністерство освіти і науки України та Національна асоціація громадського харчування — разом запустили проєкт Кулінарні Хаби. Вже вчимо 60 викладачів профтехів в регіонах і вони стануть нашими агентами змін — підуть вчити кухарів у школах. Так, крок за кроком, дійдемо до бажаного результату», — написав він.
Фото: Facebook Євген Клопотенко
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi