Young Chefs: найгарячіша подія сезону для всіх, хто цінує смак - PostEat

пошук

Young Chefs: найгарячіша подія сезону для всіх, хто цінує смак
19-08-2024 0 3834

Партнери

Автор


Young Chefs — масштабна гастрономічна подія, яка об’єднує шефів нового покоління, кухарів, рестораторів, дослідників, стартаперів та фудіз. 17 вересня у КВЦ “Парковий” Young Chefs збере майже два десятки спікерів та понад 800 гостей не для того, щоб обговорювати тренди, а для того, щоб створювати їх.

У програмі Young Chefs 2024:

Chefs Scene — майстер-класи від Ніки Лозовської, Микити Вірченка, Артема Кабулахіна, Максима Пустовіта, Олександра Цвігуна та дослідниці гастрономії Олени Брайченко. 

Food Talks про точки перетину між ресторанним бізнесом та мистецтвом. Каріна Качуровська поділиться своїм досвідом об’єднання ресторану та галереї водному просторі, а Аліна Прокопенко покаже, що спільного є між дизайном та створенням десертів, кейтерингом та візуальним мистецтвом.

Food Chat — панельні дискусії з інсайдерами ресторанного бізнесу: Іллею Сьоміним, Юрієм Нікітюком, Нікою Лозовською, Микитою Чумаковим та Яною Жадан. Головні теми цього разу: нові форми ресторанного бізнесу, а також перехід з ролі «шеф-кухаря» до ролі «власника бізнесу».

Food Lab — лабораторія для камерних воркшопів. На ній Дарія Крікунова поділиться неочікуваним поглядом на ніби звичайні продукти, Ілля Сьомін досліджуватиме ферменти та їхній вплив та випічку, Андрій Северенчук буде обговорювати етичні межі використання дичини, а Вадим Жигун розповість все світ дикоросів.


В зоні Pop-up Chefs Space всі гості заходу зможуть розширити власні гастрономічні обрії та придбати страви та напої від найцікавіших фуд-проєктів України — ресторанів “Глек”, NUNU та “Ресторану, якого не існує”.

Що ще? Нон-стоп нетворкінг, виставкова зона та купа приємних сюрпризів від організаторів.

Відвідування Young Chefs — унікальна можливість зустріти інших гравців ресторанного бізнесу на одному майданчику, знайти нових партнерів і спіймати натхнення для власних проєктів.

Організатор події — компанія Hoteliero, яку добре знають за такими масштабними подіями як Ukrainian Gastro Show, Creative Chefs Summit, Be Wine, Barometer International Bar Show, International Hospitality Conference.

Важливо зазначити, що компанія Hoteliero зробили невід’ємною частиною своїх подій благодійну допомогу та підтримку тих, завдяки кому є змога проводити наші заходи. З 2023 року Hoteliero підтримує благодійні ініціативи центру протезування та реабілітації Superhumans Center. 

Hoteliero підтримує Superhumans Center на Young Chefs як інформаційно, так і завдяки прибутковим інтерактивним активностям на події. Тож, відвідуючи Young Chefs та інші події Hoteliero, ви допомагаєте пацієнтам Центру. У цій синергії всі разом ми розвиваємо індустрію та робимо маленькі добрі справи для підтримки великих людей нашої країни.

Коли: 17 вересня, 10:00-19:00

Де: КВЦ “Парковий”, Київ, Паркова дорога, 16А

Детальна програма та квитки: https://young-chefs.com.ua

 

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi