пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Український шеф-кухар Юрій Ковриженко 4 та 5 лютого став учасником першої колаборації українських ресторанів за кордоном у ресторані сучасної української кухні YOY у Дубаї на Palm Jumeirah, The Pointe. Про це він написав у Instagram.
Переглянути цей допис в Instagram
“Мій друг та колега, фантастичний @pavlo_moroz, а також @george_pionov @vasyafrolova та команда закладу Yoy, започаткували прекрасну ідею — колаборації з українськими шефами, які будуть проводити вечері в їхньому ресторані. На мій погляд, це прекрасний інструмент популяризації української кухні, і, насправді, дуже енергозатратний. Команда Yoy доклала неймовірних зусиль, щоб організувати все на високому рівні. Я ніби й втомився — фізично, бо три дні на кухні, але з іншої сторони я отримав таке задоволення та натхнення, якого давно не отримував”, — розповів український шеф-кухар.
За його словами, на кухні закладу він почував себе як вдома, усі дуже згуртовані однією метою.
“Сам ресторан дійсно чарівний. Стільки деталей, любові, професіоназму, — це просто казка. Особливо заінтригований був кокосовим салом (ви ж знаєте, що свинина у ОАЕ заборонена).
І, звісно, найбільше задоволення на таких заходах — це люди. Бачити їхню реакцію, пусті тарілки та їхню радість від вечері — це найбільша нагорода. Значить, все було не дарма”, — додає Ковриженко.
Фото: Instagram yurii_kovryzhenko
Читайте також:
Шеф-кухар Міралі Ділбазі розповів про набутий досвід у Нью-Йорку
На смак молока може впливати пакувальний матеріал
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi