Заклади харчування, що функціонують у приміщеннях, які придбали або орендували на державних онлайн-аукціонах Прозорро.Продажі - PostEat

пошук

Заклади харчування, що функціонують у приміщеннях, які придбали або орендували на державних онлайн-аукціонах Прозорро.Продажі
08-09-2023 0 1503

Партнери

Автор


Прозорро.Продажі — державна електронна торгова система онлайн-аукціонів з реалізації публічних активів.

Зараз система Прозорро.Продажі працює з такими напрямками: мала приватизація, оренда державного та комунального майна, земельні торги, банкрутство, активи банків ФГВФО, відчуження об’єктів державної власності, продаж спеціальних дозволів на користування надрами, комерційні торги. 

Заклади харчування, що функціонують у приміщеннях, які придбали або орендували на державних онлайн-аукціонах Прозорро.Продажі:

  • Ресторан MAD bar’s house 

У січні 2019 року Львівська міська рада продала занедбане приміщення загальною площею майже 450 кв.м у центрі Львова за 27 млн грн, яке перетворилося на ресторан MAD bar’s house. Концепцію закладу визначають як «п’яний будинок», у ньому функціонує 3 бари (пивний, винний, коктейльний) і м’ясний ресторан.

Соцмережі і фото: https://www.instagram.com/mad.lviv/

Адреса: м. Львів, вул. Шевська, 10

  • Кавʼярня bwtc 

У березні 2019 року  Київська міська рада продала нежитлові приміщення загальною площею 43.5 кв.м за понад 1.7 млн грн. Переможець здав майно в оренду, і тут відрикли кавʼярню bwtc. Також заклад влаштовує лекції та майстер-класи з різних способів приготування кави.

Соцмережі і фото: https://www.instagram.com/bestwaytocup/

Адреса: м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 14

  • Мистецько-гастрономічний простір “Остання Барикада” та фудхол GastroFamily Market

У липні 2019 Львівська міська рада продала нежитлові приміщення підвалу та першого поверху загальною площею понад 945 кв.м за 116 млн гривень. Після того, як переможець передав майно в оренду, тут функціонує мистецько-гастрономічний простір “Остання Барикада” та фудхол GastroFamily Market, де розміщуються 6 закладів. 

Соцмережі і фото: https://www.instagram.com/ostannya.barykada.lviv/, https://www.instagram.com/gfmarket.lviv/

Адреса: м. Львів, площа Ринок, 20.

  • Піцерія “Автостанція”

У березні 2020 року Фонд держмайна продав державний пакет акцій  АТ «Київпассервіс» за майже 281 млн грн. Компанії належить 6 автовокзалів у Києві та 18 — в області. Переможець здав приміщення автостанції ”Поділ” в оренду, і нові власники перетворили будівлю на піцерію “Автостанція”. У просторі зберегли вхідні двері та вікна, які залишилися після ремонту автостанції в 1990-х, а також бетонну підлогу.

Соцмережі і фото: https://www.instagram.com/avtostantsia.pizza/

Адреса: м. Київ, вул. Нижній Вал, 15а

  • Культурний простір та бар Squat 17B

У сквот на Терещенківській 17б вперше заїхали жити люди наприкінці 2006-ого, згодом на подвір’ї мешканці облаштували кав’ярню. У жовтні 2020 року власники 2-ого поверху сквоту змогли орендувати на онлайн-аукціоні у Київської міської ради нежитлові приміщення на першому поверсі, площею майже 140 кв. м за трохи більш ніж 20 тис. грн. на місяц. Так кав`ярня у дворику перетворилася на культурний простір Squat 17B з власною кухнею та закритим баром.

Соцмережі і фото: https://www.instagram.com/squat17b/

Адреса: м. Київ, Терещенківська 17б

  • Соціальне кафе Сafe 21.3

Це кафе, на відміну від попередніх, розмістилося у колишньому приміщенні приватної компанії. У листопаді 2020 року ПАТ “Укртелеком” здало в оренду приміщення 2-го поверху площею майже 100 кв.м за 13 тис. грн на місяць.. Переможці аукціону мають проєкт “Перспектива 21.3”, який допомагає із працевлаштуванням та адаптацією молоді з порушеннями інтелектуального розвитку після закінчення школи. Так з’явилося соціальне кафе Сafe 21.3, і в закладі пропонують каву та випічку з пекарні, яку заснували в межах цього проєкту у 2019 році.

Соцмережі і фото:https://www.instagram.com/cafe21.3/

Адреса: м. Бровари, вул. Ярослава Мудрого, 2

  • Кав’ярня GRKY Espresso Bar

У жовтні 2022 року Укрзалізниця здала в оренду приміщення 1-го поверху будівлі центральних  залізничних кас площею 7 кв. м за понад 9 тис. грн. на місяць. Переможець аукціону — це власник мережі GRKY Espresso Bar, тож так кав’ярня з’явилася і в цій будівлі. Також через онлайн-аукціони орендували площу для закладу у заповідника “Києво-печерська лавра” на Лаврській, 15. А раніше функціонувала кав’ярня і в приміщенні, яке здавав в оренду Інститут історії України Національної академії наук України на Грушевського.

Соцмережі і фото: https://www.instagram.com/grky.ua/

Адреса: м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, 38/40 та вул. Лаврська, 9. 

  • Бар «П’яна вишня»

У листопаді 2022 року Львівська міська рада здала в оренду ротонду у Стрийському парк під кафе, продаж продовольчих та не продовольчих товарів, сувенірів площею майже 45 кв. м. за понад 155 тис. грн. на місяць. Переможець відновив історичну ротонду і відкрив там бар «П’яна вишня». Це не типовий заклад мережі, окрім наливок тут також є безалкогольні напої та десерти.

Соцмережі і фото: https://www.instagram.com/p/Cr3IcB2NMew/?img_index=3

Адреса: м Львів, вул. Уласа Самчука, 8а. 

Текст наданий партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Photo credit: Instagram mad.lviv

Читайте також: 

Креативна реклама McDonald’s збільшила продажі морозива на 50%

Віталій Колошиць буде готувати піцу для військових

Стівен Фрай відвідав легендарний бар «БарменДиктат» у Києві

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi