Жителя Київщини посадили на 3 роки за підпільне виготовлення алкогольної продукції - PostEat

пошук

Жителя Київщини посадили на 3 роки за підпільне виготовлення алкогольної продукції
10-11-2023 0 334


Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки України у Київській області завершили досудове розслідування відносно жителя Київщини за незаконне виготовлення та збут алкогольної продукції. Суд визнав чоловіка винним і призначив покарання у вигляді трьох років позбавлення волі. Про це повідомляє Бюро економічної безпеки України.

Слідством встановлено, що чоловік організував незаконне виготовлення коньячно-горілчаних виробів на території промислових приміщень в Бориспільському районі. Фальсифіковану продукцію розливали у пластмасову тару та реалізовували великими партіями перевіреним клієнтам.

За результатами обшуків, співробітники Бюро економічної безпеки України вилучили 4,2 тис. літрів спирту та спиртовмісної речовини. Також вилучено пластикову тару та обладнання для виробництва підакцизних товарів. Орієнтовна вартість вилученого становить понад 1,5 млн грн.

“В кінці вересня цього року фігуранту кримінального провадження було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, за ч. 1 та ч. 2 ст. 204 КК України. Обвинувальний акт скеровано до суду.

Вина правопорушника у скоєному доведена в повному обсязі. Суд виніс вирок – покарання у вигляді трьох років позбавлення волі із застосуванням санкції статті 75 КК України, конфіскація в дохід держави матеріальних цінностей та знищення незаконно виготовлених товарів”, — йдеться у повідомленні Бюро економічної безпеки України.

Photo credit: Бюро економічної безпеки України

Читайте також:

У Парижі провели бранч української кухні та мистецтва

Грузинську виноробну групу Bolero внесли до переліку міжнародних спонсорів війни

Олексій Дмитрієв – гість нового епізоду подкасту «Реве та стогне ресторатор»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi