Зимові свята — золота пора для всіх любителів лижів та подорожей на гірські курорти. Яскраве сонце, морозний вітер, зігріваючий глінтвейн та вершковий аромат фондю. Лижів не гарантуємо, а ось гастрономічні Альпи до Києва вони привезуть! З 5 січня оголошується Альпійський сезон у Très Branché! Ніжні трубочки з сиру Реблошен з ожиновим соусом, равіолі по-руанськи з Камамбером та Шевром, савойське фондю з шампаньйонами, раклет-гриль та наш щорічгий хіт — домашній чорничний пиріг з соусом Сабайон, який ви давно просили повернути! Команда Famille Très Français встигла побувати у самому серці альпіскої кухні, у Савойї, та познайомитися з найсмачнішими традиціями французьких гір. У цю суботу, 5 січня запрошують вас на презентацію нового савойського меню. З 18:00 пригощають раклетом та глінтвейном. À bientôt!
Бронюйте за номером 044 278 6125 / 097 366 32 23 / 099 494 32 23
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi