пошук
пошук
Нусрет Гюкче сьогодні — відомий на весь світ ресторатор і зірка Instagram. На своїй сторінці він збирає тисячі лайків, показуючи рецепти та секрети приготування м’яса. Героєм численних мемів молодий чоловік став завдяки двом особливим фішкам. По-перше, він майже завжди носить круглі чорні окуляри, а по-друге, він ефектно солить м’ясо з ліктя.
Посмотреть эту публикацию в Instagram2017 Oscar adayi sensin dedi#saltbae #saltlife #salt @leonardodicaprio
У Нусрета є мережа закладів на Батьківщині у Туреччині, а також ресторани в Арабських Еміратах та США. Всі вони названі на честь самого власника – Nusr-Et. Їх дуже люблять відвідувати відомі знаменитості, хоча критики далеко не завжди залишають позитивні відгуки про фірмові стейки.
Історія успіху відомого Instagram-м’ясника не така весела, як його пости у соцмережах. Нусрет працював з дитинства у м’ясній лавці своїх батьків, а згодом – у місцевих закладах. В юності хлопець вирушив у подорож Аргентиною, де вдосконалив віртуозні навички роботи з м’ясом. Повернувшись додому, Нусрет став зіркою Туреччини: його рецепти використовували відомі ресторани, про нього писали впливові газети. Та уродженця невеликого містечка на півночі Туреччини місцева слава не задовольнила. Він вирушив до США, не дивлячись на проблеми з оформленням візи, довго і тяжко працював там у відомих ресторанах на найнижчих позиціях, і лише після цього став відомим.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi