пошук
Лиза Безкоравайная
Автор
пошук
Лиза Безкоравайная
Автор
Вино та хліб завжди супроводжували один-одного в італійській кухні. Складно придумати більш традиційну пару. Пінца – спеціалітет ресторану, має тонкий хрусткий корж та подається зі всілякими начинками. Навчитися правильно поєднувати пінцу та вино буде нашою головною задачею на зустрічі 13 грудня в SEMIFREDDO.
МЕНЮ ВЕЧЕРІ-ДЕГУСТАЦІЇ
адреса: SEMIFREDDO Кірпи, 5б
044 333 60 70
квитки можна придбати у офіціанта або за телефоном
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi