пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
День народження в гастробарах Києва — тема добірки редакції PostEat. Якщо цього року хочете відзначити день народження незвично, зверніть увагу на київські гастробари, що пропонують не просто страви, а справжні гастровраження для гурманів. Від сезонних авторських меню до вийняткових винних карт — у цій добірці зібрані місця, де можна поєднати приємне святкування з насолодою від витончених смаків і нових кулінарних відкриттів.
Kyiv Gastrobar | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Оболонська набережна, 5
Години роботи: щодня 10:00-22:00
Дещо з меню: котлета по-київськи з дор блю та малиною — 370 грн, сібас з соусом з цибулі — 480 грн, вершкові креветки з овочами та картопляним пюре — 390 грн, томатні аранчіні з пармезаном — 230 грн.
Деталі: Kyiv Gastrobar — київський заклад на Оболоні зі своїм характером, де готують цікаву з різними начинками котлету по-київськи, оригінальний тартар, соковиті ребра та авторський київський торт. У гастробарі знають все про поєднання їжі та напоїв, тут ви знайдете оригінальні авторські коктейлі. Панорамні вікна закладу виходять на Оболонську набережну та неймовірний парк — приміщення наповнюється природним світлом та створюється ілюзія відкритої тераси. Для особливої події в компанії друзів або в колі з рідними в Kyiv Gastrobar є два поверхи з величезними залами, де можна організувати різні івенти із музичним супроводом.
SORSO | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Сагайдачного 33
Години роботи: щодня 10:00-22:00
Дещо з меню: ризото з білими грибами та гарбузом — 245 грн, брускета з прошуто крудо та копа — 245 грн, салат з копченою качкою та сиром горгонзола — 315 грн, Chateau Olivier Pessac-Leognan Grand Cru Classe, 2015 — 399 грн/125 мл, Barbaresco, Produtori del Barbaresco, 2018 — 490 грн/125 мл.
Деталі: Винний гастрономічний бар SORSO поєднав у собі любов до вина та гастрономії — тут на вас чекає справжня подорож у світ вишуканих смаків та ароматів. Затишний інтер’єр, тепла атмосфера Подолу і невимушений сервіс від команди професіоналів додають особливого шарму кожному візиту.
У Sorso можна не тільки насолодитися вишуканою винною картою з понад 90 позицій, відзначеною на світовому рівні премією Restaurant Awards від Wine Spectator, але й скуштувати авторські страви від шеф-кухаря. Меню сповнене сезонних смаків, які розкривають всю глибину європейської гастрономії. Восени пропонують особливі страви, до яких досвідчений сомельє допоможе підібрати ідеальний винний супровід.
В гастробарі SORSO ви зможете відзначити свій день народження унікальним дегустаційним вечором, під час якого разом зі своїми гостями відкриєте нові смакові горизонти й унікальні поєднання. Такий вечір перетворить звичне святкування на справжній гастрономічний ритуал, що залишить незабутні враження.
BOULEVARD | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бульвар Тараса Шевченка, 36А
Години роботи: щодня 12:00-22:00
Дещо з меню: пікантний тартар з морського гребінця — 295 грн, брускети з маринованим перцем і анчоусами — 195 грн, запечені мідії під спайсі сиром — 195 грн, сет равликів — 255 грн.
Деталі: Гастробар Boulevard знаходиться в центрі міста на бульварі Шевченка. В закладі три окремих зали, розрахованих до 15 людей в кожному, також є окрема віп-кімната, яка підійде для приватних зустрічей та ваших особливих подій. В меню ви знайдете як класичні страви, так і неочікувані й цікаві поєднання смаків. Великий асортимент закусок чудово смакуватиме під авторські коктейлі, келих вина або українського крафтового пива.
bar Gastronomico | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Левка Лук‘яненка 21, корпус 14
Години роботи: пн 12:00-22:00, вт-нд 09:00-22:00
Дещо з меню: пінца з «чорноморськими анчоусами» — 308 грн, рієт з фермерської птиці — 258 грн, вітелло тоннато — 268 грн, картопляні ньоки з грибним пате — 298 грн.
Деталі: Gastronomico на Оболоні — гастрономічний бар особливої італійської кухні від команди ресторану Ristorante 8/8. В інтер’єрі присутні велика кількість живих рослин, меблі з натурального дерева, багато італійського текстилю. Ввечері тут панує особлива романтична атмосфера — скатертини, свічки, музика. Концепт закладу — це вдале поєднання форматів сучасного гастрономічного бару та затишного локального ресторанчику. В меню закладу кілька видів піци та основних страв з риби і м’яса, різноманітні антипасті до вина, паста та ризото, а також десерти.
Passenger gastro bar | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Саксаганського, 33/35
Години роботи: щодня з 12:00 до 22:00
Дещо з меню: форшмак з оселедця домашнього посолу — 240 грн, бургер з індичкою а манговим чатні — 390 грн, соте із мідій — 410 грн, лазанья больоньєзе — 380 грн, філе сібаса з пюре із цвітної капусти та овочами гриль — 380 грн.
Деталі: Зібравшись з друзями в свій святковий день в центрі Києва у Passenger gastro bar, ви зможете відправитись у віртуальну подорож, затишно влаштувавшись у купе. Passenger gastro bar — оригінальний тематичний ресторан у стилі потяга з пасажирськими купе, де подають страви інтернаціональної кухні. У кожному “купе” є вікна-плазма, на якій транслюють мандрівні пейзажі. В меню ви знайдете одеський форшмак, бургери, стейки, піцу та пасту, основні страви на відкритому вогні та різноманітні десерти. Іменинникам дарують 20% знижку на меню кухні й пригощають святковим тортиком.
Головна фото: Ash Edmonds on Unsplash
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi