Гастро-події у Києві 11-14 січня: вечір у «БарменДиктаті», презентація нового меню у Très FRANÇAIS, творчий вечір у MODI Art&Wine Gallery - PostEat

пошук

Гастро-події у Києві 11-14 січня: вечір у «БарменДиктаті», презентація нового меню у Très FRANÇAIS, творчий вечір у MODI Art&Wine Gallery
11-01-2024 0 1685


Редакція PostEat підготувала добірку цікавих гастро-подій, які відбудуться у Києві 11-14 січня.

Вечір гастробарних див у «БарменДиктаті»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 44б; «БарменДиктат»; Київ.

Коли: 11 січня. Початок о 18:30.

Ресторан з Ужгорода «Твоя Італія» приїжджає у столичний бар «БарменДиктат», щоб провести фудпейрінг коктейлів та закусок.

«Три особливих поєднання. Полуниця та цукіні, маракуя та гарбуз, горіхи та селера. Розповімо про фудпейринг, нальємо та нагодуємо, зануримо у новий досвід. Справжні гастробарні дива», – розповідають організатори.

Забронювати столик можна за номером: +380503461636.

Стендап вечір у ресторані «Кухмейстер»

Де: вулиця Єлизавети Чавдар, 36; ресторан «Кухмейстер»; Київ.

Коли: 11 січня. Початок о 19:00.

Заклад запрошує гостей провести разом вечір гумору в компанії досвідчених коміків, які здатні зарядити гарним настроєм.

На сцені виступатимуть: Денис Дума, Слава Бу, Раміль Янгулов.

Вартість: 400-500 грн. Придбати квитки можна за посиланням.

Презентація нового меню регіону «Ліон-Савойя-Альпи» у ресторані Très FRANÇAIS

Де: вул. Костьольна, 3; Très FRANÇAIS; Київ.

Коли: 12 січня. Початок о 19:00.

Нове меню пронизане атмосферою східного регіону Франції Овернь-Рона Альпи, до складу якого входить понад десять департаментів зі своєю яскравою гастрономією.

«Відправляємо вас у захоплюючу гастрономічну подорож найсирнішим зимовим регіоном Франції зі своїми спеціалітетами: запечений Тартіфлет, Савойський омлет з картоплею, Касулє з гусячої ніжки, місцевий паштет зі свинини «Fromage de tete», густий цибулевий суп, сирне фондю, усіма обожнюваний чорничний пиріг, клафуті з вишнею та багато іншого…», – розповідають організатори.

Забронювати столик можна за телефоном: +380931414914.

Творчий вечір «Музика й вино. Kvitka & Крупа» у MODI Art&Wine Gallery

Де: вул. Мала Житомирська 17; MODI Art&Wine Gallery; Київ.

Коли: 13 січня. Початок о 19:00.

Ліля Kvitka – юна дівчина зі зворушливими віршами та піснями під гітару. Її творчість грає з квітучими словами, немов літній вітерець, ніжно торкаючись сердець слухачів, залишаючи там світло, натхнення та мрії.

Крупа – автор пісень та композитор, який має у своєму репертуарі як драйвові бенгери, що луплять у скроні, так і ліричні балади, що влучають у самісіньке серце. Його пісні складаються в єдину картину і створюють незабутню атмосферу.

Розклад вечора:

  • 19:00 一 глядачі займають місця, знайомляться.
  • 19:15 一 виступ Лілії Kvitk’и та Крупи.
  • 20:30 一 перерва, фотосет, обійми.
  • 20:40 一 вільний мікрофон (за бажанням присутніх).

Організатори попереджають, що можливі незначні відхилення в часі.

Вартість: 300 грн, з яких 200 грн – це депозит, який ви витрачаєте на свій розсуд (вино, легкі закуски, безалкогольні напої).

Дитячий майстер-клас з приготування хачапурі по-аджарськи у ресторані MERANI

Де: вул. Центральна, 15; ресторан MERANI; Київ.

Коли: 14 січня. Початок о 14:00.

Приготування хачапурі по-аджарськи – це справжня кулінарна пригода для дітей. У закладі чекають маленьких кулінарів на захоплюючому майстер-класі, обіцяють веселі миті та навчання.

Забронювати місце можна за номером: +380683355484.

Презентація чотиритомної збірки «Коктейлі, зроблені в Україні» у «БарменДиктаті»

Де: вул. Хрещатик, 44б; «БарменДиктат»; Київ.

Коли: 14 січня. Початок о 19:00.

Презентація чотиритомної збірки «Коктейлі, зроблені в Україні» відбудеться 14 січня о 19:00 в київському барі «БарменДиктат».

Серія книжок «Коктейлі, зроблені в Україні» про коктейлі, які створені в Україні, видана Chef Media. Усі коктейлі були створені міксологами «БарменДиктат». Всі рецепти коктейлів надруковані двома мовами: українською та англійською.

У книзі «Advanced Cocktails» представлено 25 відомих фірмових коктейлів Barman Dictat.

Книга «Dark Spirit Cocktails» — це добірка з 40 класичних і авторських коктейлів із ромом, бренді та віскі. 

Книга «White Spirit Cocktails» містить 38 класичних і фірмових коктейлів із використанням горілки, білого рому, джину та текіли.

У книзі «Party Cocktails and Mocktails» представлено коктейлі та моктейлі, які можна приготувати та спробувати на домашній вечірці.

Photo credits: Instagram kuhmejster; Instagram tresfrancais_kyiv; Facebook MODI Art&Wine Gallery; Facebook БарменДиктат; Instagram merani_kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi