пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Редакція PostEat підготувала добірку цікавих гастро-подій, які відбудуться у Києві 18-21 січня та анонс подій, які відбудуться найближчим часом у столиці.
Енногастрономічна вечеря разом з Dnipro Hills та Chateau Pinot у ресторані «Глек»

Де: вулиця Велика Житомирська, 6; ресторан «Глек»; Київ.
Коли: 18 січня. Початок о 18:30.
У ресторані «Глек» продовжують знайомити відвідувачів з виноробами України, тому цього разу до закладу в гості завітає Dnipro Hills (Шато Трубецького) та Chateau Pinot. Дегустацію буде проводити технолог виноробні Chateau Pinot — Євгенія Пустовіт, а фудперінг підготує шеф-кухар ресторану Андрій Северенчук.
Які вина будуть:
Вартість: 1100 грн. Бронювання місць та додаткова інформація за телефоном: +380983771100.
Капінг кави в UNION bistro

Де: вулиця Кирилівська,37а; UNION bistro; Київ.
Коли: 20 січня. Початок о 11:00.
Спеціалізований магазин кави свіжого обсмаження та кавового обладнання CafeBoutique підготував specialty лоти, що можна буде продегустувати в UNION bistro та придбати собі додому.
Вхід вільний.
Благодійний поп-ап з «Бетонною галушкою» у піцерії «Автостанція»

Де: вулиця Нижній Вал, 15–А; «Автостанція»; Київ.
Коли: 20 січня. Початок о 12:00.
Дослідниця їжі та гастрономії, авторка телеграм-каналу «Бетонна галушка» Дарія Крікунова завітає в гості у столичну піцерію «Автостанція». З цієї нагоди у закладі влаштовують благодійний поп-ап.
В меню:
Весь виручений прибуток піде на підтримку 80 ОДШБр, в якій служить шеф львівського закладу Porco Marco Дмитро Бігас.
Арт-зустріч за сніданком з Діаною Клочко: «Як лимон став головним героєм натюрмортів»

Де: вул. Костьольна, 3; Très FRANÇAIS; Київ.
Коли: 20 січня. Початок о 11:30.
Мистецтвознавиця Діана Клочко запрошуємо вас на цікаву лекцію на тему «Як лимон став головним героєм натюрмортів» за ароматним сніданком.
«Століття пройшли, поки лимон стали використовувати не як медичний засіб і прикрасу садів, а до столу, як важливий складник їжі. Численні, майже обов’язкові. зображення лимону в голандському і фламандському натюрмортах XVII століття — данина яскравому кольору фрукта, що контрастував із загальним колоритом полотен і мав еротичні, а не смакові підтексти. Що ж сприяло справжньому буму зображення лимону, надання йому переваги перед іншими цитрусовими, у модерністів, коли на столах європейців було вдосталь найрізноманітніших фруктів, що звеселяють око? Про це, а також і про окремі історії стосунків великих живописців, розповідатиме мистецтвознавиця Діана Клочко», – розповідають організатори.
Вартість: 500 грн (включає французький сніданок). Забронювати місце можна за посиланням.
Майстер-клас «Малювання з ігристим та червоною ікрою від EasyFish» в «Сільпо»

Де: м. Київ, вул. Дніпровська набережна, 12, ТРЦ River Mall; м. Київ, вул. Кільцева, 1, ТРЦ Respublika Park; м. Київ, вул. Спортивна, 1а, ТРЦ Gulliver.
Коли: 21 січня. Початок о 14:00.
Організатори пропонують провести час з келихом ігристого, продегустувати червону ікру та під супроводженням художника власними руками створити картину на пам’ять. Місце проведення майстер-класів: фудхоли «Сільпо» Resto.
Вартість: 500 грн. Забронювати місце можна за посиланням.
Кулінарна школа «Famille «Très FRANÇAIS» з Матьйо Арденом. Страви Савойської кухні

Де: вул. Костьольна, 3; Très FRANÇAIS; Київ.
Коли: 21 січня. Початок о 11:30.
Новий сезон кулінарної школи у Très FRANÇAIS з кулінарним експертом Матьйо Арденом починає свій перший урок у цьому гастрономічному році.
Наш постійний ведучий, маестро та знавець французької кухні та традицій — Матьйо Арден разом з шеф-кухарем Très FRANÇAIS Дмитром Стойловським розкажуть та навчать усіх захопливих студентів зимовим стравам найсирніших гірських регіонів Франції — Савойї та Альп.
Першою стравою буде ексклюзив з Франції — Ризотто із Крозе з шампіньйонами та вишуканим сиром Бофор, головний інгредієнт якої — гречану пасту Crozet, месьє Матьйо сам привезе із Франції.
На друге, гості приготують яблучний пиріг «Матфен» з фруктовим бренді.
Вартість квитків: 825 грн для постійних членів; 875 грн для новачків. Забронювати місце можна за посиланням.
Food Pairing в ресторані Under Wonder

Де: вулиця Велика Васильківська, 21; ресторан італійської кухні Under Wonder; Київ.
Коли: 24 січня. Початок о 19:00.
Цього разу у ресторані Under Wonder будуть досліджувати кулінарні та винні перлини П’ємонту – культового гастрономічного регіону Італії.
Деталі можна дізнатись, написавши закладу в Instagram.
Дегустація «Ice wine» у ресторані Vino e Cucina

Де: вулиця Січових Стрільців, 82; ресторан Vino e Cucina; Київ.
Коли: 24 січня. Початок о 19:00.
Морозний тиждень надихнув шеф-сомельє закладу на неординарну дегустацію «Ice wine».
Під час дегустації планують розкрити секрет крижаних вин. Гості скуштують позиції з чотирьох країн в супроводі легких закусок та сирів з колекції Vino e Cucina.
Місце можна забронювати за номером +380677451430.
Photo credit: Instagram hlek.kyiv; Instagram unionbistro.kyiv; Instagram avtostantsia.pizza; Facebook Très Français — дуже по-французьки; Facebook Сільпо; Instagram underwonder.kyiv; Instagram vino_e_cucina
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi