Інстаграмні локації твого міста: заклади Києва з унікальним шармом, що надихають на круті кадри - PostEat

пошук

Інстаграмні локації твого міста: заклади Києва з унікальним шармом, що надихають на круті кадри
23-07-2024 0 2899


Шукаєте місце для незабутнього вечора та фотосесії, що вражає уяву? У нашій сьогоднішній добірці ми зібрали ресторани Києва з унікальним шармом, які надихають на створення крутих кадрів. Від затишних винних ресторанів з паризьким інтер’єром до розкішних залів з кримськотатарськими мотивами — ці заклади пропонують не лише смачні страви, але й неповторну атмосферу для чудових фотографій. Дізнайтеся, куди варто завітати, щоб насолодитися не лише гастрономічними шедеврами, але й зробити стильні світлини, що залишаться з вами надовго.

“Любов та люди” | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Предславинська, 44 (ЖК «Французький квартал-2»)

Години роботи: щодня 10:00-22:00

Бюджет: салати від 280 грн, основні страви від 310 грн, десерти від 50 грн.

Дещо з меню: теплий салат з буряком і сиром руан — 340 грн, улюблені баклажани Шефа — 430 грн, погач з бараниною карі — 415 грн, фетучіні з лісовими грибами — 285 грн, тарт лимон — базилік — 110 грн.

Деталі: Ресторан «Любов та люди» вміє дивувати відвідувачів не лише смачними стравами, а й витонченим шармом свого інтерʼєру. Особливий ресторан з кухнею сучасної України знаходиться на Печерську. Це місце, яке увібрало в себе безліч деталей, що виділяють його з-поміж інших закладів. 

Ідеально підібрана кольорова гамма, живі квіти, вишукані елементи, вдало налаштоване світло так і надихає створювати нові кадри для ваших спогадів. Меню від шефа Володимира Поповича обіцяє неочікувані поєднання локальних продуктів та страви, що не є типово українськими, але вже стали невід’ємною частиною гастрономічного життя столиці. Завітайте в ресторан «Любов та люди» та зробіть ваш вечір не лише смачним, а й естетично привабливим і не втрачайте можливість доповнити ваші соціальні мережі новими яскравими фото.

Бelkin | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Берестейський, 40

Години роботи: щодня 11:00 — 22:00

Бюджет: салати від 260 грн, основні страви від 290 грн, десерти від 115 грн.

Дещо з меню: салат з руколою та креветкою бернуазет — 375 грн, смажене курча вадуван — 490 грн, телячі щічки з трюфельною полентою та димними лісовими грибими — 489 грн, піца ростбіф з трюфельною пастою — 435 грн.

Деталі: «Бelkin» — сімейний ресторан у парку ім. Івана Багряного з атмосферою заміського відпочинку в межах міста. Простора територія, дитяча зона, власна кондитерська на чолі з десертним шефом, дров’яна піч і відкритий мангал. В інтер’єрі використані натуральні матеріали, а багатьом речам надано друге життя. Це гарне місце для просторого сімейного ресторану із сучасною європейською кухнею з сезонних і локальних продуктів.

Wine Love | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 100

Години роботи: вт-нд 16:00-22:00

Бюджет: закуски від 280 грн, основні страви від 480 грн, десерти від 120 грн.

Дещо з меню: український хамон зі свіжою полуницею — 240 грн, тарталетки з артишоковою пастою — 320 грн, сирний мус з буряком — 280 грн, листя ромену на грилі з креветками та гребінцями — 540 грн.

Деталі: Wine Love — атмосферний винний ресторан в комплексі «Торонто-Київ». Заклад занурює гостей в атмосферу творчих районів Парижа — Маре та Монмартра. Автором унікального інтер’єру є відомий український дизайнер Денис Беленко. Особливу атмосферу створюють гвинтові сходи 19-го століття, антикварні світильники, стільці з паризької барахолки та французькі цитати про вино, любов та мистецтво на стінах Wine Love. В меню ви знайдете переосмислені страви, натхненні новою хвилею паризьких ресторанів, які до яких можна обрати ігристі вина, десертні, мангнуми та безалкогольне.

Бути Sofie | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 24

Години роботи: пн 11:00-22:00, вт-нд 09:00-22:00

Бюджет: салати від 290 грн, основні страви від 410 грн, десерти від 230 грн.

Дещо з меню: крудо з креветок та соусом з кумквата — 325 грн, бурата з персиками та фісташковим соусом — 465 грн, тортеліні з кроликом та трюфельним соусом — 470 грн.

Деталі: «Бути Sofie» — паризька вітальня на території заповідника «Софія Київська». У приміщенні Консистаторії XVIII століття рестораторки у команді з Ніною Лісаченко, засновницею проєкту «Кловський сад» відтворили унікальну атмосферу паризької вітальні. В інтер’єрі вдалось зберегти старовинний дубовий паркет та неймовірної краси піч початку ХХ століття. Кожна деталь має свою історію – антикварні меблі, картини, дзеркала, люстри з бахромою та багато квітів. Меню ресторану розробляв відомий український шеф Ігор Крамаренко, він відтворив улюблені страви містян у форматі сучасної київської кухні.

Селям | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 35

Години роботи: пн-пт 12:00 — 23:00, сб-нд 09:00 — 23:00

Бюджет: закуски від 145 грн, основні страви від 370 грн, десерти від 245 грн.

Страви: мутабль — 145 грн, шурпа — 295 грн, янтики з бараниною — 210 грн, Шашлик із вирізки ягняти — 285 грн/100 г, фірмовий бахчисарайський шашлик — 295 грн/100 г.

Деталі: «Селям» — ресторан кримськотатарської кухні на Подолі від ресторатора Алекса Купера. Ресторан займає дві поверхи, інтер’єр розроблений студією Альони Бондар I’m Design. Заклад оформлений у натуральних теплих піщаних тонах, доповнених живими рослинами. В меню ресторану представлені не 100% автентичні страви кримських татар, тут готують багато страв з тіста: катлама, чібереки, янтики. На мангалі готують шашлики з м’яса ягня, з курча, з телятини та фірмовий бахчисарайський шашлик з м’яса телятини з тонким прошарком жиру.

UnderWu | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 44а

Години роботи: щодня 13:00 — 22:00

Бюджет: коктейлі від 280 грн.

Дещо з меню: коктейль BOHEMIAN RHAPSODY — 280 грн, коктейль NOTHING ELSE MATTERS — 280 грн, карпаччо з лосося та сібасу з мікс салатом — 375 грн, тартар з телятини з соусом бер блан і цибулевим сіном — 395 грн.

Деталі: UnderWu — «місце меломанської сили» на Великій Васильківській. Вінтажні меблі, зібрані по світу дрібнички, панорамні вікна та ретро-програвачі, відреставровані та «прокачані», щоби звучання було сучасним і дійсно якісним. В UnderWu є музичні сомельє, що допомагають гостям отримувати той музичний контент, на який відгукується їхня душа. В коктейльній карті представлені коктейлі, натхненні легендарними музикантами та їхніми творами.

Головна фото: UnderWu.

Фото: Facebook / Instagram “Любов та люди”, Бelkin, Wine Love, “Бути Sofie”, “Селям”, UnderWu.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi