Морозиво власного приготування в закладах Києва - PostEat

пошук

Морозиво власного приготування в закладах Києва
02-05-2019 0 3937

Морозиво власного приготування в закладах Києва шукала редакція PostEat. Літо невідворотно наближається, і актуальним стає питання про локації з найсмачнішим морозивом у столиці. Де шукати смачне натуральне морозиво в Києві, читайте у нашому матеріалі.

Файні Льоди

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Васильківська, 100а (ВДНГ), вул. Берковецька, 6Д (ТРЦ Lavina Mall), Дніпровська набережна, 12 (ТРЦ River Mall), проспект Правди, 47 (ТРЦ Retroville), вул. Гната Хоткевича, 1В (ТРК Проспект) + вуличні вітрини в різних куточках міста

Бюджет: морозиво (60 грн/1 кулька)

Їжа:  морозиво солена карамель, морозиво шоколад, морозиво фісташка, морозиво манго маракуйя, сорбет лимон м’ята, сорбет диня без цукру, морозиво ваніль з бурбоном – всі пропозиції по 60 грн.

Напої: еспресо, американо – 45 грн, капучино – 55 грн, лате – 60 грн, флет-вайт – 75 грн, молочні коктейлі – 90-100 грн.

Деталі: кав’ярня-морозиво, натуральне морозиво, сорбети, низькокалорійні десерти, кава, прохолодні напої, молочні коктейлі.

Майстерня натурального, неординарного та до мурашок смачного морозива «Файні Льоди» пропонує понад 120 класичних, солодких, солених, сирних та алкогольних смаків. Із найбільш вражаючих – дорблю зі смородиною, томати з базиліком, креветка з філадельфією, копчений лосось, тунець з анчоусами та каперсами і навіть борщ. 

Також є морозиво без цукру, без лактози і морозиво з алкоголем. Просекко з полуницею, ваніль з бурбоном та віскі з карамелькою й шоколадом – найкращий варіант для поціновувачів морозива серед дорослих. 

Gelarty

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Берковецька, 6д (ТРЦ «Lavina Mall»).

Бюджет: ₴₴. Бургери (139-223 грн), закуски (89-199 грн), супи (79-129 грн), салати (99-189 грн), алкогольне морозиво (100-150 грн), морозиво (65-349 грн).

Їжа: дабл-чізбургер з яловичою котлетою та морозивом з гірчиці та меду – 169 грн, гарбузовий суп з морозивом з горгонзоли – 79 грн, філе лосося із зеленим ризото та шафрановим морозивом – 198 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: ice-cream студія, морозиво готують з натуральних інгредієнтів в присутності гостей, з морозивом роблять суші, роли, бургери, десерти і навіть піцу, є доставка.

Gelarty – це ice-cream студія від Массімо Джеларті (Максима Голубєва). Ідея створення закладу з’явилася у засновника через повне розчарування в українському ринку морозива. Морозиво від Gelarty готують з натуральних інгредієнтів в присутності гостей. Меню закладу руйнує всі стереотипи, адже Массімо вирішив створити нові смаки улюблених ласощів і зробити його складовою несподіваних страв. У Gelarty з морозива роблять суші, роли, бургери, десерти і навіть піцу.

Валь-де-Валь

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Бульварно-Кудрявська, 51; вул. Велика Васильківська, 132; вул. Велика Житомирська, 26б.

Бюджет: ₴₴. Гарячі напої (20-75 грн), морозиво (34 грн/100г).

Їжа: морозиво з бананом, морозиво з шоколадом, морозиво з ваніллю, морозиво з кавою, морозиво з м’ятою, морозиво з базиліком, морозиво з гарбузом – всі пропозиції 28 грн.

Напої: еспресо – 30 грн, капучино – 33 грн, обліпиховий чай – 45/75 грн, лате без кофеїну – 35 грн.

Деталі: будинок морозива і кав’ярня, меню десертів, кавові напої, формат take away, випічка, доставка морозива.

 «Валь-де-Валь» – це будинок морозива поблизу станції метро «Либідська», де пропонують цей десерт виключно з натуральних компонентів. Гості закладу можуть насолодитися меренгою і улюбленими кавовими напоями, а також скуштувати 16 сортів морозива за авторським рецептом. Десерти, морозиво і каву гостям пропонують також взяти з собою або ж замовити морозиво з доставкою додому.

Умка — Кафе з морозивом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Костьольна, 6.

Бюджет: ₴₴. Морозиво (40-50 грн/70 г), солодкі круасани (30 грн), круасани з м’ясом індички й овочами (60 грн), шоколад з натуральних какао-бобів (1 грн/г).

Їжа: морозиво з лісовим горіхом, морозиво з волоським горіхом, морозиво з солоною карамеллю, шоколадне морозиво, страчатела, вершкове морозиво, морозиво з горгонзолою, сорбет ківі, полуниця, лісова ягода, манго, лохина – всі смаки 40-50 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: кафе-морозива в центрі Києва, домашнє морозиво без барвників чи підсилювачів смаку, затишний інтер’єр, to go, доставка, веганське морозиво, понад 37 різновидів морозива, кондитер з Італії, доставка.

«Умка» – справжній рай для любителів заморожених десертів. Смаки морозива і сорбетів у меню постійно оновлюються, але є і більше 10 постійних позицій. «Умка» не боїться експериментів і тому поєднує, здавалося б, зовсім непоєднувані смаки. Так, наприклад, гості закладу можуть спробувати морозиво з горгонзолою, винний або пивний сорбет. Морозиво в «Умка» завжди можна замовити з доставкою. Треба всього лише заповнити форму на сайті або написати в Facebook.

 

Головна фото: Michelle Tsang on Unsplash

Фото: Facebook/Instagram Файні Льоди, Gelarty, Валь-де-Валь, Умка — Кафе з морозивом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi