Найкращі сніданки в Києві: куди піти в місті на пізній сніданок - PostEat

пошук

Найкращі сніданки в Києві: куди піти в місті на пізній сніданок
10-09-2025 0 589

Сніданки в Києві давно стали окремою гастрономічною культурою. Якщо ви шукаєте, де снідати в Києві у будні чи на вихідних, варіантів безліч — від кав’ярень із класичними англійськими сніданками до сучасних кафе з healthy brunch і сніданками цілий день.

У цій добірці ми зібрали найкращі сніданки Києва: заклади в центрі, заклади на Подолі, заклади в Голосіївскому районі та заклади в Шевченківському райноні, де можна розпочати день із кавою, авокадо-тостами, омлетом чи круасаном.

Якщо вам потрібне кафе для сніданку в Києві з романтичною атмосферою, зручне місце для бізнес-сніданку чи сімейний формат із дитячим меню — тут ви знайдете свій варіант.

Спільнота 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Михайла Максимовича, 32а 

Кафе з характером району та амбіціями ресторану. Добре місце для ранкових зустрічей. Заклад від команди, що створила кав’ярні «Спільнота кави». Поєднали кавову культуру, авторську кухню, атмосферу району. Формат простий, але з характером: з сніданки з 9:00 до 14:00, стартери, та основне меню: 14:00 — 21:00. Десерти, карта з українським вином, коктейлями, крафтовим пивом і сидром. Дружній до тваринок. 

Меню: комфортна класика + креативні ідеї. По сніданкам тут скрембл, тост з лисичками та кремом з яйця, хєлсі сніданок з лососем, хелсі туркіш егг, сирна вівсянка з грибами, омлет з лисичками, фулл сніданок з шинкою, дерун з пастрамі та соусом з черемші, брекфест бургер, шакшука, вівсянка з щічками.

Кавова лінійка тримає планку «Спільноти»: подвійне капучино (85 грн), раф-кава (80 грн), а ще какао «Лікер» (150 грн) та коктейль Oat Cookies (200 грн). Доставка доступна через BoltFood і Glovo. Головна ідея закладу «кафе на районі», де знають сусідів і їх улюблені сніданки.

Remi Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 11/61 

Міське кафе поруч із парком Тараса Шевченка, у пам’ятці «Будинок Мороза». Класне місце для сніданків, з піцою та сучасними  стравами. Працюють щодня з 9:00 до 22:00. 

Європейська та українська кухні. Піца від Іллі Сьоміна. Європейські + локальні страви, акцент на сніданках all day. Шеф: 

На сніданки: круасан зі скремблом та ковбасою, бенедикти з додатками, шакшука, тости з лососем, піцета, мелти, вівсянка, омлет, скрембл, англ та скандинавський сніданки, тощо. Окремий розділ: піца-сендвічі. Від класичного з прошуто котто й моцарелою до варіантів зі страчателою та ростбіфом. Також сирники в кількох варіаціях. 

Дизайн з повагою до історії місця. Автентична підлога і елементи стін, на фасаді старі написи від минулих закладів.  Атмосфера камерна, і сучасна. Відкрита піч, бар та лекторій\ конференцзала, можна орендувати для подій.

Кафе «Люся» 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саперне поле, 12

Заклад від від команди Mimosa Group (Mimosa Brooklyn Pizza, «Автостанція», «Зустріч», «Чайка», Fish&PussyCat Sushi Bar), Ігор Сухомлин та Валерій Гальперін. Сніданки, піца, рамен і десерти. Все takeaway або eat in. Сніданки щодня з 09:00 до 13:00, азія з 11:00 до 21:30, основне меню з 13:00 до 21:30, а піца та десерти — цілий день. Дружні до тварин. 

Експериментують із текстурами та поєднаннями смаків. Традиційні ранкові страви з несподіваним азійським або італійським акцентом. Плюс свіжі інгредієнти. Унікальність в поєднанні локальних продуктів, свіжих овочів і білків із азійськими та європейськими кулінарними техніками. 

В меню авокадо тости, боул з креветкою та авокадо, сирники, ліниві вареники, умамі каша, італійський сніданок, піца-сендвіч, сніданок Люся, Окономіякі: японський дерун з капусти та бекону з японським кетчупом і стружкою тунця, омлет зі страчателою.

«Шибеник» на Полоді 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Верхній Вал, 4В 

Міське кафе навпроти Житнього. Працює щодня: пн–пт 9:00–20:00, сб–нд 10:00–21:00. Сніданки all day.  Можна почувалися вільно, експериментувати зі смаками. Атмосфера безтурботності. Основний акцент на комфортних сніданках. Традиційні і сучасні страви. 

Сніданок: великий сніданок шибеника, грушеві деруни з лососем, італійський сніданок (з лососем / креветкою / куркою), тост з ростбіфом, авокадо-тост з лососем, тост із креветкою та авокадо-мусом, сирна вівсяна каша, вівсяна каша з ростбіфом та яйцем пашот. 

Кава класична і альтернативна, безалкогольні лимонади та чаї (Oycha чай, лимонад із CBD). Продають кавові зерна, пуровери, термокружки та фільтри для домашнього приготування.

Унікальність: атмосфера, сніданки до пізнього ранку, меню для будь-якого гостя. Тут розпочинають день із комфортом.

Si 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Прорізна, 20 

Величезний вибір сніданків. Паста власного виробництва, піца на тісті, ферментованому 72 години, супи, салати, закуски та каву, а також коктейлі від місцевих барменів. Працюють пн–пт 10:00–22:00, сб–нд 9:00–22:00. 

Класична італійська кухня з яскравими сучасними інтерпретаціями. Бренд-шеф Олександр Цвігун. Картини українських митців + сучасний стиль. Pet-friendly і доступний для маломобільних Людей. 

Сніданки з 10:00 до 15:00. Сендвічі-піца цезаре, яйця пашот з додаками, шакшука si, сніданок з креветкою, крок мадам, оладки, сніданок конструктор, трюфельний скрембл, омлети, солона і солодка вівсянки, сирники, сендвічі. 

Унікальність: класичні італійські та європейські техніки із сучасними інгредієнтами і смаковими акцентами. Увага до деталей. Істричний центр міста. Чудово для пізнього сніданку. 

Франик центр

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де:  вул. Велика Васильківська, 48/18

Кафе-пекарня від мережі «Франик». Праюють також в Полтаві, Харкові та Дніпрі. Формат простий і зрозумілий: сніданки цілий день з 8:00 до 21:00. Десерти, випічка, хліб ручної роботи, сезонні страви.

Пастельні відтінки, натуральні матеріали, простір з живими рослинами. У меню акцент на випічці. Багато круасанів, від класичного до варіантів із мигдалем, фісташкою-франжипаном, кокосово-мигдальним праліне, малиною з маскарпоне чи кремом. Сінабони, свіжоспечений хліб, десерти та сезонні напої.

Кавова карта: від еспресо та фільтра до чаю й айс-матчі. Добре для підзнього сніданку. Сюди йти за довгими сніданками, випічкою з кавою. 

Фото: всі заклади з добірки 

 
 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi