Кафе з характером району та амбіціями ресторану. Добре місце для ранкових зустрічей. Заклад від команди, що створила кав’ярні «Спільнота кави». Поєднали кавову культуру, авторську кухню, атмосферу району. Формат простий, але з характером: з сніданки з 9:00 до 14:00, стартери, та основне меню: 14:00 — 21:00. Десерти, карта з українським вином, коктейлями, крафтовим пивом і сидром. Дружній до тваринок.
Меню: комфортна класика + креативні ідеї. По сніданкам тут скрембл, тост з лисичками та кремом з яйця, хєлсі сніданок з лососем, хелсі туркіш егг, сирна вівсянка з грибами, омлет з лисичками, фулл сніданок з шинкою, дерун з пастрамі та соусом з черемші, брекфест бургер, шакшука, вівсянка з щічками.
Кавова лінійка тримає планку «Спільноти»: подвійне капучино (85 грн), раф-кава (80 грн), а ще какао «Лікер» (150 грн) та коктейль Oat Cookies (200 грн). Доставка доступна через BoltFood і Glovo. Головна ідея закладу «кафе на районі», де знають сусідів і їх улюблені сніданки.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 11/61
Міське кафе поруч із парком Тараса Шевченка, у пам’ятці «Будинок Мороза». Класне місце для сніданків, з піцою та сучасними стравами. Працюють щодня з 9:00 до 22:00.
Європейська та українська кухні. Піца від Іллі Сьоміна. Європейські + локальні страви, акцент на сніданках all day. Шеф:
На сніданки: круасан зі скремблом та ковбасою, бенедикти з додатками, шакшука, тости з лососем, піцета, мелти, вівсянка, омлет, скрембл, англ та скандинавський сніданки, тощо. Окремий розділ: піца-сендвічі. Від класичного з прошуто котто й моцарелою до варіантів зі страчателою та ростбіфом. Також сирники в кількох варіаціях.
Дизайн з повагою до історії місця. Автентична підлога і елементи стін, на фасаді старі написи від минулих закладів. Атмосфера камерна, і сучасна. Відкрита піч, бар та лекторій\ конференцзала, можна орендувати для подій.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Саперне поле, 12
Заклад від від команди Mimosa Group (Mimosa Brooklyn Pizza, «Автостанція», «Зустріч», «Чайка», Fish&PussyCat Sushi Bar), Ігор Сухомлин та Валерій Гальперін. Сніданки, піца, рамен і десерти. Все takeaway або eat in. Сніданки щодня з 09:00 до 13:00, азія з 11:00 до 21:30, основне меню з 13:00 до 21:30, а піца та десерти — цілий день. Дружні до тварин.
Експериментують із текстурами та поєднаннями смаків. Традиційні ранкові страви з несподіваним азійським або італійським акцентом. Плюс свіжі інгредієнти. Унікальність в поєднанні локальних продуктів, свіжих овочів і білків із азійськими та європейськими кулінарними техніками.
В меню авокадо тости, боул з креветкою та авокадо, сирники, ліниві вареники, умамі каша, італійський сніданок, піца-сендвіч, сніданок Люся, Окономіякі: японський дерун з капусти та бекону з японським кетчупом і стружкою тунця, омлет зі страчателою.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Верхній Вал, 4В
Міське кафе навпроти Житнього. Працює щодня: пн–пт 9:00–20:00, сб–нд 10:00–21:00. Сніданки all day. Можна почувалися вільно, експериментувати зі смаками. Атмосфера безтурботності. Основний акцент на комфортних сніданках. Традиційні і сучасні страви.
Сніданок: великий сніданок шибеника, грушеві деруни з лососем, італійський сніданок (з лососем / креветкою / куркою), тост з ростбіфом, авокадо-тост з лососем, тост із креветкою та авокадо-мусом, сирна вівсяна каша, вівсяна каша з ростбіфом та яйцем пашот.
Кава класична і альтернативна, безалкогольні лимонади та чаї (Oycha чай, лимонад із CBD). Продають кавові зерна, пуровери, термокружки та фільтри для домашнього приготування.
Унікальність: атмосфера, сніданки до пізнього ранку, меню для будь-якого гостя. Тут розпочинають день із комфортом.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Прорізна, 20
Величезний вибір сніданків. Паста власного виробництва, піца на тісті, ферментованому 72 години, супи, салати, закуски та каву, а також коктейлі від місцевих барменів. Працюють пн–пт 10:00–22:00, сб–нд 9:00–22:00.
Класична італійська кухня з яскравими сучасними інтерпретаціями. Бренд-шеф Олександр Цвігун. Картини українських митців + сучасний стиль. Pet-friendly і доступний для маломобільних Людей.
Сніданки з 10:00 до 15:00. Сендвічі-піца цезаре, яйця пашот з додаками, шакшука si, сніданок з креветкою, крок мадам, оладки, сніданок конструктор, трюфельний скрембл, омлети, солона і солодка вівсянки, сирники, сендвічі.
Унікальність: класичні італійські та європейські техніки із сучасними інгредієнтами і смаковими акцентами. Увага до деталей. Істричний центр міста. Чудово для пізнього сніданку.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 48/18
Кафе-пекарня від мережі «Франик». Праюють також в Полтаві, Харкові та Дніпрі. Формат простий і зрозумілий: сніданки цілий день з 8:00 до 21:00. Десерти, випічка, хліб ручної роботи, сезонні страви.
Пастельні відтінки, натуральні матеріали, простір з живими рослинами. У меню акцент на випічці. Багато круасанів, від класичного до варіантів із мигдалем, фісташкою-франжипаном, кокосово-мигдальним праліне, малиною з маскарпоне чи кремом. Сінабони, свіжоспечений хліб, десерти та сезонні напої.
Кавова карта: від еспресо та фільтра до чаю й айс-матчі. Добре для підзнього сніданку. Сюди йти за довгими сніданками, випічкою з кавою.
Фото: всі заклади з добірки
Коментарi