пошук
Наталія Парапан
Автор
пошук
Наталія Парапан
Автор
Якщо ви шукаєте нові заклади в Україні 2025, ця добірка стане гарним гідом по свіжовідкритих кафе, ресторанах та гастропросторах. Ми зібрали найцікавіші нові ресторани, кафе та бари у таких містах, як Запоріжжя, Ужгород, Тернопіль, Полтава та Харків
Будуть міські кафе з італійською кухнею, кав’ярні з випічкою, сімейні ресторани для вечері та зустрічей з друзями або піцерії з власним виробництвом пасти. Ця підбірка допоможе швидко знайти куди піти на сніданок в місті, де пообідати з друзями або актуальні нові місця для відвідування, ознайомитися з їх меню, інтер’єром та атмосферою, а також бути в курсі всіх гастрономічних новинок у містах України.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Різдвяна, 33, Харків
«Благовіщенський Курінь», це новий заклад у Харкові. Локація поєднує гастрономію та благодійність. Це перше кафе польової козацької кухні, де можна скуштувати автентичні українські страви просто на Благовіщенському базарі. Якщо ви шукаєте ресторани Харкова з душею, атмосферою та смаком, саме тут варто поїсти: соковите курча у лаваші, квашені овочі, перепічки та стріт-фуд у козацькому стилі. Весь прибуток закладу йде на волонтерські ініціативи, тому кожна страва стає частиною добрих справ. Заклад відкрили на Благовіщенському базарі.
Проєкт утілили волонтери, архітектори, команда ресторану «Трипіччя» та Харківського ЛітМузею. Тут поєднали традиційну їжу, пам’ять про історію базару та допомогу громаді.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Бульвар Шевченка, 42, Запоріжжя
Сучасне італійське кафе у центрі міста з акцентом на ферментовану піцу з печі, пасту власного виробництва та авторську інтерпретацію класичних страв Італії. Сучасна італійська кухня з акцентом на локальні продукти. Ферментована піца з печі та паста власного виробництва. Меню зі стравами, які поєднують класику та сучасність. Атмосфера для вечері з вином або затишного сніданку. Якщо ви шукаєте, де поїсти у Запоріжжі, it cafe буде добрим вибором: смачні обіди, атмосферні вечері та легкі сніданки в Запоріжжі.
Нова кав»ярня-ростерія в Полтаві
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Соборності, 27, Полтава
Скоро планується відкриття нового закладу в Полтаві. Новину повідомив ресторатор Дмитро Собакар для медіа «ЗМІСТ Полтава». Нова кав’ярня-ростерія буде поєднувати власне обсмажування кави та затишний простір для гостей. Концепція: specialty-кава з усього світу, авторські напої, можливо, випічка та десерти. Планують закуповувати зелені зерна, обсмажувати безпосередньо в закладі, також зерно продаватимуть на свої заклади, і в цілому на ринок України. Інтер’єр буде у світлих тонах з великими вікнами та живими квітами. Локація в центрі міста.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бульвар Тараса Шевченка, 27а, Тернопіль
Ресторан сучасної української кухні на дровах. Концепція: поєднання традиційних смаків із сучасними техніками приготування. Атмосфера домашнього тепла та вогню. Серед нових закладів Тернополя, Гріє пропонує сучасну українську кухню на дровах. Тут вогонь головний інгредієнт, страви зігрівають ароматом і смаком. Заклад для вечері з друзями, сімейних зустрічей чи святкувань. Якщо ви шукаєте, де поїсти у Тернополі, тут новий погляд на локальні продукти й традиції. Діє доставка та самовиніс.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Гвардійська, 51Ж, Ужгород
Сучасна італійська піцерія з власним виробництвом пасти, авторськими коктейлями та атмосферою італійського аперитиво. Простір для друзів, родинних зустрічей і вечорів із вином та ароматною піцою. У меню класична італійська кухня: піца на тонкому тісті, паста власного виробництва, салати, закуски та десерти. Авторські напої: коктейль Limoncello Sour, ice матча-малина та італійське вино. Акції: «2+1» і навіть «3+1» на піцу.
Якщо ви шукаєте, де поїсти в Ужгороді, тут подають страви без консервантів, з контрольованими інгредієнтами та за італійською традицією.
Фото: всі заклади з добірки
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi