Нові заклади Києва: 25 локацій, що відкрились у грудні 2023 - PostEat

пошук

Нові заклади Києва: 25 локацій, що відкрились у грудні 2023
30-12-2023 0 3892


Редакція PostEat завершує 2023 рік традиційною підбіркою нових закладів, що з’явилися в грудні у столиці. Протягом останнього місяця цього року на ресторанній карті столиці ми знайшли понад два десятки закладів різних форматів. У нашому фінальному грудневому огляді 2023 року розповідаємо про паб із власною пивоварнею поруч, автентичну раменну біля Майдану Незалежності, ресторан італійської кухні на Оболоні, заклад із чебуреками та просеко на Солом’янці, вечірній заклад у стилі вінтажного готелю на Арсенальній, гастробістро на Подолі, соціальне кафе-піцерія на Позняках і не тільки.

Вже в січні чекайте від нас гастрономічне резюме 2023 року: райони, формати та ресторанні відкриття Києва

Beermaster Brewery & Pub

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кільцева дорога, 1 (ТРЦ Respublika Park)

Години роботи: пн-пт 12:00 до 23:00, сб-нд з 11:00 до 23:00

Контактний телефон: +380984081448

Дещо з меню: бомбетте фрай, шматочки сиру смажені у фритюрі, загорнуті у мариновані слайси свинини з кукурудзяною крупою — 139 грн, сир Реблошон маринований в пряній олії з салатною цибулею та підсмаженим хлібом за рецептом Пшемека Брога — 190 грн, карбонат фламандський, тушкована в стауті яловичина з цибулею та смаженою морквою, подається з картоплею фрай — 369 грн, вогняна баранина з міксом гострих перців — 312 грн.

Деталі: Офіційне відкриття Beermaster Brewery & Pub відбулось 23 грудня в ТРЦ Respublika Park. Пивоварня та паб знаходяться поруч (їх відділяє лише прозоре скло), вони є проєктом мережі супермаркетів «Сільпо». Вперше паб відкрився 19 лютого 2022 року, пропрацював 5 днів і потім 1,5 року не приймав гостей. Інтер’єр пабу відтворює дизайн читального залу Португальської королівської бібліотеки, яка знаходиться в Ріо-де-Жанейро. Одна з головних фішок пабу — відкритий бар з форфасами, куди пиво потрапляє безпосередньо з броварні. Окрім пива від Beermaster Brewery, на кранах також є ексклюзивні гостьові позиції від інших українських виробників. Меню для закладу створене творчім дуетом бренд-шефа ресторанних проєктів Fozzy Group Марко Черветті та майстром по м’ясу Паоло Кьяфелле (Paolo Chiafele). В меню ви знайдете цікаві та оригінальні закуски, бургери та ковбаси власного виробництва.

Naushi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Бориса Грінченка, 4А

Години роботи: пн-пт 12:00-22:00, сб-нд 11:00-22:00

Дещо з меню: класичний пайтан — 161/199 грн, пескетаріанський рамен — 172/213 грн, цукемен — 265 грн, донбурі з тонкацу — 207 грн, сет із гьодза 3х3 — 235 грн, курка карааге — 165/194/226 грн, онігіразу з тофу — 165 грн.

Деталі: Біля Майдану Незалежності відбулось тестове відкриття автентичної раменної Naushi. Це вже другий заклад в місті, перший працює на Подолі. В Naushi готують рамени за японським каноном, ви можете скуштувати рамени як на м’ясних, так і на пескетеріанських бульонах. Для вегетаріанців розробили особливий бульйон з овочів та грибів. В меню є три види гьодза, курка карааге і японські суші-сендвічі онігірадзу. Для поціновувачів моті заклад пропонує великий вибір різних смаків, від груші-горгонзоли і лаванди-чорниці до класичної матчі.

Gastronomico

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Левка Лук‘яненка 21, корпус 14

Години роботи: 09:00-22:00 (вт 12:00-22:00)

Контактний телефон: +380678081888

Дещо з меню: трюфельний хумус з грибним пате, гарнірований легким салатом з томатів черрі, листків шпинату, пекорино та насіння соняшнику – 178 грн, солоний маскрапоне з маринованим печеним перцем, анчоусами та часником конфі – 168 грн, картопляні ньоки з рагу з телячих легенів та білих грибів – 258 грн.

Деталі: 2 грудня на Оболоні відкрився новий ресторан італійської кухні bar Gastronomico від знайомого оболонцям Ristorante 8/8. Тут власник закладу Валентин Трофимчук, як і в Ristorante 8/8, являється бренд-шефом, і разом з талановитим шефом Борисом Салтаном вони створюють італійське меню. В інтер’єрі присутні велика кількість живих рослин, меблі з натурального дерева, багато італійського текстилю. Ввечері тут панує особлива романтична атмосфера — скатертини, свічки, музика. Концепт закладу — це вдале поєднання форматів сучасного гастрономічного бару та затишного локального ресторанчику. Меню закладу італійське, шефи вирішили трішки відійти від традиційної Італії та заміксувати його з найяскравішими смаками світової та української кухонь. Велика вітрина десертів власного виробництва не залишить байдужим нікого. Також в залі присутня вітрина власної продукції.

Чотири Чебуреки Prosecco Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Соломʼянська, 16

Години роботи: щодня 11:00-22:00

Контактний телефон: +380983959578

Дещо з меню: чебурек п’ять сирів — 89 грн, чебурек з креветкою та сиром — 189 грн, янтик з вишнями та корицею — 89 грн, янтик з качкою по-пекінськи — 189 грн, боул з телятиною sous-vide — 289 грн, шурпа — 119 грн.

Деталі: «Чотири чебуреки Prosecco bar» — це унікальні страви з локальних продуктів, до яких подають розливне просеко або крафтове пиво. Тут ви знайдете нежирні чебуреки з інноваційним тістом та авторськими начинками. Чебуреки та янтики світлого обсмажування (спеціальна технологія). Великий вибір начинок у них — від класичних м’ясних до 5 сирів, креветки, качки, білих грибів, батата, вишні. Боули та супи, серед яких є страви української, близькосхідної та азійської кухонь. Кримськотатарські страви плов, шурпа чи татараш — як і чебуреки, вони адаптовані й творчістю кухарів «ЧЧ» перетворені на щось нове, цікаве і сучасне. У карті напоїв, крім просеко, є пиво як від львівських, так і київських виробників, авторські коктейлі та цікаві українські вина, зокрема органічні.

GO KYIV

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Мала Житомирська, 20

Години роботи: 11:00-22:00 (на період тестового режиму)

Контактний телефон: +380680526388

Дещо з меню: піца мортадела&страчатела – 318 грн, бургер зі рваною свининою та яблуками гриль – 298 грн, рамен зі запеченою свининою – 249 грн, крем брюле з грибів – 155 грн.

Деталі: GO KYIV — це затишний ресторан у самому центрі столиці, який нещодавно відкрився як результат ребрендингу відомого ресторану «Каркас». Тут залишили якість сервісу, за яку заклад цінували гості та їхні улюблені страви. Слоган закладу «Go burger, go pizza, go sushi», тут представлене різноманіття популярних страв, серед яких кожен знайде позицію для свого смаку. До 31.12 працюють в тестовому режимі, тому на меню кухні в закладі 50% знижка 50%. В GO KYIV можна провести дитячий майстер-клас з виготовлення піци (за запитом гостей). Також є доставка, замовлення на самовиніс з нового року з 15% знижкою.

Fat Monkey Rest

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Лесі Українки, 2

Години роботи: нд-чт 11:00-22:00, пт-сб 11:00-23:00

Контактний телефон: +380660213101

Дещо з меню: тартар з гребінця та креветки – 310 грн, мікс салатів з лососем – 350 грн, деруни з печерицями – 190 грн, телячі щічки з картопляно-трюфельним пюре – 370 грн.

Деталі: Fat Monkey — ресторан та лаунж-бар в центрі міста, в закладі 3 поверхи з різними зонами для відпочинку. З живою музикою та dj по п’ятницям та суботам (доречі, в ці два дні всі коктейлі по 150 грн), є зона з SonyPlaystation 5, зона для проведення заходів з банкетним меню, зона з кальянами. Тут можна скуштувати авторські стави з м’яса та морепродуктів або улюблений стрітфуд, затишно посидіти на перших двох поверхах з коктейлем або проссеко з устрицями, споглядаючи через панорамні вікна за життям міста. На мінус першому поверсі ви знайдете чотири зали, спікізі бар, ді-джей сети та живий вокал, ексклюзивні коктейлі.

Hotel 13

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Князів Острозьких, 2

Години роботи: пт-сб з 19:00 до 23:00

Контактний телефон: +380506001313

Дещо з меню: карпаччо з яловичини – 400 грн, сирна тарілка – 720 грн, соте з морепродуктами – 500 грн, «Наполеон» – 300 грн, коктейль Astoria – 350 грн, коктейль Room Service – 350 грн.

Деталі: «Hotel 13» – вечірній заклад виконаний у стилі вінтажного готелю, де кожен куток наповнений ретро-шиком: від красивих меблів, витончених люстр, до м’яких диванів, що ніби перенесуть вас у іншу епоху. Коктейльна карта «Hotel 13» є справжньою палітрою смаків. Кожен напій тут – це мистецький твір, назви яких є відсилками до знаменитих світових готелів. Легкі та надзвичайно смачні страви, які подають у «Hotel 13», ідеально доповнюють коктейльну карту. Атмосферу в «Hotel 13» доповнює якісна популярна музика від DJ-резидентів та запрошених артистів.

Ori Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Січових Стрільців, 10

Години роботи: нд-чт 10:00-22:00, пт-сб 10:00-22:00

Контактний телефон: +380676699898

Дещо з меню: м’ясний сет — 249 грн, печений перчик з крем-сиром — 119 грн, поке з тунцем — 279 грн, кацу сандо курка тонкацу — 269 грн, соба з куркою та шіїтаке — 259 грн, реберця і биті огірки — 339 грн.

Деталі: Ori Bar — це маленька фантазія на тему: «а що якби Рейтарська, з її затишними dive барами, була не в Києві, а, скажімо, в Токіо, Бангкоку, чи Сінгапурі?». Ori Bar має два окремих зали: затишний камерний, для спокійних посиділок з друзями за келихом вина, і великий зал з контактною барною стійкою та зоною dj, де щовихідних проходять вечірки, і де можна поспілкуватись з барменом. Багато зелені та контурне освітлення тільки підкреслюють стильний та затишний loft інтерʼєр. Меню — це мікс паназійської кухні (японської, тайської, корейської) та класичної європейської кухні з азійськими нотками. Фірмова страва Ori Bar — японські сендвічі кацу сандо. Тут їх є 3 види: з куркою тонкацу, яловичиною су-від та з баклажаном темпура. Велику увагу приділили коктейльній карті. В Ori Bar міксують як класичні, так і авторські коктейлі і серед них ви знайдете дійсно цікаві смаки: юдзу, каламансі, японська айва та, навіть, васабі.

Soroka Wine Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Олександра Олеся, 2

Години роботи: щодня з 10:00 до 23:00

Контактний телефон: +380633484894

Дещо з меню: сирники з йогуртом та соусом манго – 162 грн, брускета з лососем – 326 грн, салат зі смаженими стегнами курчати – 216 грн, домашні курячі котлети з картопляним пюре – 258 грн.

Деталі: На території ЖК «Варшавський» відкрив свої двері для відвідувачів новий заклад – «Сорока Wine Bar». Це ідеальне місце для тих, хто любить насолоджуватися смачними стравами та вишуканими винами. Тут подають сніданки, а потім гості зможуть насолодитися обідами та вечерями, які відмінно поєднуються з вином. Кухарі готують закуски, бургери, салати та гарячі страви. Винна карта проста та зрозуміла, щоб кожен міг знайти собі ідеальне поєднання. Крім вина у закладі подають пиво, коктейлі, міцні алкогольні напої, а також є кава та чай, фреші, лимонади та інші безалкогольні напої.

«Мінус перший»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Гончара, 15/3

Години роботи: чт-пт 18:00 — 22:00; сб-нд 15:00 — 22:30

Дещо з меню: коктейль Prospector — 215 грн, коктейль French 75 — 215 грн, коктейль Fino Daiquiri — 215 грн, коктейль Bamboo — 215 грн, коктейль Dill Pepper – 230 грн.

Деталі: Коктейльний бар «Мінус перший» в центрі міста – це про комфортне проведення часу наодинці або з друзями. У закладі спеціально зробили низьку барну стійку, щоб гості могли бачити всі процеси приготування напоїв. Аромат пало санто, приглушене світло та червоний оксамит створюють відчуття ніби сидиш у старому театрі та спостерігаєш за виставою. У барі можуть приготувати майже будь-який класичний напій, але тут хочуть бути ефектними, тому в меню немає Negroni або Gin Sour чи Whisky Sour, тому що що і так зрозуміло, що ви можете їх випити в барі у центрі міста. Також у барі планують створити коктейлі на основі вин та сидрів.

«Цегла»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Ярославська, 17

Години роботи: 13:00–23:00

Дещо з меню: класичні коктейлі – 165 грн, авторські коктейлі – 170 грн, настоянки від 75 грн до 130 грн.

Деталі: Бар «Цегла» відкрився на Подолі в кінці грудня, це вже третій заклад (два інших працюють у Львові). В барі інтер’єр лофт та велика барна стійка з максимальною кількістю місць. У барній карті ви знайдете шоти, ласичні та авторські коктейлі, міцний алкоголь, а також настоянки. До напоїв можна замовити діпи, нагетси, сир у фритюрі та горішки.

8 Mile Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Січових Стрільців, 21

Години роботи: ср-чт 16:00-21:30, пт-нд 16:00-22:30

Дещо з меню: гуакамоле з начос – 175 грн, сирні палички – 180 грн, салат з креветкою та апельсином – 250 грн, chiken burger – 220 грн, pisco sour – 250 грн.

Деталі: 8 Mile Hip-Hop Bar — це місце, де музика поєднується з чудовими коктейлями та закусками, щоб зробити ваш вечір неймовірно вражаючим. В закладі відтворюють атмосферу хіп-хопу в інтер’єрі, музичному супроводі, хіп-хоп батлах, тематичних вечірках та відкритих мікрофонах. Меню бару складається з закусок, салатів та бургерів. Барне меню складається з коктейлів, ігристого вина та міцних алкогольних напоїв. Усі коктейлі коштують по 250 гривень.

Memory food & drink

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Березнева, 12

Години роботи: щодня 09:00–22:00

Дещо з меню: піца “М’ясна” – 330 грн, Філадельфія з лососем – 350 грн, вітело тонато – 230 грн, олів’є з куркою – 190 грн, Том Ям з креветкою та щупальцями гігантського кальмару – 330 грн, український борщ з яловичиною – 220 грн, паста з білими грибами – 290 грн.

Деталі: Memory food & drink – новий заклад на території ЖК «Комфорт Таун». Заклад позиціонує себе, як гастрономічний мультибренд. Меню складається зі страв, які люблять гості: можна скуштувати десерти й випічку від Love&Cake, суші від Love&Sushi й неаполітанську піцу від Love&Pizza. Коктейльна карта підібрана декількома відомими бартендерами Києва. Винна карта доволі різноманітна, а також є дуже якісна лінійка Prosecco.

«Плекай»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Спаська, 22

Години роботи: 10:00-21:00

Дещо з меню: сирна тарілка із карпатських сирів — 220 грн, сендвіч «4 сири — манго» – 120 грн, супер сирний кіш з халапеньо – 140 грн, баскський чізкейк – 130 грн.

Деталі: «Плекай» — проєкт від творчого колективу «Книжковий лев», розташований на Подолі. Заклад поєднує в собі елементи книгарні та бару, присвяченого крафтовому пиву. Окрім стандартного асортименту, такого як кава, чай і інші улюблені напої, тут можна насолодитися вишуканим вибором крафтового українського пива. В книгарні є акцент на рідкісних виданнях та вживаних книгах.

Hidden 2.0

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Жилянська, 55

Години роботи: пн-чт 10:00 – 22:00, пт-нд 10:00 -23:00

Контактний телефон: +380730055553

Дещо з меню: локшина з морепродуктами – 350 грн, рис з телятиною – 285 грн, деруни з печерицями – 185 грн, кіноа зі спаржею – 220 грн, стейк з курячого стегна та картоплею – 350 грн.

Деталі: Ресторан та коктейль бар Hidden 2.0 розпочав роботу у серці столиці. Це друга локація в місті, перша працює на Січових Стрільців, 22. В закладі є основна зала та окрема зала для приватних подій. В меню ви знайдете сніданки, кілька позицій ролів, локшину та смажений рис, закуски, пасту та бургери, стейки і десерти. В барній карті є коктейлі на виніс, гарячі коктейлі, лимонади, мілкшейки та колекція чаїв.

«Міська кав’ярня»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Львівська площа, 14

Години роботи: 08:00–20:00

Деталі: Поруч із Львівською площею розпочала свою діяльність «Міська кав’ярня» від «Міської їдальні», яка замістила попередній заклад віконце зі стритфудом «Варцаб». За запуск відповідали Женя Горбань і Дмитро Горай. У цій кав’ярні пропонують каву з безлактозним молоком to go. Крім того, у асортименті чаї з термосу: пуер, зелений, ройбуш, авторські чаї, масала, матча та какао. Напої доступні у трьох розмірах: S, M та L. Крім того, клієнти можуть насолоджуватися напоями прямо в приміщенні їдальні.

«На Олімпійській»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Велика Васильківська, 62а

Години роботи: щодня 09:00–21:00

Дещо з меню: сирники з вишнею та тархуном — 235 грн, олімпійський сніданок  — 295 грн, гарбузовий суп з шароном- 155 грн, бурата з лимонним кремом- 325 грн, десерт silky milky — 115 грн, булочка з корицею та кардамоном — 75 грн.

Деталі: Міське кафе «На Олімпійській» відкрилося поблизу одноіменної станції метро. За великими вікнами, які відкривають панораму на стадіон Олімпійський, тут запропонують власну випічку та десерти до спешелті кави, сніданки цілий день, авторське меню та цікаву підбірку вин до вечері. Також заклад готує до запуску ще одну фуд-фішку — власний street eat у зручному форматі.

Dellicia Gasto Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Зарічна, 6 (корпус 2)

Години роботи: 10:00 — 22:00

Контактний телефон: +380678988180

Дещо з меню: брускета з маринованим перцем та песто – 210 грн, тар-тар з лосося – 385 грн, теплий салат з ніжною телятиною – 305 грн, букатіні з креветками та кальмарами – 296 грн, котлети по-київські з трюфельним пюре – 265 грн.

Деталі: Dellicia Gasto Bar — сімейний ресторан європейської кухні в ЖК «Славутич» біля однойменної станції метро. В закладі сучасний та затишний інтер’єр, тут зручно снідати (щодня з 10:00 до 15:00), обідати з друзями та вечеряти з родиною. В меню ви знайдете брускети, тартари, антипасті, кілька класичних салатів, пасту та ризото, м’ясо на грилі, також є дитяче меню. В барній карті фірмові чаї, класичні коктейлі, настоянки, вина та міцний алкоголь.

UNION

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Кирилівська, 37А

Години роботи: з 10:00 до 22:00

Контактний телефон: +380676020036

Дещо з меню: сашимі тунця в понзу з зеленим маслом — 265 грн, салат з кіноа, свіжими овочами та зеленню – 285 грн, равіолі з рікотою та шпинатом в пармезановому соусі – 295 грн.

Деталі: UNION – нове гастро бістро на Подолі із сніданками, ланчами, смачною кавою та вечерями із натуральним вином. Крім того, можна придбати натуральне вино, масло, шоколад та інші товари власного виробництва із собою. Над дизайном інтер’єру працювали AKZ Architectura — в UNION поєднали світлі відтінки та різноманітні фактури, створили мікс реставрованих вінтажних та нових меблів. Краса і практичність у дизайні проявляються уважністю до деталей, експериментами з матеріалами та формами. UNION про людей, про місто та про те, як буденне життя може стати не таким вже й буденним — в щоденній рутині, в смачній каві по дорозі на роботу, цікавій зустрічі за сніданком, неочікуваній колаборації, що народилася за обідом та в душевній історії за келихом вина ввечері.

«Центр міста»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Зарічна, 6

Години роботи: щодня 09:00 — 22:00

Дещо з меню: цитрусові сирники під білим шоколадом — 195 грн, хот-дог грибний — 220 грн, паста з анчоусами — 255 грн, лососеві котлетки — 265 грн, xумус з лососем — 180 грн.

Деталі: На лівому березі столиці, в ЖК “Славутич”, відкрився новий заклад — назва “Центр міста” це своєрідна сатира, у відповідь на жарти про лівий берег столиці. Основною ідеєю закладу є створення особливого класного місця на лівому березі, з атрибутами центра міста, серед яких пам’ятник Тарасу Григоровичу Шевченку, який стоїть в закладі. Концепція закладу “кав’ярня-бар”: з 08:00 до 16:00 заклад працює в форматі кав’ярні, з випічкою, десертами та сніданками all day; а з 16:00 до 22:00 починають готувати ще й коктейлі.

Sunshine Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Петра Григоренка, 43 (ТЦ METRO)

Години роботи: 10:00–18:00

Дещо з меню: піца чорізо – 235 грн, кальцоне – 2802 грн, піца провансаль – 245 грн, піца веганська – 200 грн, піца ковбаска та гриби – 250 грн.

Деталі: 5 грудня на території торговельного центру METRO на Позняках відкрилося друге соціальне кафе-піцерія Sunshine Cafe, де працюють кухарі, баристи та офіціанти із синдромом Дауна й іншими інтелектуальними порушеннями. Проєкт реалізує ГО «Сонячні люди» за підтримки компанії METRO Україна. У кафе ви зможете скуштувати 16 різновидів піци, фрі меню, десерти, кава та напої. З нового року в меню додадуть сніданки та обіди. Працюють з доставкою Glovo, Bolt та на виніс.

Madino

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Джона Маккейна, 35/23

Години роботи: 08:00 – 21:30

Дещо з меню: тортилья з слабосолоним лососем – 235 грн, мелт з копченою шинкою та сиром – 255 грн, камамбер з соусом із журавлини/вишні – 280 грн, салат конкістадор з креветками – 275 грн, буріто з яловичиною – 265 грн.

Деталі: Madino — заклад з мексикансько-кубинською кухнею на Печерську. Концепція закладу полягає в тому, що в певні періоди часу в нас певне меню: ранкове меню цілий день, з 12:30 додається денно-вечірнє меню. Також спеціалізуються на каві, є дуже великий вибір зерен. Також готують авторські алкогольні коктейлі.

TikiThai

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Велика Васильківська, 1–3/2

Години роботи: 10:00-22:00

Деталі: TikiThai — нова локація на Бессарабці, яка об’єднує формати магазину азійських продуктів та тайського автентичного street food. Потрапити до закладу можна крізь таємні двері через залу магазину ASIAFOODS. В меню спрінг-роли, кімчі, гедза, рамени, wok з локшиною, тайське кокосове карі, wok з рисом басматі.

Decaf

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Тростянецька, 6

Години роботи: щодня з 8:00 до 20:00

Деталі: Decaf — мережа кав’ярень, які спеціалізується на каві без кофеїну. Перша локація біля ТРЦ Smart Plaza працює з початку 2022 року, друга локація на проспект Соборності поруч із Дарницькою площею – в грудні розпочала роботу третя локація на лівому березі. Окрім готових напоїв без кофеїну, тут можна придбати каву для заварювання вдома.

Shu Shu

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Велика Васильківська, 54

Години роботи: 08:00-20:00

Деталі: Shu Shu — це кав’ярня, яка спеціалізується на власному виробництві десертів, розташована на вулиці Великій Васильківській, поруч із магазином іграшок «Казка». Крім кавових напоїв і чаю, в асортименті також представлені шу та макарони.

Головна фото: Mathias Reding

Фото: Facebook/Instagram Beermaster Brewery & Pub, Naushi, Gastronomico, «Чотири Чебуреки Prosecco Bar», GO KYIV, Fat Monkey Rest, Hotel 13, Ori Bar, Soroka Wine Bar, «Мінус перший», «Цегла», 8 Mile Bar, Memory food & drink, «Плекай», Hidden 2.0, «Міська кав’ярня», «На Олімпійській», Dellicia Gasto Bar, UNION, «Центр міста», Sunshine Cafe, Madino, TikiThai, Decaf, Shu Shu.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi