Паски від пекарень Києва: матча-малина, з маком та вишнею, журавлина на заквасці, мигдалева з вишнею та маком, родзинки та франжипан, тощо - PostEat

пошук

Паски від пекарень Києва: матча-малина, з маком та вишнею, журавлина на заквасці, мигдалева з вишнею та маком, родзинки та франжипан, тощо
06-04-2025 0 941


Великдень уже близько, а ви ще шукаєте найкращі паски в Києві. Але чому б не відмовитись від стандартних варіантів і не підібрати щось особливе?

Ми зібрали для вас найсмачніші паски від пекарень Києва – від класичних до унікальних варіантів з фісташками, вишнями чи навіть матча-малина, з маком та вишнею, журавлина на заквасці, мигдалева з вишнею та маком, родзинки та франжипан, фісташкова, шоколадний Макарон, тощо.

Якщо ви хочете порадувати себе і близьких стильними й смачними пасками, ці місця – саме те, що вам потрібно. Тож забудьте про стандартні, шукайте найкраще і готуйтеся до Великодня з найсмачнішими пасками!

Пекарня Bakehouse

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Гастрохаб GARAGE, вул, Межигірська, 82. Години роботи: 08:00-19:00.

Де: Goodwine, вул. Мечникова, 9. Години роботи: 08:00-22:00

Замовити: пишіть в дірект Bakehouse. Колекцію шукайте з 7 квітня.

Bakehouse — органічна пекарня, що не знає компромісів у якості. Всі кондитерські шедеври готуються на живій заквасці, з органічними яйцями та маслом, і тільки вручну. В асортименті: хліб, тістечка, пироги, слойки — на вибір більше 20 видів хліба. Хліб потрапляє з печі на полиці за 7 секунд, просто як магія. Чорнозерний круасан із цільнозерновим борошном із спельти — справжня знахідка для тих, хто розуміє, що таке інновація та справжній смак.

Великдень – це аромат свіжої випічки, ніжність та гармонія весни в кожному шматочку. Цьогорічна колекція пасок — справжня естетика і баланс смаку.

  • Паска з маком та вишнею — пухке тісто, солодкий мак, стигла вишня, родзинки та краплина бренді. Чисте свято в кожному кусочку.
  • Паска з родзинками, цукатами груші та яблука — ніжна та волога, зроблена на органічному маслі, з прянощами, які передають тепло.
  • Коломба — італійська «голубка» на заквасці, з цукатами й мигдалем. Пухка, як хмаринка, залишає після себе м’якість горіха.
  • Печена сирна паска — безлактозний фермерський сир, родзинки та лимонна цедра. Золотава скоринка та ніжний смак — це як маленьке сонце.
  • Традиційна паска — для тих, хто цінує справжність. На заквасці, з ружами та косами — як пекли колись.
  • Паска добра — щорічна колаборація з фондом “Таблеточки”. Купуєш, даруєш добро.
  • Пісна паска — вівсяне молоко, журавлина, чорнозернове борошно. Сушені квіти на верху — бо Великдень — це розквіт.

OCTOBAKERY

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Адреса: вул. Овруцька, 18

Час роботи: 8:00–20:00

Замовити: замовлення — в дірект в інста, кількість обмежена. Деталі по вартості та вазі уточнюйте в закладі.

OCTOBAKERY — це не просто пекарня, а шоурум десертів та випічки, де кожен шматочок створюється з максимальною увагою до деталей. Тут можна не тільки насолодитися смачними десертами та випічкою, але й оцінити атмосферу, в якій вони народжуються. Також пропонують спешлті каву та працюють на опт і роздріб для HORECA.

Великдень наближається, і OCTOBAKERY вже приймає попередні замовлення на паски. Вони особливо ретельно підходять до тіста, смаку та деталей. Пропонують кілька варіантів:

  • Класична паска — на жовтках і вершковому маслі, з горіхами й цукатами.
  • Паска Орнамент — з вишневою начинкою, білим шоколадом та кокосовою глазур’ю.
  • Паска Нутела — з крафтовою начинкою з горіхової пасти, в молочному ганаші.

Leilia Bakery

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Корнери:  Кафе Марія Години роботи: пн-нд 8:30-17:00. The Naked Room Години роботи: нд-чт 8:30-20:00 | пт-сб 8:30-21:00

Замовити: попереднє замовлення на паски вже відкрите пишіть в дірект в інсту. А з 11 квітня вони з’являться у вільному продажу на корнерах. 

Leilia Bakery — це корнер-пекарня, яка працює в форматі B2B, готує випічку для кав’ярень, ресторанів і готелів.  Заснована Лейлою Туваклієвою та Ольгою Рижик. Основні корнери – Кафе Марія та The Naked Room. У асортименті — круасани з мигдалем і фісташками, ягідні даніши, равлики з шоколадом і абрикосом. Також вони випікають хліб на заквасці та багети. Також солона випічка, пироги і сендвічі. Асортимент постійно оновлюється, орієнтуючись на сезонні локальні продукти.

Великдень. У Leilia Bakery кожна паска створена з любов’ю, щоб додати особливого настрою святковому столу. Їхні паски — це поєднання запашного тіста та щедрих начинок, що роблять кожен шматочок неповторним.

Асортимент пасок:

  • Журавлина на заквасці — 450 г / 680 грн
  • Родзинки та франжипан — 450 г / 750 грн
  • Шоколадна — 550 г / 1050 грн
  • Матча-малина — 580 г / 1150 грн
  • Фісташкова — 520 г / 1150 грн

Кафе — пекарня «Франик»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 48 та Спаська 1/2, Київ

Години роботи: нд-чт 08:00-21:00, пт-сб 08:00-22:00

Замовити: в дірект в інста. У продажу з 8 квітня.

«Франик» — пекарня з вайбом міського саду: пастель, зелень, спокій і смачний настрій. Це вже четвертий заклад мережі — після Полтави, Харкова й Дніпра. У меню — all day сніданки, десерти, авторська випічка та сезонні напої.

Круасани — на будь-який настрій: від класики до фісташки-франжипану, кокосу з праліне й малини з маскарпоне.

Це ті самі паски, про які потім питають у всіх знайомих. Красиві зовні, пухкі всередині. З теплом і змістом. У стильному пакуванні, яке хочеться нести двома руками.

  • Традиційна з меренгою. Класика з характером. Пухка, ароматна, з ромовими родзинками й журавлиною. Зверху — меренгова шапка, шоколадна емблема й великодні голуби. Вартість: 600 грн
  • Мигдалева з вишнею та маком. Вишня амарена, ніжний мак і мигдалевий крем — усе всередині запашної паски з натяком на свято. Вартість: 625 грн
  • Шоколадно-горіхова з крамблом. Для тих, хто хоче свято з хрустом. Класична база, зверху — шоколад, горішки й крамбл. Вартість: 650 грн

PAUL

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 9; вул. Велика Васильківська 32;  вул. Ярославів Вал, 26.

Замовити: пишіть в дірект в інсту. 

PAUL — це мережа кафе-пекарень, де можна поринути в атмосферу справжнього Парижа. Тут створюють ідеальні умови для спокійних сніданків чи зустрічей з друзями. PAUL — це історії, традиції і цікаві смаки, який відчувається в кожному круасані, багеті або десерті. Кожен день тут готують сніданки, свіжу випічку, ароматну каву і десерти, що підкорюють серця гурманів. Сніданки подають з 9:00 до 12:00.

PAUL підготував цілу колекцію смачних великодніх пасок.

Фісташковий Франжипан — тісто з вершковим маслом, куркумою і солонуватою ноткою, начинка з фісташкового шоколаду та подрібнених фісташок. Декор: кракелюр з фісташкового борошна — 950 грн.

Сирна Паска — легка сирна маса з кисломолочного сиру, вершків, цукрової пудри і ванілі. Начинка: родзинки, курага та лимонна цедра, настояні на коньяку  — 950 грн. 

Шоколадний Макарон — шоколадне тісто з какао та вершковим маслом, начинка з 4-х видів шоколаду: білого «Вельвет», чорного 70%, молочного та карамельного. Декор: кракелюр, фундук і гранульований цукор.

  • М 450 г — 780 грн
  • L 750 г — 1200 грн

Маковий Крафін — класичне здобне тісто з лимонною цедрою та коньяком, начинка з маку та двох видів родзинок.

  • М 450 г — 780 грн
  • L 750 г — 950 грн

Курага — ароматне тісто з вершковим маслом та ванільною пастою, начинка з кураги, абрикосів, апельсинових цукатів і цедри, настояних на коньяку. Декор: фондан і мастика.

  • S 250 г — 310 грн
  • M 580 г — 780 грн
  • L 890 г — 1200 грн

Журавлина — пухке тісто з нотами апельсина та ванілі, всередині в’ялена журавлина, вишня та апельсинова цедра, замочена в коньяку. Декор: фондан і мастика.

  • S 250 г — 350 грн
  • M 580 г — 780 грн
  • L 890 г — 1200 грн

 

Фото: всі заклади з добірки

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi