пошук
Наталія Парапан
Автор
пошук
Наталія Парапан
Автор
Великдень уже близько, а ви ще шукаєте найкращі паски в Києві. Але чому б не відмовитись від стандартних варіантів і не підібрати щось особливе?
Ми зібрали для вас найсмачніші паски від пекарень Києва – від класичних до унікальних варіантів з фісташками, вишнями чи навіть матча-малина, з маком та вишнею, журавлина на заквасці, мигдалева з вишнею та маком, родзинки та франжипан, фісташкова, шоколадний Макарон, тощо.
Якщо ви хочете порадувати себе і близьких стильними й смачними пасками, ці місця – саме те, що вам потрібно. Тож забудьте про стандартні, шукайте найкраще і готуйтеся до Великодня з найсмачнішими пасками!
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Гастрохаб GARAGE, вул, Межигірська, 82. Години роботи: 08:00-19:00.
Де: Goodwine, вул. Мечникова, 9. Години роботи: 08:00-22:00
Замовити: пишіть в дірект Bakehouse. Колекцію шукайте з 7 квітня.
Bakehouse — органічна пекарня, що не знає компромісів у якості. Всі кондитерські шедеври готуються на живій заквасці, з органічними яйцями та маслом, і тільки вручну. В асортименті: хліб, тістечка, пироги, слойки — на вибір більше 20 видів хліба. Хліб потрапляє з печі на полиці за 7 секунд, просто як магія. Чорнозерний круасан із цільнозерновим борошном із спельти — справжня знахідка для тих, хто розуміє, що таке інновація та справжній смак.
Великдень – це аромат свіжої випічки, ніжність та гармонія весни в кожному шматочку. Цьогорічна колекція пасок — справжня естетика і баланс смаку.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Адреса: вул. Овруцька, 18
Час роботи: 8:00–20:00
Замовити: замовлення — в дірект в інста, кількість обмежена. Деталі по вартості та вазі уточнюйте в закладі.
OCTOBAKERY — це не просто пекарня, а шоурум десертів та випічки, де кожен шматочок створюється з максимальною увагою до деталей. Тут можна не тільки насолодитися смачними десертами та випічкою, але й оцінити атмосферу, в якій вони народжуються. Також пропонують спешлті каву та працюють на опт і роздріб для HORECA.
Великдень наближається, і OCTOBAKERY вже приймає попередні замовлення на паски. Вони особливо ретельно підходять до тіста, смаку та деталей. Пропонують кілька варіантів:
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Корнери: Кафе Марія Години роботи: пн-нд 8:30-17:00. The Naked Room Години роботи: нд-чт 8:30-20:00 | пт-сб 8:30-21:00
Замовити: попереднє замовлення на паски вже відкрите пишіть в дірект в інсту. А з 11 квітня вони з’являться у вільному продажу на корнерах.
Leilia Bakery — це корнер-пекарня, яка працює в форматі B2B, готує випічку для кав’ярень, ресторанів і готелів. Заснована Лейлою Туваклієвою та Ольгою Рижик. Основні корнери – Кафе Марія та The Naked Room. У асортименті — круасани з мигдалем і фісташками, ягідні даніши, равлики з шоколадом і абрикосом. Також вони випікають хліб на заквасці та багети. Також солона випічка, пироги і сендвічі. Асортимент постійно оновлюється, орієнтуючись на сезонні локальні продукти.
Великдень. У Leilia Bakery кожна паска створена з любов’ю, щоб додати особливого настрою святковому столу. Їхні паски — це поєднання запашного тіста та щедрих начинок, що роблять кожен шматочок неповторним.
Асортимент пасок:
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 48 та Спаська 1/2, Київ
Години роботи: нд-чт 08:00-21:00, пт-сб 08:00-22:00
Замовити: в дірект в інста. У продажу з 8 квітня.
«Франик» — пекарня з вайбом міського саду: пастель, зелень, спокій і смачний настрій. Це вже четвертий заклад мережі — після Полтави, Харкова й Дніпра. У меню — all day сніданки, десерти, авторська випічка та сезонні напої.
Круасани — на будь-який настрій: від класики до фісташки-франжипану, кокосу з праліне й малини з маскарпоне.
Це ті самі паски, про які потім питають у всіх знайомих. Красиві зовні, пухкі всередині. З теплом і змістом. У стильному пакуванні, яке хочеться нести двома руками.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Житомирська, 9; вул. Велика Васильківська 32; вул. Ярославів Вал, 26.
Замовити: пишіть в дірект в інсту.
PAUL — це мережа кафе-пекарень, де можна поринути в атмосферу справжнього Парижа. Тут створюють ідеальні умови для спокійних сніданків чи зустрічей з друзями. PAUL — це історії, традиції і цікаві смаки, який відчувається в кожному круасані, багеті або десерті. Кожен день тут готують сніданки, свіжу випічку, ароматну каву і десерти, що підкорюють серця гурманів. Сніданки подають з 9:00 до 12:00.
PAUL підготував цілу колекцію смачних великодніх пасок.
Фісташковий Франжипан — тісто з вершковим маслом, куркумою і солонуватою ноткою, начинка з фісташкового шоколаду та подрібнених фісташок. Декор: кракелюр з фісташкового борошна — 950 грн.
Сирна Паска — легка сирна маса з кисломолочного сиру, вершків, цукрової пудри і ванілі. Начинка: родзинки, курага та лимонна цедра, настояні на коньяку — 950 грн.
Шоколадний Макарон — шоколадне тісто з какао та вершковим маслом, начинка з 4-х видів шоколаду: білого «Вельвет», чорного 70%, молочного та карамельного. Декор: кракелюр, фундук і гранульований цукор.
Маковий Крафін — класичне здобне тісто з лимонною цедрою та коньяком, начинка з маку та двох видів родзинок.
Курага — ароматне тісто з вершковим маслом та ванільною пастою, начинка з кураги, абрикосів, апельсинових цукатів і цедри, настояних на коньяку. Декор: фондан і мастика.
Журавлина — пухке тісто з нотами апельсина та ванілі, всередині в’ялена журавлина, вишня та апельсинова цедра, замочена в коньяку. Декор: фондан і мастика.
Фото: всі заклади з добірки
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi