Пекарні Києва і локації зі своїм хлібом: шукаємо свіжу випічку - PostEat

пошук

Пекарні Києва і локації зі своїм хлібом: шукаємо свіжу випічку
15-11-2023 0 3413


Пекарні Києва і локації зі своїм хлібом шукала редакція PostEat. Локації з власною випічкою мають особливий шарм: там сучасні гастрономічні тренди переплітаються з традиціями, створюючи унікальну атмосферу. Щоранку ці заклади наповнюються ароматом свіжого хліба, який миттєво пробуджує теплі дитячі спогади та апетит перед сніданком. Вибір в локаціях зі своїм хлібом різноманітний — від класичного багету до авторських сортів, яких не знайти в інших пекарнях. Об’єднуйтесь у любові до хрусткої скоринки та теплого м’якуша і смакуйте свіжу випічку.

Завертайло

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Межигірська, 7; вул. Володимирська, 24А

Бюджет: ₴₴.

Страви: надгречаний багет – 92 грн, буханець цільнозерновий житній – 105 грн, буханець сордо – 130 грн, паляниця, miso sesame sourdough.

Деталі: пекарня з хлібом, вином та їжею; авторський проєкт Анни та Станіслава Завертайло, лаконічний дизайн інтер’єру, сніданки, свіжа випічка та хліб, натуральні вина.

Пекарня «Завертайло» — авторський формат від власників мережі кафе Honey Анни та Станіслава Завертайло. Наразі в місті вже дві локації: перші на Подолі, друга в центрі біля Софії Київської. Концепція закладу та меню є втіленням пристрасті родини Завертайло до хліба, вина, ручної праці, родинних рецептів та спадкових традицій. В основі меню пекарні «Завертайло» сезонність та локальність, як створюють по справжньому виразні смаки. На вітрині завжди свіжа випічка, яку можна придбати зокрема із собою: твіст на легендарний гречаний багет з «Сільпо», житній цільнозерновий хліб на заквасці, буханець сордо з хрусткою скоринкою та приємною кислинкою.

СПÉЛЬТА

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославська, 21

Бюджет: ₴₴

Страви: житній місо супер-сід – 177 грн, пшеничний «Славутич» — 133 грн, багет – 88 грн, пшеничний «Чорна гора» — 188 грн, пшеничний «Марбл» — 155 грн.

Деталі: пекарня, знаходиться на Подолі, проєкту шефів Іллі Сьомін та Ольги Гринчук, крафтовий хліб, авторські рецепти, випічка та десерти, апіца, сніданки з 08:00 до 12:30, натуральні вина, хлібна підписка для сусідів.

Співзасновниками пекарні «Спельта» є шефи Ілля Сьомін та Ольга Гринчук (Pie Spot, Tin Tin). Заклад розташований на Подолі, має два поверхи, відкриту кухню, багато посадкових місць, заготівельний цех для супутніх проєктів Іллі Сьоміна. В меню сніданки: пафіни, мелт, скрембл-тост, солона вівсянка, боул і варіації на шакшуку та англійський сніданок. Зірки меню — хліб та випічка, яку роблять щодня. Як зазначають, пекарня надихаються традиційними німецькими, італійськими, бельгійськими, французькими та американськими техніками, модернізуючи їх та беручи до уваги локальний органічний продукт, використання якого вважають необхідною умовою для створення унікальних рецептур українського хліба та випічки. Вже зранку можна спробувати житній місо супер-сід на заквасці з органічного цільнозернового житнього борошна з неймовірною кількістю насіння соняшника, льону, гарбуза та кунжуту, з додаванням місо-пасти, темного пива та темного ячмінного солоду.

Boulangerie Artisan

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославів Вал, 21/20

Бюджет: ₴₴.

Страви: багет гречаний – 49 грн, багет чіабата – 45 грн, хліб по-ворзельськи – 55 грн, хліб «Грехемський» – 65 грн, львівський заварний з насінням – 65 грн, хліб Тоскана – 55 грн, паве Прованс – 60 грн, чіабата з оливками – 49 грн.

Деталі: кафе-пекарня, рецепти привезені з подорожей по Європі, завжди свіжа випічка, формат take away, великий вибір і різноманіття смаків.

Перша хлібна майстерня Boulangerie Artisan відкрилася в Києві у 2007 році — з того часу заклад має свій неповторний стиль, атмосферу та постійних прихильників. Класичні сорти хліба виготовлені з житнього або пшеничного борошна чи з їх суміші з додаванням закваски або дріжджів, корисного насіння, висівок, овочевого пюре. Фаворитами відвідувачів можна вважати багет гречаний, хліб «Грехемський», чіабату з оливками, паве «Прованс» та львівський заварний з насінням.

Spezzo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Святошинська, 3а.

Бюджет: ₴₴.

Страви: гречаний – 55 грн, чіабата – 75 грн, бородинський – 58 грн, грісіні – 32 грн, фокача з соусом песто – 125 грн, фокача з пармезаном та соусом песто – 115 грн, фокача з розмарином – 55 грн.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, власна сироварня, пекарня, антипасті, паста ручної роботи, сніданки з безлімітним ігристим 11:00 до 14:00, дров’яна піч, кальян, дитяча кімната, доставка.

Spezzo — італійські ресторани-пекарні, де можна насолодитись справжніми шедеврами італійської кухні. В меню ви знайдете неаполітанську піцу з дров’яної печі, яку готують та випікають за італійськими традиціями. Крім цього, в ресторані виготовляють м’які сири страчатела, бурата, моцарела, рикота, які можна спробувати кожен окремо або замовити тарілку сирів. Spezzo відомий не тільки неаполітанською піцею та сирами, а ще й хлібом, який виготовляють та випікають самі. В закладі вважають, що найкращий хліб крафтовий, тому випікають його кожного дня — ви можете скуштувати свіжий хліб в закладі й придбати додому. Гречаний, бородинський, чібата, грісіні, фокача — обрати один вид випічки в Spezzo просто неможливо.

 «Любов та люди»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Предславинська, 44 (ЖК «Французький квартал-2»)

Бюджет: ₴₴

Страви: фокача з томатами та оливками – 135 грн, гречаний багет – 135 грн, цільнозерновий хліб на заквасці – 155 грн, солодовий красень з горіхами – 190 грн.

Деталі: ресторан на Печерську, родинний формат, дизайнерський інтер’єр, страви з локальних продуктів, дитяча кімната, сніданки з 10:00 до 13:00 щодня, власна випічка, авторські коктейлі, резерв столу.

Ресторан з кухнею сучасної України «Любов та люди» знаходиться на Печерську. Заклад працює в родинному форматі, тут є дитяче меню та облаштована сучасна дитяча кімната. Меню від шефа Володимира Поповича та інтер’єр закладу від дизайнерки Яни Сокірко. В меню ви знайдете неочікувані поєднання локальних продуктів та страви, що не є типово українськими, але вже стали невід’ємною частиною гастрономічного життя столиці. В хлібній карті ресторану ви знайдете фокачу з томатами та оливками, гречаний багет, цільнозерновий хліб на заквасці та «солодового красеня» з горіхами — через бота ви можете оформити підписку на доставку хліба і отримати свіжу випічку в понеділок, середу та п’ятницю (залежно від обраного вами варіанту підписки).

Frumento

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Петра Сагайдачного, 37

Бюджет: ₴₴.

Страви: бріош хліб – 120 грн, гречаний хліб – 55 грн, батон класичний – 55 грн, грісіні – 45 грн, кукурудзяний хліб – 85 грн.

Деталі: кафе італійської кухні, знаходиться на Подолі, дизайнерський інтер’єр від YUDIN Design, 10 видів піци, сніданки та бізнес-ланч, доставка.

Frumento — кафе італійської кухні на Подолі. Тут пропонують відвідувачам насолодитися класичними італійськими стравами, приготовленими з кращих крафтових українських продуктів. Слово «frumento» італійською мовою означає «пшениця». Неймінг, айдентику та дизайн Frumento розробляли YUDIN Design. Інтер’єр кафе є гармонійним поєднанням елементів, властивих італійській та українській культурам. Із собою пропонують придбати свіжоспечений хліб: бріош, гречаний, кукурудзяний, батон класичний та грісіні.

Головна фото: Spezzo

Фото: Facebook «Завертайло», «СПÉЛЬТА», Boulangerie Artisan, Spezzo, «Любов та люди», Frumento.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi