Піца на Позняках: шукаємо нові та знайомі смаки - PostEat

пошук

Піца на Позняках: шукаємо нові та знайомі смаки
23-08-2023 0 5558


Піца на Позняках — тема нової добірки редакції PostEat. Житловий лівобережний масив Позняки має не одну гарну локацію, де ви можете скуштувати класичну та авторську піцу. Ми знайшли нове бістро з локальними продуктами, затишне міське кафе, ресторан з краєвидом на Дніпро, сімейний триповерховий заклад та заклад італійської кухні, де на вас чекають десятки варіацій піци.

Faine Bistro

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Олени Пчілки, 8

Бюджет: ₴₴.

Страви: піца Маргарита — 200 грн, піца П’ять сирів — 250 грн, піца Чотири м’яса — 250 грн, піца з З прошутто котто, печерицями та руколою — 215 грн, піца Портобело з печерицями — 190 грн, піца Капрічоза — 195 грн.

Деталі: «українське бістро з французьким шармом», знаходиться на Позняках, локальні продукти та нові варіації знайомих страв, special бургери та ребра від V Rebro, коктейлі, стильний інтер’єр, доставка, години роботи: щодня з 10:00 до 22:00.

Faine Bistro — нове затишне бістро на Позняках, основний концепт закладу: нове бачення традиційних страв, в тому числі і піци. Готують в закладі 10 видів піц, тож голодним ніхто не залишиться. Наприклад, піцу 4 сира зробили ще більш сирною, додали п’ятий, а зверху гострий мед з соусом шрирача. Піцу з грибами ви знайдете у двох варіантах: перший – на томатній основі з прошуто, печерицями й руколою. Другий – ще більш грибний, на вершковій основі з печерицями, деревним та білим грибами й руколою. Шанувальники морепродуктів також можуть скуштувати піцу з анчоусами, креветками, оливками, каперсами, часником та маслинами, все це на томатній основі. Звичайно, якщо не хочеться експериментів, ви знайдете класичні маргариту, пепероні та 4 м’яса. Піцу можна скуштувати в закладі та на терасі з келихом лимонаду чи коктейлю. А якщо не хочеться виходити з дому, Faine Bistro має доставку.

Villa Riviera

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 14Д

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: піца з буратой, креветкою і полуницею — 455 грн, піца з куркою, шпинатом та лисичками — 575 грн, піца груша з сиром горгонзола — 355 грн, піца з прошуто та салямі мілано — 455 грн.

Деталі: сімейний ресторан, краєвид на затоку Дніпра, європейська кухня, піца з дров’яної печі, страви на мангалі, сніданки з 11:00 до 15:00, дитяча кімната, анімація для дітей, дитяче меню, велика винна шафа, тераса, парковка, резерв столів.

Villa Riviera — сімейний ресторан європейської кухні на на лівому березі Києва. Інтер’єр ресторану максимально налаштовує на відпочинок від міської метушні: в оформленні залу використано багато натурального дерева та живих рослин. Меню ресторану Villa Riviera розроблене у відповідності до сімейної концепції закладу: пізні сніданки, легкі салати, паста і ризото, морепродукти та піца з дров’яної печі — кожен гість знайде для себе улюблену страву.

SUNDAY cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 20Б (ЖК «Севен»)

Бюджет: ₴₴

Страви: піца горгонзола з грушею – 315 грн, піца грибна – 270 грн, піца прошуто кото та рукола – 285 грн, піца креветка та фенхель – 310 грн, піца з ростбіфом – 305 грн.

Деталі: кафе, знаходиться на Осокорках, затишний інтер’єр, 8 видів піци на заквасці, сніданки з 09:30 до 13:00 (у вихідні з 10:00), класичні та авторські коктейлі, сезонні страви, take away.

SUNDAY cafe відкрився нещодавно на Осокорках. Місія кафе, за визначенням власників, «стати улюбленим місцем на районі». В закладі зранку готують сніданки, а після 12:00 випікають піцу  — тісто готують на заквасці витриманій більше 72 годин із 4 видами борошна, після ще 24 години настоюється саме тісто, тільки потім вже починають готувати піцу. Окрім класичної Маргарити та улюбленої багатьма сирної піци, пропонують грибну піцу, з горгонзолою та грушею, піцу з прошуто кото та руколою, піцу з креветкою та фенхелем та піцу з ростбіфом.

Кухмейстер

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Єлизавети Чавдар, 36

Бюджет: ₴₴.

Страви: піца Від Хантера з сирним бортиком — 330 грн, піца Італійська зі Страчателлою з сирним бортиком — 295 грн, піца Маргарита від майстра з сирним бортиком — 245 грн, піца NY PAPPERONI з сирним бортиком — 295 грн, піца AVE Цезар з сирним бортиком — 355 грн.

Деталі: авторська кухня, шеф-кухар Юрій Шрамченко, три поверхи, відкрита кухня, три банкетні зали на 20/50/100 персон, може розмістити до 450 гостей, бізнес-ланчі по буднях з 13:00 до 15:00, колекція вин, коктейльна карта, концертна зона, камін, дитяче меню, дитяча ігрова кімната, літня тераса, кальян, парковка, резерв столів.

«Кухмейстер» — концептуальний дім-ресторан авторської кухні на лівому березі Дніпра. Для бажаючих спостерігати за кулінарною магією кухню в закладі зробили відкритою. В меню представлені авторські страви на основі старовинних сімейних рецептів. Піцу готують з бленду цільнозернового житнього тіста, холодної ферментації, яка триває 36 годин. Усі піци з сирним бортиком, ви можете спробувати Італійську зі Страчателлою, AVE Цезар з маринованим курячим філе та Від Хантера з мисливськими ковбасками і каперсами.

Good Chef

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Драгоманова, 40ж

Бюджет: ₴₴.

Страви: піца Стефанія — 152 грн/25 см, піца м’ясна Марго — 279 грн/30 см, піца аля-прошуто 2.0 — 422 грн/36 см, піца Good Chef — 452 грн/36 см.

Деталі: італійська і європейська кухні, інтер’єр в стилі лофт, піца-меню, авторські страви, коктейльна карта, сніданки з 10:00 до 13:00, доставка, спеціальні пропозиції, резерв столів.

Good Chef — ресторан італійської кухні, проєкт шеф-кухаря Айдіна Айдінова та Максима Мензака. В Good Chef можна також спробувати страви європейської кухні. В закладі готують майже тридцять видів піци, яка є у трьох розмірах 25 см, 30 см та 36 см  — її готують за традиційними та авторськими рецептами. З новинок можете спробувати піцу Стефанія з мисливськими ковбасками та копченим курячим філе та піцу аля-прошуто 2.0 з в’яленим свинячим м’ясом та соусом табаско.

Головна фото: Faine Bistro

Фото: Facebook Faine Bistro, Villa Riviera, SUNDAY cafe, «Кухмейстер», Good Chef.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi