пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Піца з дров’яної печі в Києві — тема добірки редакції PostEat. Традиційна, італійська, тонка з хрумким бортиком піца є фавориткою у багатьох країнах світу. Пухкий бортик з’являється у піци в дров’яній печі за лічені хвилини, його хрумку скоринку важко з чимось порівняти. Де в українській столиці скуштувати класичну та авторську піцу з дров’яної печі, читайте в нашому матеріалі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Хорива, 1/2Е
Бюджет: ₴₴
Страви: піца: з грушою та сиром горгонзола – 280 грн, карбонара – 260 грн, кото – 280 грн, салямі – 260 грн, чорізо – 270 грн, чотири сири – 275 грн
Деталі: ресторан грузинської та італійської кухонь, знаходиться на Подолі, тематичний інтер’єр, два поверхи, страви з дров’яної печі, піца з цільнозернового тіста на заквасці, підходить для банкетів, винна карта, компліменти від закладу іменинникам.
«Мама Фокача Папа Чача» — грузинсько-італійський заклад на Подолі, де піцу та хачапурі готують в дров’яній печі і саме вона робить бездоганні бортики з хрумкою скоринкою. У «Мама Фокача Папа Чача» є 8 варіантів піц на будь-який смак: від класичної Маргарити до піци з прошуто кото. Дров’яна піч розташована в залі ресторану, тому ви зможете спостерігати за процесом випікання вашої піци. Гарною компанією для піци стане келих вина або коктейль, адже заклад має велику винну та барну карти. «Мама Фокача Папа Чача» працює щодня з 11:00 до 21:00.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Басейна, 1/2
Бюджет: ₴₴
Страви: піца: з восьминогом по-галісійськи – 435 грн, гостра ндуя з ковбасками – 335 грн, з куркою, броколі та копченим халапеньо – 365 грн, шпек, рукола та соус песто – 425 грн.
Деталі: італійська та авторська кухні, проєкт ресторатора Ігоря Сухомлина, сніданки, піцу печуть при гостях в залі, два поверхи, панорамні вікна з видом на Бессарабську площу, дизайнерський інтер’єр, коктейльна карта, вина Нового Світу, сезонні страви в меню.
Mimosa Brooklyn Pizza — піцерія на Бессарабці, яка концептуальним інтер’єром, смачними стравами італійської кухні та відмінним сервісом забезпечила собі велику кількість прихильників. У центрі головної зали стоїть велика дров’яна піч для піци і широка відкрита зона для її приготування. Ресторан відомий піцою з дров’яної печі, якої в меню 16 видів — хрустке тісто, оригінальні начинки і смачні соуси для бортиків зробили піцу від Mimosa Brooklyn Pizza справжнім столичним хітом. Серед рекомендацій від шефа — піца з восьминогом по-галісійськи на ніжній вершковій основі з моцарелою, слайсами запеченої картоплі, з додаванням цибулі шалот, копченої паприки, петрушки. Для повного пейрінгу піцу з восьминогом подають з лимоном та традиційним соусом для бортиків.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Мечникова, 9
Бюджет: ₴₴₴
Страви: піца: Bresaola – 399 грн, Carne E Zucca – 429 грн, Quattro Formaggi – 439 грн, Tartufo E Porcini – 499 грн, Regina Di Salmone – 569 грн.
Деталі: заклад сім’ї ресторанів братів Гусовських, італійський ресторан-піцерія, автентична неаполітанська піч для піци, італійські вина, сертифікат Associazione Verace Pizza Napoletana, резерв столів.
Pizzeria Napule’ — ресторан італійської кухні, частина «Ресторани Гусовських». Піч, в якій готується піца, була виготовлена неаполітанським майстром Стефано Феррара з матеріалів, привезених з околиць Везувію. У 2008 році Pizzeria Napule’ отримала сертифікат від Асоціації справжньої неаполітанської піци (Associazione Verace Pizza Napoletana). В меню ресторану близько 25 різновидів піци — із сезонних позицій рекомендують спробувати Bresaola з брезаолою, моцарелою, пармеджано реджано та руколлою, а також Carne E Zucca з кремом із гарбуза, пікантною салямі, домашньою сальсіча, сирами провола та грана падано.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пр-т Павла Тичини, 1В
Бюджет: ₴₴
Страви: піца: панчета е патате – 229 грн, кватро помодорі е бурата – 499 грн, сальмоне е рікотта кон лімоне – 329 грн, манзо капрезе – 249 грн, саламе піканте е карчофі – 289 грн, з прошуто крудо та песто – 359 грн.
Деталі: проєкт команди «Сільпо», неаполітанська піца, піч на дровах, бренд-шеф ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», сніданки у будні з 09:00 до 11:00, унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло – Енцо Кочча (засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен), літня тераса, резерв столів.
POSITANO — ресторан неаполітанської кухні, який є проєктом команди «Сільпо». Заклад знаходиться на лівобережному масиві Березняки поруч з берегом Дніпра. Столичні гурмани високо цінують пристрасть до італійських гастрономічних традицій, втілену в традиційних та авторських стравах бренд-шефа Марко Черветті. Ресторан POSITANO — перший та єдиний заклад України, який увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіда 50 Top Pizza. В ресторані серед новинок ви можете обрати піцу панчета е патате з картопляним соусом, парміджано, слайсами панчети, моцарелою та базиліком, а також сальмоне е рікотта кон лімоне з моцарелою, парміджано, рожевим томатом, базиліком, слайсами слабосоленого лосося та лимонною рикотою.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 43
Бюджет: ₴₴₴
Страви: піца: «Диявольська салямі» – 410 грн, «Улюблена з анчоусами» – 385 грн, «Мортаделла та фісташка» – 440 грн, «Чотири плюс 2 сири» – 495 грн, «Гетьманська» – 425 грн.
Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, сніданки, коктейльна карта, дижестив меню, у винній карті більше 100 позицій, резерв столів.
«Італійська Редакція» — заклад у центрі міста, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв. В меню переосмислення популярних страв різних регіонів Італії. Готують 9 видів піци з дров’яної печі, тісто для якої готують на заквасці і цільнозерновому борошні, а потім воно дозріває 48 годин. До окрайців подають імбирний айолі. Рекомендують спробувати «Гетьманську» з томленим свинячим ребром, солоними огірками та гірчичним бешамелем, а також «Улюблену з анчоусами», томатами на грилі, чилі та каперсами.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Січових Стрільців, 11
Бюджет: ₴₴
Страви: піца #8 моцарела, шпинат, трюфельна паста, трюфельне масло, фета, вершковий соус — 304 грн, піца #9 prosciutto crudo, томати чері, моцарела, сир грана падано, рукола, томатний соус — 334 грн, піца #4 бекон, моцарела, яловичі ковбаски, томатний соус — 294 грн.
Деталі: ресторан італійської кухні, знаходиться біля Львівської площі, два поверхи, кілька зал, відкрита кухня, дров’яна піч, неаполітанська піца, паста, веранда літня, сніданки цілий день, вино келихами, класичні коктейлі, доставка, резерв столів.
Ресторан італійської кухні Simona ristorante знаходиться біля Львівської площі. В Simona ristorante два поверхи, інтер’єр виконаний в стилістиці сучасного вінтажу — цікавим елементом в закладі є справжній камін. На першому поверсі відкрита кухня, на другому кілька зал. В меню 13 видів неаполітанської піци з дров’яної печі, наприклад, піца #5 з лососем, креветками, моцарелою, шпинатом, сиром грана падано та вершковим соусом, а також піца #13 з салямі піканте, перецем чилі, цибулею, моцарелою та томатним соусом.
Головна фото: Fabrizio Pullara on Unsplash
Фото: Facebook «Мама Фокача Папа Чача», Mimosa Brooklyn Pizza, pizzeria Napule’, POSITANO, «Італійська Редакція», Simona.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi