Піца з дров’яної печі в закладах Києва: 6 закладів від PostEat - PostEat

пошук

Піца з дров’яної печі в закладах Києва: 6 закладів від PostEat
23-02-2023 0 3976


Піца з дров’яної печі в закладах Києва – тема добірки від редакції PostEat. Піца є традиційною італійською стравою, котру шанують люблять у багатьох куточках світу. Сам термін «піца» з італійської pizzicare означає «бути гострим». Сьогодні розповімо про локації Києва, де ви зможете насолодитися різноманіттям класичної піци з дров’яної печі та її авторськими варіаціями.

Буффаліно

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Князів Острозьких, 8; вул. Левка Лук’яненка, 18.

Бюджет: ₴₴

Страви: піца з баварськими ковбасками – 278 грн, піца карбонара – 285 грн, піца «Буффаліно» з сирами із власної сироварні – 265 грн, піца з в‘яленою шинкою, камамбером та трюфелем – 299 грн, піца «чотири м‘яса» – 310 грн, піца з пікантною салямі, моцарелою та базиліком – 258 грн, піца з куркою та сиром чеддер – 268 грн.

Деталі: італійські кафе, авторські рецепти, стильний інтер’єр, дров’яна піч, власна сироварня, кімната для витримки сирів, сніданки, паста власного виробництва, неаполітанська піца, страви на грилі, хліб власної випічки, сири можна придбати із собою, дитяче меню, дитяча кімната, винна шафа.

Піцу в сімейних кафе «Буффаліно» готують за італійськими традиціями у дров’яній печі з неаполітанськими секретами, піца виходить тонка, із пухким та високим бортиком. Головний секрет піци від«Буффаліно» — всі сири, які використовують для приготування піци власного виробництва (моцарела, чеддер, рікота, камамбер). Справжнє різноманіття смаків від класики до цікавих поєднань: серед новинок піца з баварськими ковбасками та піца карбонара, рекомендують спробувати й фірмову піцу «Буффаліно» з сирами із власної сироварні. Зарезервувати столик на італійську вечерю можна за номерами: +380504684244 (вул. Князів Острозьких, 8); +380504405433 (вул. Левка Лук’яненка, 18).

Mama Focaccia & Papa Chacha

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хорива, 1/2е

Бюджет: ₴₴

Страви: піца: «Маргарита» — 185 грн «Чотири сири» — 260 грн, «Кото» — 280 грн, «Карбонара» — 250 грн.

Деталі: ресторан грузинської та італійської кухонь, знаходиться на Подолі, тематичний інтер’єр, два поверхи, страви з дровяної печі, піца з цільнозернового тіста на заквасці, підходить для банкетів, винна карта, компліменти від закладу іменинникам, працює щодня з 11:00 до 21:00.

«Мама фокача & папа чача» — заклад італійсько-грузинської кухні, розташований на Подолі. Ресторан пропонує спробувати справжню італійську піцу та фокачу, приготовану у дров’яній печі. Також можна спробувати традиційну грузинську кухню та страви з мангал-меню: хачапурі, хінкалі, шашлик, люля-кебаб, долму та ін. Фішкою закладу є велика дров’яна піч, що розташована прямо у залі. Це неаполітанська піч, виготовлена за усіма правилами та технологіями, тому піца та фокача виходять максимально автентичними. Шанувальникам грузинської кухні рекомендують спробувати місцевий хачапурі по-аджарськи, а італійської — піцу з грушею та сиром горгонзола або фокачу з прошуто.

POSITANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 1В

Бюджет: ₴₴

Страви: піца: «Ала романа» – 250 грн, «Прошуто е фунгі» – 290 грн, «Позітано» – 285 грн, «Маринара з мідіями та зеленню» – 200 грн, Enzo — 265 грн, з лососем та песто із цукіні — 345 грн.

Деталі: проєкт команди «Сільпо», неаполітанська піца, піч на дровах, бренд-шеф ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», сніданки у будні з 09:00 до 11:00, унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло – Енцо Кочча (засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен), літня тераса, резерв столів.

POSITANO — ресторан неаполітанської кухні, який є проєктом команди «Сільпо». Заклад знаходиться на лівобережному масиві Березняки поруч з берегом Дніпра. Столичні гурмани високо цінують пристрасть до італійських гастрономічних традицій, втілену в традиційних та авторських стравах бренд-шефа Марко Черветті. Ресторан POSITANO — перший та єдиний заклад України, який увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіда 50 Top Pizza. В ресторані ви можете скуштувати авторську піцу «Позітано» з обсмаженими томатами чері та піцу «Пескатора» з каракатицею, тигровими креветками, кальмарами, мідіями в мушлях, авторську піцу Enzo з тріо сирів провола, рікота та парміджано.

Mimosa Brooklyn Pizza

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 1/2

Бюджет: ₴₴. 

Страви: піца: гостра ндуя з ковбасками – 335 грн, «Буррата з томатами» – 285 грн, «Карпачо» – 385 грн, «Груша та горгонзола» – 375 грн, піца з куркою, броколі та копченим халапеньо — 365 грн.

Деталі: італійська та авторська кухні, проєкт ресторатора Ігоря Сухомлина, сніданки, піцу печуть при гостях в залі, два поверхи, панорамні вікна з видом на Бессарабську площу, дизайнерський інтер’єр, коктейльна карта, вина Нового Світу, сезонні страви в меню.

Mimosa Brooklyn Pizza — піцерія на Бессарабці, яка концептуальним інтер’єром, смачними стравами італійської кухні та відмінним сервісом забезпечила собі велику кількість прихильників. У центрі головної зали стоїть велика дров’яна піч для піци і широка відкрита зона для її приготування. Ресторан відомий піцою з дров’яної печі, якої в меню 15 видів — хрустке тісто, оригінальні начинки і смачні соуси для бортиків зробили піцу від Mimosa Brooklyn Pizza справжнім столичним хітом. Серед новинок: гостра ндуя з ковбасками та «Карпачо» з яловичою вирізкою та моцарелою.

«Тісто, сир і тітка Белла»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Верхній Вал, 24

Бюджет: ₴₴.

Страви: піца Маргарита – 165 грн, піца цукініто – 225 грн, піца пеппероні піканте – 245 грн, піца карбонара – 245 грн, піца котто – 265 грн, піца чеддер – 265 грн, піца чотири сири – 255 грн, піца ковбасейра – 265 грн.

Деталі: домашнє італійське кафе, знаходиться на Подолі, затишний інтер’єр, неаполітанська піца, паста власного виробництва, італійські вина, резерв столів.

«Тісто, сир і тітка Белла» — ресторан італійської кухні на Подолі з великою дров’яною піччю, де поміщається одразу 6 піц, справжнісіньким сицилійським фонтаном у дворі, широкою терасою під парасольками і справжньою ванною. Заклад є проєктом київської групи ресторанів Rest Emotion, співвласником якої є Володимир Григорі. В закладі пропонують неаполітанську піцу з дров’яної печі — класична «Маргарита», «Ковбасейра» з беконом, чорізо та салямі, «Цукініто» з цукіні, козиним сиром та печерицями.

«Італійська редакція»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴₴

Страви: піца: «Диявольська салямі» – 395 грн, «Беліссімо грибна» – 375 грн, «Мортаделла та фісташка» – 375 грн, «Чотири плюс 2 сири» – 475 грн, «Гетьманська» – 375 грн.

Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, сніданки, коктейльна карта, дижестив меню, у винній карті більше 100 позицій, резерв столів.

«Італійська Редакція» — заклад у центрі міста, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв. В меню переосмислення популярних страв різних регіонів Італії. Готують 10 видів піци з дров’яної печі, тісто для якої готують на заквасці і цільнозерновому борошні, а потім воно дозріває 48 годин. До окрайців подають імбирний айолі. Окрім “Маргарити” та піци з різноманіттям сирів можна спробувати «Гетьманську» з томленим свинячим ребром, солоними огірками та гірчичним бешамелем.

Головна фото: «Буффаліно»

Фото: Facebook «Буффаліно», Mama Focaccia & Papa Chacha, POSITANO, Mimosa Brooklyn Pizza, «Тісто, сир і тітка Белла», «Італійська редакція».

Читайте також:

Українська кухня в Києві: гастрономічні традиції в закладах на правому березі

Ранок у великому місті: сніданки в центрі Києва

PostEat-гастрогід на Подолі: заклади на вулиці Хорива

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi