пошук
Вікторія Духота
Автор
пошук
Вікторія Духота
Автор
Рамен у Києві шукала редакція PostEat. Рамен – це японський суп, який складається з пшеничної локшини, бульйону та різних добавок. Ця страва дуже популярна серед молоді в Азії, там вона вважається поживною та недорогою вуличною їжею. Щоб спробувати цю страву необов’язково їхати до Японії, адже з нашої добірки ви дізнаєтеся, де у Києві готують смачний рамен, який ви зможете скуштувати вже сьогодні.
Партнер рубрики
INAKSHA — випічка без глютену для тих, хто цінує своє здоров’я. Перша в Україні безглютенова пекарня, яка працює за стандартами безглютенового виробництва.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Мечникова, 5
Бюджет: рамен (139-199 грн), wok (109-175 грн), стартери (39-129 грн).
Напої: крафтова комбуча – 69 грн, кокосовий напій – 79 грн, пепсі – 33 грн.
Страви: рамен з куркою – 139 грн, рамен з креветкою – 199 грн, рамен з тофу і грибами – 139 грн, рамен зі свининою – 165 грн, рамен з яловичиною – 175 грн, боул та соус на вибір – 129 грн, кімчі – 49 грн, чука з соусом – 59 грн.
Деталі: ресторан з гастрономічними експериментами, який не заганяє себе в рамки автентичної тайської їжі. Особливістю закладу є: відкрита кухня, завжди тільки сезонне меню, приготована власноруч локшина і можливість зібрати свою індивідуальну страву. В арсеналі меню безліч варіантів рамена, на сайті можна обрати порцію (маленька/велика), бульйон (м’ясний/веганський), додатки (яйце, креветка, кімчі, гриби, норі тощо), смак (спайсі, місо-кокос, чізу тощо). Дана функція дозволяє гурманам обрати дійсно вдалі для них варіації страв. Заклад працює з 12:00 до 22:00.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Сковороди, 7.
Бюджет: ₴₴.
Напої: кофе фільтр – 35 грн, сік – 25 грн, чай – 60 грн.
Страви: пескетаріанський рамен – 115 грн, пайтан – 150 грн, чінтан – 150 грн, вегетаріанський рамен – 150 грн, місо – 175 грн, маземен з лососем – 185 грн, мочі – 60 грн.
Деталі: заклад, який пишається своїм раменом. Рамен-локшину тут готують самотужки, а рибу, водорості та частину топінгів везуть з Японії. На сайті в зручному форматі є можливість обрати за смаком розміри рамену, топінги і м’ясо. Заклад працює з 11:00 до 22:00.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Окіпної 4а вул. Кирилівська 63
Бюджет: ₴₴.
Напої: фреш – 69 грн, еспресо – 19 грн, гарячий шоколад – 39 грн, чай – 49 грн.
Страви: рамен з куркою – 129 грн, рамен з креветкою – 169 грн, рамен з тофу і грибами – 129 грн, рамен із телятиною – 149 грн, смажені крильці май-тай – 110 грн, курка в манговому соусі – 169 грн, морський окунь в кисло-солодкому соусі – 189 грн, салат з копченим вугрем – 189 грн, манговий кріспі – 109 грн.
Деталі: меню Woki Toki поєднує в собі страви азійської кухні (китайської, тайської та японської). Заклад має цікаву особливість, а саме «Маркет азійської їжі», відносно новий ресторанний формат в Україні. У вітрині розміщені продукти (сирі або напівфабрикати) з яких ви збираєте свою майбутню страву. А саме: салат, вок або рамен. Обираєте соус та замовляєте гостроту. У закладі її з любов’ю приготують та доведуть до смаку. І менше ніж за 10 хв ви отримаєте свою особисту страву. Заклад працює з 12:00 до 22:00.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Костянтинівська, 19; вул. Лютеранська, 3; вул. Велика Васильківська, 48; вул. Георгія Кірпи, 5б; просп. Перемоги, 26; Оболонський проспект, 1б; ул, просп. Миколи Бажана, 1е; вул. Берковецька, 6д; просп. Правди, 47; вул. Васильківська, 100.
Бюджет: рамен (99-215 грн), рис (95-159 грн).
Напої: еспресо – 33 грн, лате – 45 грн, шоколадний шейк – 59 грн, фреш апельсиновий – 79 грн.
Страви: рамен з куркою абурі – 99 грн, рамен з креветкою – 129 грн, рамен з качкою – 109 грн, рамен із телятиною – 109 грн, рамен з овочами – 95 грн, локшина з куркою діп фрай – 135 грн, локшина з качкою – 149 грн, локшина з морепродуктами – 169 грн, рис з лососем – 159 грн, гьодза з куркою – 99 грн,
Деталі: ресторан зі справжнім японським раменом розташований відразу у десятьох точках Києва. Тут можна спробувати рамен з трьома різними бульйонами (класичний, чорний з чорнилами каракатиці і червоний з гострим соусом). До того ж, в меню є моті – тістечка з рисового борошна, які можна скуштувати на десерт для повного японського набору. Заклад працює з 11:00 до 22:00.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Мала Житомирська 20
Бюджет: ₴₴.
Напої: еспресо – 38 грн, лате – 62 грн, цитрусовий лимонад – 58 грн, сік апельсиновий – 86 грн.
Страви: рамен з запеченою свининою – 128 грн, рамен з креветками – 189 грн, тайський салат – 182 грн, тартар з тунця – 128 грн, цезар – 174 грн, японський крем – 100 грн, чізкейк з сиром дорблю – 128 грн, паста з морепродуктами – 256 грн.
Деталі: якщо маєте бажання скуштувати aзійські, британські або українські страви, тоді вам сюди. Karkas пропонує вибір на всі смаки – апетитне меню та позитивна атмосфера не залишать вас байдужими. Тут ви знайдете делікатеси iталійської, aмериканської і середземноморської кухні, а прекрасний літній майданчик, який вже скоро буде радувати весняними співами пташок, особливо манить до себе у гарну погоду. Заклад працює з 11:00 до 23:00.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул.Білоруська, 2а; Майдан Незалежності, 1.
Бюджет: ₴.
Напої: сидр яблучний – 29 грн, вишнева настоянка – 29 грн, компот – 29 грн.
Страви: рамен з куркою – 79 грн, місосуп з лососем – 119 грн, локшина з овочами – 109 грн, боул з лососем – 149 грн, боул з тунцем татакі – 159 грн, цезар з лососем – 149 грн, салат чука – 79 грн, локшина з куркою – 129 грн, сет три риби – 399 грн.
Деталі: збалансований японський ресторан, який розташований на фудкортах в ТЦ «Глобус» та ТЦ «Квадрат». Японська їжа є однією з самих корисних у світі, про це свідчить статистика високої тривалості життя мешканців Японії, тому ресторан закликає піклуватися про своє здоров’я. В меню велика кількість боулів, салатів та сетів з сушами. Заклад працює з 10:00 до 22:00.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Нижній Вал, 33Б; вул. Січових Стрільців, 81.
Бюджет: ₴₴.
Напої: лимонад власного виробництва – 49 грн, сидр яблуневий – 69 грн сидр вишневий – 69 грн.
Страви: рамен без м’яса – 149 грн, рамен курка – 178 грн, рамен тофу – 178 грн, рамен яловичина – 188 грн, рамен свининв – 188 грн, рамен креветки – 208 грн, вега рамен – 179 грн, місо суп – 129 грн, пян-се з креветками – 169 грн, пібімбаб веганський – 189 грн, бульгогі – 169 грн, пян-се фруктовий – 149 грн.
Деталі: затишний бар корейської кухні. Пян-Се бари в Києві добре відомі своїми фірмовими пиріжками з різними начинками, а також знаменитими шоу-коктейлями. В меню різні варіації раменів на різний смак, тому кожен зможе обрати собі фаворита. Сам бар виглядає досить молодіжно, всюди неонові вивіски та графіті, які додають особливого шарму. Заклад працює з 11:00 до 22:30.
Фото: Facebook WhaiThai, Naushi, Woki Toki, Menya Musashi Kyiv, Каркас, Свіжість, Пян-Се бар
Головна фото: Menya Musashi Kyiv
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi