пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Редакція PostEat розповідає про сніданки в центрі Києва. Розпочати ранок у великому місті зі смачного сніданку в одному із закладів варто для того, аби насолодитись міськими краєвидами, відчути ритм столиці, який пульсує попри всі виклики та зарядитись його енергією на цілий день. Де поснідати о 7 ранку апетитним тартом з креветками, де о 10-ій на вас чекатимуть кабачкові оладки з червоним кав’яром, а де впродовж цілого дня можна скуштувати нагрибніший круасан — розповідаємо у цій добірці.
11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Богдана Хмельницького, 34а
Бюджет: ₴₴₴.
Старви: салат зі шпинатом, авокадо, полуницею, насінням маку, соусом медово-гірчичним — 350 грн, яйця-скрембл, бекон або слабосолоний лосось, мікс салатів, томат чері, соус грібіш — 490 грн, тарт з креветками, смажене яйце, цукіні, мікс салатів, томатний джем, соус том-ям — 450 грн, сирники, мигдальні пластівці, ягоди, мус із ряжанки буйволиного молока — 320 грн, млинці запечені, рикота, кокосове молоко, пюре манго, ягоди — 350 грн.
Деталі: ресторан і руфтоп-бар в центрі міста, знаходиться на 11 поверсі готелю 11 Mirrors, панорамний вид, шеф-кухар Тарас Хрущ, fusion cuisine, сніданки з 07:00 до 16:00, авторська кухня, страви української кухні, винна карта, авторські коктейлі, резерв столів, години роботи: 07:00-22:00.
Для ранніх пташок знайдено ідеальне місце для сніданку — ресторан 11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar, що на 11 поверсі однойменного готелю. Тут можна знайти сніданки на будь-який смак: від збалансованого хелсі-фуду до класичних яєць-бенедикт та круасанів, а головне, що їх подають з 7 ранку. Використання відбірних продуктів преміум якості тільки підкреслює витончений смак страв із меню. Рекомендуємо насолоджуватись вранішньою кавою біля панорамних вікон з видом на місто, що тільки прокидається. Також тут пропонують сніданки ліжко. Так-так саме ті, які тобі точно захочеться сфотографувати.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Є. Коновальця, 36в
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: Сніданок Джульєти. Лосось, авокадо, кіноа, яйце пашот, мікрогрін та грінки з зернового багету – 370 грн, Сніданок Ромео з лососем та креветками. Брускета з авокадо, яйцями пашот, лососем та креветками – 476 грн, омлет з моцарелою та пармезаном — 200 грн, трамедзіні з прошуто — 220 грн.
Деталі: італійська кухня, сніданки з 10:00 до 12:00, кілька зал, страви на грилі, велика винна карта, паркінг, доставка, формат take away, тераса, kids friendly, дитячі майстер-класи, дитяче меню, жива музика, резерв столів.
Montecchi Capuleti — ресторан-траторія на Печерську, який поєднує домашню і високу італійську кухні. В меню Montecchi Capuleti поєднали вишукані страви з морських делікатесів, класичну неаполітанську піцу на тонкому тісті, пасту власного виробництва і незвичайні десерти. Сніданки в ресторані готують з 100:00 до 12:00 — пропонують 3 тематичні сніданки, каші, страви з яєць, італійські сендвіч трамедзіні, а також солодкі сніданки.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 85/87
Бюджет: ₴₴
Страви: найпростіший авокадо тост зі свіжим шпинатом та томатним соусом — 245 грн, омлет з курячою ковбаскою, молодою картоплею та теплим гірчичним соусом — 265 грн, кукурудзяний оладок зі скремблом — 255 грн, солона мультизлакова вівсянка з яйцем пашот і теплою сирною піною — 145 грн.
Деталі: міське кафе, проєкт First Line Group, стильний інтер’єр, літня тераса, сніданки цілий день, хліб та випічка, цілі торти, коктейлі, натуральні вина, резерв столів.
044 cafe на Великій Васильківській — київський проєкт групи First Line Group. Заклад розпочав роботу на місці ресторану Eastman, сім’я ресторанів вирішила втілити частину атмосфери харківського Gorcafe 1654 в Києві. У 044 cafe подають сніданки цілий день, в меню є легендарні тортики, свіжа випічка. На сніданок пропонують омлет з курячою ковбаскою, найпростіший авокадо тост зі свіжим шпинатом, солону мультизлакову вівсянка з яйцем пашот або сирники безглютенові з кулі манго.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Софіївська, 19
Бюджет: ₴₴
Страви: горіхова вівсянка — 175 грн, Яйця Рояль (лосось, яйця пашот, голландез, дукка, парова булочка) — 340 грн, Крок Мадам — 275 грн, Крок Месьє — 340 грн, Йоркширські налисники (пухкі млинці з сирним мусом, солоною карамеллю і сметаною) — 195 грн.
Деталі: кафе у центрі міста, знаходиться в Sophia Hotel, сніданки з 07:30 до 13:00, основне меню з 12:00, європейська кухня, аперитивні коктейлі та коктейлі з низьким вмістом алкоголю, українські вина, система cork fee.
Кафе «Маркó» розташоване в готелі Sophia Hotel. Назва закладу відсилає до життя та творчості Марка Вовчка, відомої української письменниці, котра мешкала певний час в Києві. В меню «Маркó» об’єднали страви, що нерозривно пов’язані з містом та стали його візитівками, між тим вшанували кулінарні традиції та міжкультуральні надбання. Готують сніданки з 07:30 до 13:00 — можна поснідати горіховою вівсянкою, яйцями пашот з лососем, сендвічами Крок Мадам та Крок Месьє або йоркширськими налисниками.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Володимирська, 69
Бюджет: ₴₴.
Страви: полента з креветкою — 240 грн, бріош з тартар лососем — 330 грн, трюфельний тар-тар з яловичини — 250 грн, кабачкові оладки з червоним кав’яром — 265 грн, трюфельна вівсяна каша з артишоками — 175 грн.
Деталі: інтелігентне бістро, «неінтелігентна рюмочна», знаходиться в центрі міста, стильний інтер’єр, дві зали та літня тераса, сніданки щодня з 10:00 до 13:00, авторські коктейлі, велика винна карта, резерв столів.
«В зюзю» — вранці інтелігентне бістро, яке увечері перетворюється на «неінтелігентну рюмочну». Авторка концепції закладку — Ксенія Голік. Простір закладу складається з двох зал та літньої тераси, що виходить у двір будинка. Більшість меблів, декору та посуду було знайдено в антикварних лавках по всьому світу. В меню можна знайти дуже різноманітні страви, адже концепт підкріплюється гастрономічною історією закладу — вдалим поєднанням їжі з різним алкоголем. Сніданки в закладі готують щодня з 10:00 до 13:00 — пропонують поленту з креветкою, бріош з тартар лососем та кабачкові оладки з червоним кав’яром.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Сергія Гусовського, 11/11
Бюджет: ₴₴.
Страви: омлет з трьох яєць з тостами — 94 грн, баварський сніданок — 176 грн, шакшука з двох яєць з томатами, болгарським перцем та сиром брі — 118 грн, сендвіч Крок Мадам — 176 грн, картопляні ньокі з грибами та шпинатом — 106 грн.
Деталі: позиціонує себе як космополітичне міське кафе без винних стереотипів, демократичні ціни і великі порції, сніданки у будні з 09:30 до 12:00 (у вихідні з 10:00 до 14:00), сезонні новинки в меню, винна карта.
Міське кафе «Вино і Люди» засноване на філософії wine all day — келих хорошого вина можна і потрібно пити в будь-який час доби. Сніданки готують щодня, пропонують страви з яєць, картопляні ньоки з грибами, сендвіч Крок Мадам та солодкі сирники. Шанувальники поживних сніданків можуть обрати баварьский — яєчня з двох яєць, свині ковбаски, бекон, квасоля, огірок та томатний соус.
Головна фото: 11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar
Фото: Facebook 11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar, Montecchi Capuleti, Cafe 044, Cafe Markó, «В зюзю», «Вино і Люди».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi