пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Зимові корпоративи — це час підсумків, теплих розмов і святкового настрою. А що може краще підкреслити атмосферу зимової казки, ніж українська кухня у всій її красі? Київські ресторани пропонують затишок, смачні національні страви та інтер’єри, які створюють справжнє відчуття свята. У цій добірці зібрані місця, де зимовий корпоратив стане не лише приємним заходом, а й подорожжю до смаків і традицій, що об’єднують.
SHO | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Мечникова, 18
Години роботи: щодня 10:00-23:00
Дещо з меню: мариновані білі гриби з цибулею — 260 грн, холодець з індички та півня — 280 грн, галушки з лісовими грибами — 290 грн, салат з печеним буряком, в’яленим чорносливом і козячим сиром — 280 грн, качина ніжка по-галицьки — 450 грн.
Деталі: SHO — один з найбільших ресторанів української кухні в країні, відомий своїм лаконічним інтер’єром у стилістиці традиційного українського житла. Головна прикраса інтер’єру двоповерхового ресторану — метрові дизайнерські люстри. В меню закладу зібрані страви з усіх регіонів України, серед яких різноманітні вареники, зрази, риба власного копчення, страви на вогні та пиріжки. Ви можете обрати страви на відкритому вогні — ароматні шашлики або хрустке курча, а на десерт смакувати фірмовий торт “Київ”.
Хуторець на Дніпрі | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 10а
Години роботи: щодня 11:00-23:00
Дещо з меню: холодець із півня, буряковий хрін — 465 грн, фермерські сири з Прикарпаття — 495 грн, салат із запечених овочів з телятиною — 425 грн, вареники з окунем, ікрою форелі та мусом з пастернаку — 425 грн.
Деталі: Ресторан «Хуторець на Дніпрі» радує киян та гостей столиці смачними стравами української кухні та затишною домашньою атмосферою вже більше 20 років. В меню ресторану зібрані найсмачніші страви з усіх регіонів України. В ресторані є кілька зал, ви можете обрати окрему для вашої родинної вечері: зала «Степова» розрахована на 10 гостей, уособлює центральну та східну Україну. Невеличкі зали «Гетьманська» та «Панська» (по 7 гостей) відрізняються стриманим оздобленням.
Царське Село | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Лаврська, 22 (біля Києво-Печерської Лаври)
Години роботи: щодня 10:00-23:00
Як замовити стіл: за телефонами +380674341122, +380954341122
Дещо з меню: сало запечене з Подолу — 145 грн/50 г, салат «Гетьманська втіха» — 375 грн, буженина запечена — 185 грн/100 г, борщ по-царськи — 395 грн, голубці «По-панськи» — 355 грн, шашлик з домашнього курчати — 345 грн.
Деталі: В ресторані «Царське село» кожна деталь створена, щоб перенести вас у справжню атмосферу української старовини. Для новорічного корпоративу ви можете обрати основну залу на 50 гостей, камерну «Винну» залу з каміном для 25 гостей та окремий будиночок «VIP хата» з власним входом для приватних зустрічей на 20-25 гостей.
Автентичні страви в «Царському селі» приготовані за давніми рецептами: фірмовий наваристий борщ з ребра свинини, соковита буженина, вареники власного виробництва з різними начинками – усе, що так полюбляє душа. А власні наливки – від класичної журавлинівки до козацької хріновухи – стануть ідеальним доповненням до святкового столу.
Жива музика у виконанні душевних музик додасть вашому вечору тепла й автентичного настрою, а для корпоративів чи свят можна замовити індивідуальну програму з українськими піснями та забавами. «Царське село» створене для зимових корпоративів – з великими столами для компаній, банкетним меню, атмосферою, що об’єднує, і відчуттям справжнього свята в кожному куточку.
Тарас | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пр-т Берестейський, 84Б
Години роботи: щодня 11:0-22:00
Дещо з меню: теплий салат з телятиною та овочами — 268 грн, домашня буженина — 190 грн/100 г, жульєн курячий в млинцях — 186 грн, качина ніжка з п`янкою грушею — 368 грн.
Деталі: Ресторан «Тарас» — це ресторан української автентичності та сімейного затишку на Нивках, який зустрічає гостей вже понад 15 років поспіль. Смачна національна кухня, вигідні фуршетні пропозиції та обслуговування на вищому рівні — ідеальне місце для недільного родинного обіду та святкування будь-якої важливої для вас події. Для святкових родинних подій у вашому розпорядженні невеликий банкетний зал для камерного святкування на 20 осіб або зал для масштабної події на 200 гостей.
Первак | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Рогнідинська, 2
Години роботи: щодня 11:00-23:00
Дещо з меню: форшмак з оселедця з житнім хлібом — 179 грн, сет з п’яти видів сала — 328 грн, телятина пастрамі з буряковими слайсами фаршированими вершковим сиром з фініками — 348 грн, язик телячий з печерицями та сиром в млинцях — 168 грн.
Деталі: Концептуальна ресторація «Первак» пригощає гостей стравами традиційної української кухні вже 24 роки. У ресторані 8 зал з унікальними інтер’єрами, кожна з яких присвячена історичній місцевості Києва та Львова. В інтер’єрі закладу безліч цікавого декору, що відображає український колорит. Зал «Питна Аптека» виконаний в стилі затишного бару з купою домашніх настоянок, а зал «Бібліотека» — це про атмосферу української історії, особливого шарму додають старовинні книги, хитромудрий камін та портрети на стінах. Зала «Старий Львів» подарує подорож до центру старого Львова з затишними столиками, розписами на стелі і маленькими віконцями, які передають дух давніх часів.
Глек | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Житомирська, 6
Години роботи: пн-пт 09:30-22:00, сб-нд 10:30-22:00
Дещо з меню: підкопчений сом з ікряним маслом — 250 грн, в’ялена оленина з буряковою мостардою та крекером — 230 грн, пухкі вареники на пару з томленим м’ясом — 290 грн, рожева форель з броколі та кремом селери — 480 грн.
Деталі: Ресторан сучасної київської кухні «Глек» знаходиться в історичному центрі столиці. Заклад дотримується принципів міжнародної філософії Slow Food, яка підкреслює необхідність збереження національних і регіональних кухонь та підтримки локальної продукції. В «Глеку» страви від шефа Андрія Северенчука готують саме з продуктів, вирощених на або фермерських господарствах або виготовлених у невеликих місцевих виробників, які знаходяться поруч із містом. Ви можете зібратись усією родиною і забронювати для своєї вечері одну із затишних зал ресторану, які розраховані на 30 гостей, 20 гостей або 15 персон.
Головна фото: Furkan Özavcı
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi