пошук
пошук
Одеса в будь-яку пору року зачаровує своїми морськими краєвидами, а тераси ресторанів стають найкращим місцем, щоб насолодитися ними у супроводі смачної їжі та напоїв. У цій добірці ми розповімо про заклади, де можна поєднати гастрономічне задоволення з шумом хвиль та краєвидом на безкрає Чорне море.
YUG | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Маячний провулок, 15
Години роботи: пн-нд 10:00-22:00
Дещо з меню: бурата — 415 грн, салат по-грузинськи — 215 грн, сувлакі з креветками — 287 грн, шурпа — 247 грн, хачапурі по-мегрельські — 249 грн, яблучна тарта — 258 грн.
Деталі: YUG — це стильний ресторан у самому серці Одеси, розташований на узбережжі Чорного моря. Заклад ідеально підходить для обідів та вечерь із краєвидом на морські хвилі. Ресторан має сучасний, лаконічний дизайн з панорамними вікнами, що виходять на море, і терасу, яка створена для спокійного відпочинку. Просторий зал прикрашений зеленню та різноманіттям квітів. Гостям пропонують сезонні меню, а також устриці, свіжу рибу, пасту та авторські закуски від шеф-кухаря Євгенія Костроміцького.
Terrace. Sea View | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Пляж Ланжерон, 1Б
Години роботи: пн-нд 10:00-23:00
Дещо з меню: севіче з товстолоба — 296 грн, салат авторський “Нісуаз” — 425 грн, сирний суп з мідіями — 315 грн, паста з хамоном і білими грибами — 446 грн, яловиче ребро з глейзом Coca-cola — 585 грн, пана-кота з зеленого горошку — 210 грн.
Деталі: Головною родзинкою закладу Terrace. Sea View є простора тераса, доповнена стильним інтер’єром із сучасними деталями. Вишукані люстри, оздоблені камінням, зелень по всьому залу, панорамні вікна з краєвидом на Чорне море створюють ідеальну атмосферу. Ресторан спеціалізується на європейській та середземноморській кухнях, а також пропонує авторські страви. Можна скуштувати: балійський тартар із тунця, заправлений цитрусовим понзо, устричним соусом, фрешем та цедрою апельсина; смажений судак у сухому молоці та лимоні. У закладі можна поснідати цілий день, а деякі позиції можна замовити лише до 17:00.
РИБА | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Фонтанська дорога 155/4
Години роботи: пн-нд 10:00-23:00
Дещо з меню: салат з персиком та дорблю — 237 грн, креветочна риба, запечена в томатах з моцарелою — 267 грн, стейк з сома — 485 грн, філе індички зі смаженими мандаринами — 249 грн, раки тушені у сметані — 897 грн, мільфей — 145 грн.
Деталі: «РИБА» — це ресторан в Одесі, де можна пообідати з панорамним видом на Чорне море. Заклад оформлений у сучасному європейському стилі та морськими кольорами. Панорамні вікна дозволяють милуватися морем, що додає атмосфери. Ресторан пропонує просторий основний зал для великих компаній та банкетів. Меню ресторану поєднує страви середземноморської, європейської, одеської та японської кухонь, які готуються зі свіжих продуктів. Основний акцент зроблено на морепродуктах.
VERANDA | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Пляж Ланжерон, 65
Години роботи: пн-нд 08:00-22:00
Дещо з меню: форшмак по-одеськи з тостами — 150 грн, солянка з мідіями — 190 грн, теплий салат з телятиною — 300 грн, олів’є з тартаром із сьомги — 255 грн, сарган з соусом та лимоном — 450 грн, шоколадна напівсфера — 270 грн.
Деталі: VERANDA — це ресторан на березі Чорного моря. Заклад має стильний дизайн, виконаний в зелено блакитних кольорах: використання природних матеріалів та панорамні вікна забезпечують максимальний зв’язок із природою. Простора тераса ресторану — це справжній оазис, де гості можуть насолоджуватися морським бризом та видом на нескінченний горизонт.
У меню VERANDA гармонійно поєднуються європейські та локальні українські смаки. Особливу увагу приділено свіжим морепродуктам.
Можна замовити: дорадо запечена в травах, медальйон із лосося з тигровою креветкою, бички чорноморські.
Море | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Одеська обл., Фонтанка, бульвар Променад, 1
Години роботи: пн-нд 11:00-22:00
Дещо з меню: креветка в темпурі — 350 грн, соте з морепродуктами — 495 грн, куряча грудка з шпинатом та сирним соусом дор блю — 295 грн, паста “Чорне Море” — 385 грн, гратен — 150 грн, пташине молоко — 190 грн.
Деталі: “Море” — це ресторан, розташований в Одесі на Фонтанці. Заклад ідеально поєднує стильний інтер’єр та унікальну локацію з панорамними краєвидами на Чорне море. В інтер’єрі переважають натуральні матеріали, зокрема дерево та текстиль у світлих тонах. Простора тераса з морською панорамою стає ідеальним місцем для людей, які цінують обіди за мальовничими пейзажами. Кухня в ресторані переважно середземноморська, серед фірмових страв ви знайдете: стейк судака, який подається з мусом із кольорової капусти; гратен з креветкою у вершковому соусі; фірмове морозиво зі смаком манго з соусом маракуя та кубиками манго. Популярністю користуються десерти від Шефа: “Київський торт” з фундуком, пташине молоко, чизкейк манго-маракуя.
Ла Камбала | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Пляж на Малому Фонтані
Години роботи: пн-нд 10:00-21:00
Дещо з меню: буйабес — 360 грн, салат з мікадо — 290 грн, піде з грецькими сирами — 195 грн, сувлакі із сома — 385 грн, фірмові равіолі з камбалою — 370 грн, креп сюзет — 260 грн.
Деталі: “Ла Камбала” — це ресторан, який розташований в одному з найбільш мальовничих районів Одеси, біля пляжу на Малому Фонтані. Простора тераса, з якої відкривається безкрайній морський горизонт, створює ідеальні умови для приємного відпочинку під звуки моря. Інтер’єр закладу виконаний в лаконічних сірих тонах, ви можете обрати зручне крісло за столиком біля панорамного вікна. Вечорами освітлення створює камерну атмосферу для романтичних зустрічей або тихих вечерь у колі друзів. У меню можна замовити 3 різновиди сніданків: сніданки, дієтичні сніданки та шампань-сніданки. Доступні до замовлення закуски, наприклад, тартар з телятини, креветки в тісті катаіфі та запечений буряк. Також велике різноманіття рибних та м’ясних страв.
Головна фото: “Ла Камбала”
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi