Риба на обід: пропонуємо варіанти дорадо з гарнірами - PostEat

пошук

Риба на обід: пропонуємо варіанти дорадо з гарнірами
25-10-2019 0 3150


Де їсти дорадо в Києві, дізнавалася редакція PostEat. Дорадо також називають золотистим спаром. Ця риба в основному живе в східній частині Атлантичного океану і Середземному морі. Дуже рідко її можна зустріти в Чорному морі. Дорадо готують приморські народи вже дуже давно, її можна готувати, як завгодно. Деякі навіть їдять рибу сирою з різними гарнірами. Дорадо — справжня знахідка для тих, хто контролює своє харчування, оскільки в середньому ця риба містить всього 1,8 г жирів на 100 г філе. Смак дорадо схожий на смак сібаса, тому у рецептах цю рибу можна замінити на дорадо. Вона смачна і легка, прекрасно поєднується з овочами. А де їсти дорадо в Києві, читайте у нашому матеріалі.

Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 12.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (125—485 грн), основні страви (265—998 грн), десерти (215—298 грн).

Страви: дорадо – 138 грн/ 100 г.

Напої: Pasion Fruit Aperitife – 315 грн, Boulevardier – 255 грн, Raspberry Rossini – 380 грн.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, акцент на рибі і морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

До ресторану Catch Seafood Restaurant привозять свіжу рибу два рази на тиждень. Для гостей її готують на грилі, в солі, на парі або запечемо в духовці. Вся риба подається з картопляним пюре та фірмовим соусом. Вагу риби ви можете дізнатися у офіціанта.

POSITANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 1в.

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (115–289 грн), домашня паста (129–289 грн), десерти (25–98 грн).

Страви: дорадо Ала Путанеска – 265 грн, піца з лососем та песто із цукіні – 237 грн, брускета з лососем – 98 грн, тартар із тунця – 239 грн, салат з лососем та сирним соусом – 200 грн, салат з тунцем та грейпфрутом – 196 грн.

Напої: Cascina Boccaccio Rosa 2015 – 480 грн, L’Acino Giramondo 2016 – 610 грн, Ferraro Maurizio Al Sole del Pomeriggio 2016 – 585 грн.

Деталі: проєкт команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи по вихідних, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньовідомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.

POSITANO – це ресторан італійської кухні, де ви можете спробувати справжню неаполітанську піцу, адже заклад увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіду 50 Top Pizza. Крім того, ви знайдете тут великий вибір страв з рибою. Зокрема, в POSITANO готують запечене філе дорадо з різноманітними овочами та білим вином. Радимо спробувати вишукану страву у поєднанні з натуральними винами.

Рибаlove

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 21-23

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (89-398 грн), страви з морепродуктів і риби (198–889 грн), лобстери і краби (489–3999 грн).

Страви: філе дорадо з кремом із батату й овочами – 278 грн, дорадо в солі або на грилі – 398 грн, севіче із дорадо з ананасом, базиліком, чилі в цитрусовому соусі – 198 грн.

Напої: Martini Spritz – 149 грн, Martini Riserva Negroni – 99 грн, Bloody Mary – 79 грн.

Деталі: рибний ресторан з європейською кухнею, великий вибір риби і морепродуктів, каскадні акваріуми з крабами і лобстерами, панорамні вікна і живі рослини в інтер’єрі, сork fee, kids friendly, pets friendly.

Рибаlove — рибний ресторан, відкритий ресторатором Дмитром Борисовим на Воздвиженці на честь своєї дружини. У закладі подають кілька страв з дорадо: так, ви можете замовити філе риби з кремом із батату, дорадо в солі чи на грилі або обрати севіче з дорадо у якості цікавої закуски до улюбленого вина.

COIN

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бізнес-центр IQ, вул. Болсуновська, 13/15, 3 поверх.

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (160–650 грн), страви від шефа (160–1350 грн), десерти (220–980 грн).

Страви: тартар з дорадо – 390 грн, дорадо – 120 грн/ 100 г, філе хрумкої дорадо під Dark соєвим соусом з тайськими спеціями – 360 грн, дорадо запечена в солі з булгуром, лимонним пюре і кедровими горішками під соусом з фенхеля – 620 грн.

Напої: із напоєм вам люб’язно допоможуть визначитися офіціанти.

Деталі: знаходиться в центрі Києва (Печерськ), тайська, середземноморська і японська кухні, доставка, паркінг, відкрита кухня в основній залі, kids friendly, винна карта, заходи і тематичні вечірки, банкетні пропозиції, VIP-зал.

Ресторан COIN — це заклад, де класичні страви азійської кухні набувають своїх найкращих смаків та стають зрозумілими кожному гостю. Тут вам подадуть декілька страв з дорадо. Радимо звернути увагу на філе хрумкої дорадо під Dark соєвим соусом з тайськими спеціями та запечену в солі дорадо з булгуром, лимонним пюре і кедровими горішками під соусом з фенхеля – обидві страви підійдуть у якості смачного обіду або легкої вечері під улюблене вино.

Mushlya Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴. Устричний бар (39–569 грн), кав’яр-бар (49–69 грн), боули – 89 грн, тартари – 49 грн, стейки з риби – 98 грн, картопляні панкейки з делікатесною рибою – 79 грн.

Страви: тартар із дорадо з соусом крем-чилі – 49 грн, стейк з дорадо – 98 грн.

Напої: просеко – 49 грн, брют Gastrofamily – 39 грн, вермут рожевий Mushlya – 169 грн/750 мл.

Деталі: кафе зі стравами з риби та морепродуктів, належить до «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», знаходиться в центрі Києва, свіжі морепродукти та устриці, кав’яр-бар, морепродукти на грилі, вино від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», take away.

Mushlya Café — новий seafood-заклад мережі ресторанів Дмитра Борисова. Від інших закладів Mushlya його відрізняє формат — гостям пропонують розширене меню страв, які подають офіціанти. Якщо ви полюбляєте дорадо, радимо скуштувати тартар із дорадо з соусом крем-чилі у якості закуски до вина, а стейк з дорадо замовити на обід в поєднанні з цікавими гарнірами.

Odessa Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 114

Бюджет: ₴₴. Салати (140–375 грн), закуски (105–320 грн), риба та морепродукти (230–489 грн).

Страви: соковита дорадо цілком – 305 грн.

Напої: еспресо – 50 грн, какао – 65 грн, лате – 60 грн.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, multi-сuisine, шеф-кухар Юрій Приємський, авторські страви, сезонні страви в меню, велика коктейльна карта, сніданки, частково відкрита кухня, страви в печах Big Green Egg, дитяча зона з сучасними гаджетами та іграми, паркінг, резерв столів, доставка, тераса.

Odessa Restaurant — концептуальний заклад з гастрономічними авторськими стравами в меню. Шеф-кухар ресторану Odessa Restaurant — Юрій Приємський. У закладі вам запропонують соковиту дорадо зі свіжою травою орегано та домашньою оливковою олією. Радимо доповнити страву спаржею на грилі чи іншими гарнірами.

Фото: Facebook Catch Seafood Restaurant, POSITANO, Рибаlove, COIN, Mushlya Cafe, Odessa Restaurant

Головна фотографія: Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi