пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Яку рибу та морепродукти готують зараз в ресторанах Києва, розповідає редакція PostEat. Втамувати бажання насолодитись улюбленими морепродуктами в столиці доволі просто, адже в рибних ресторанах представлено різноманіття креветок, лангустинів, устриць, восьминогів. Не пасе задніх і асортимент свіжої риби: ставридка, барабулька, камбала, кефаль, річкова форель, тунець та лосось — ви з легкістю можете щодня відкривати нові смаки.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Князів Острозьких, 8 (м. Арсенальна)
Бюджет: ₴₴
Страви: асорті одеських закусок – 265 грн, філе оселедця з червоною цибулею та битою картоплею – 140 грн, рибне плато велике – 1900 грн, тартар з мідій – 185 грн, салат з морепродуктами — 335 грн.
Деталі: рибний ресторан одеської кухні з великим вибором морепродуктів у центрі міста, тематичний інтер’єр, свіжа риба та морепродукти, власні наливки, тихі й ігристі вина, спеціальні пропозиції, резерв столів.
Ресторан «Одеса-Мама» — це поєднання найкращих смаків одеської кухні та шалена концентрація морепродуктів. Тут завжди є свіжий вилов і надзвичайний вибір рибки: лобстер, лосось, стейк тунця, дорадо, сарган, корюшка, тигрові креветки, барабулька, річкова форель та інші. Гість може прийти до закладу і самостійно обрати, яку саме рибку йому сьогодні приготують кухарі. Рекомендують спробувати фірмові мідії у соусі або запечені мідії, папельот скумбрію та соте з морепродуктами. Для шанувальників одеської кухні в меню є відмінна класика: форшмак, асорті одеських закусок та піджарка з рапанів з картопляним пюре. В «Одеса-Мама» знаються на рибці і способах їх приготування, щоб ви смакували найкращі дари моря. Окрім цього, це класне місця для проведення банкетів, адже іменинникам дарують 20% знижку.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Князів Острозьких, 2
Бюджет: ₴₴₴
Страви: матіас з оливками та альзасом – 385 грн, краб-боли з копченим айолі – 395 грн, соте з морепродуктів – 1100 грн, райс бол з лососем та соусом шампань – 485 грн, камбала з томатами та грибами шиїтаке – 195 грн/100 г.
Деталі: рибний ресторан, крижана вітрина, великий вибір морепродуктів, моредоги, гарячі плато для компаній, морські делікатеси, винна карта, класичні та авторські коктейлі.
Fish Fetish — рибний ресторан на Арсенальній, де вас одразу з порогу зустрічатимуть головні герої ресторану — свіжі риба та морепродукти. В ресторані на гостей чекає справжнє різноманіття: устриці, гребінці, морські їжаки, щупальця восьминога, лангустини та лобстер на льоду. Для компаній пропонують кілька видів плато з морепродуктами та рибою. Також можна спробувати сашимі, кілька страв з крабом та моредоги.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Антоновича, 176 (Ocean Plaza, 1-й рівень)
Бюджет: ₴₴₴
Страви: устричний сет — 890 грн/6 шт., мікс-салат із вугром і авокадо в горіховому соусі — 510 грн, хрусткі креветки з соусом Sweet Chili — 420 грн, уха рибна з гострим соусом «саламур» — 365 грн, Том Ям — 456 грн, марлін-гриль з манговим чатні — 790 грн, рол Філадельфія з лососем — 595 грн.
Деталі: рибний ресторан, великий акваріум, лобстери, устриці, уха, том ям, форшмак, морепродукти на грилі.
Marlin — унікальний ресторан в Ocean Plaza з найбільшим акваріумом у Східній Європі, в якому мешкають акули, мурена та океанічні риби. Будівництво 16-метрового акваріуму коштувало $3 000 000. Вся увага зосереджена на акваріумі, прямо біля якого можна забронювати стіл. Морський декор натякає на гастрономічний напрямок ресторану. Гостей зустрічає устричний бар та крижана вітрина, на відкритій кухні готують морепродукти на грилі, суші та роли. Поруч – акваріум з живою стерляддю, яку виловлюють перед приготуванням. Щотижня у меню живі лобстери. Серед незвичних страв — теплий рол з лососем та креветкою, який офіціант обпалює біля вашого столика.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бульвар Лесі Українки, 30В
Бюджет: ₴₴₴
Страви: севіче із скампій з авокадо та фенхелем – 735 грн, крудо з лосося, тунця та морського гребінця в пікантному цитрусовому соусі – 620 грн, морські гребінці запечені з соусом із шпинату та горгонзоли – 475 грн, паелья – 860 грн.
Деталі: ресторан середземноморської кухні, знаходить в центрі міста, кілька зал, дизайнерський інтер’єр від loft buro, різноманіття свіжої риби та морепродуктів, відкрита кухня, страви на грилі, сезонне меню, класичні коктейлі, велика винна карта, жива музика, резерв столів.
Ресторан Porto Maltese — заклад середземноморської кухні в центрі міста. Інтер’єр авторства loft buro просочений глибокою морською блакиттю з яскравими білосніжними акцентами. У меню ресторану представлені різноманітні види молюсків та риби: морський язик, барабулька, соняшник, крила ската, тюрбо та інші. Гості самостійно можуть обрати спосіб приготування: соте, суп, сиціліано, в пергаменті, на грилі, по-домашньому та в солі, а потім спостерігати за процесом приготування на відкритій кухні.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 60
Бюджет: ₴₴
Страви: фіш &чіпс – 390 грн, соте із морепродуктів – 750 грн, дорадо у виноградних листях – 460 грн, бебі кальмари, запечені під ніжним сиром – 590 грн, паста рибна з трюфельним соусом – 485 грн.
Деталі: мережа рибних ресторанів, власний імпорт риби, кілька локацій по Києву, тематичний інтер’єр, холодна вітрина зі свіжою рибою та морепродуктами, суші, плато морепродуктів, авторські коктейлі, цікава винна карта, резерв столу.
ЇshFish — мережа рибних ресторанів від найбільшого імпортера риби України Atlantic Umma. Головна особливість — використання виключно свіжих продуктів найвищої якості, як в найкращих ресторанах узбережжя Іспанії. В меню ви знайдете 5 видів устриць, які можна замовити поштучно та у сетах, на холодній вітрині кальмара, морського гребінця, камбалу, каракатиці, лобстера та креветки. Також можна замовити казанок мідій в соусах, суші, фіш &чіпс, камбалу тюрбо, холодне плато морепродуктів та плато французьких креветок.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Ярославська, 5/2; вул. Михайла Бойчука, 1/2; вул. Преображенська, 7; вул. Юрія Іллєнка, 83А; пр-т Берестейський, 1; пр-т Володимира Івасюка, 12Г,к2; вул. Михайла Драгоманова, 6/1; вул. Княжий Затон, 16д; вул. Велика Васильківська, 49А; вул. Успішна, 30; вул. Данила Щербаківського, 52; Русанівська набережна, 10; вул. Лаврська, 6.
Бюджет: ₴₴.
Страви: великий мікс риби – 925 грн, форель слабої солі з печеною картоплею та соусом з тунця – 226 грн, карпачо з лосося – 268 грн, м’ясо рапан з печерицями та томатами у вершковому соусі – 318 грн, ризото з морепродуктами – 297 грн, щука по-київськи – 315 грн.
Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою та власним виловом у Чорному морі, великий вибір риби та морепродуктів, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.
«Чорноморка» — мережа рибних лавок з лояльною ціновою політикою, яка приваблює киян свіжою рибою власного вилову. В меню закладу ви знайдете одеські спеціалітети, страви з чорноморських делікатесів та гарний вибір річкової риби. Всі «Чорноморки» працюють в форматі магазину і ресторану, де можна купити в сирому вигляді власний вилов мережі з Чорного моря. Щоб познайомитись з різноманіттям риби в «Чорноромці», можна замовити великий, середній або маленький мікс.
Головна фото: Porto Maltese
Фото: Facebook «Одеса-Мама», Fish Fetish, Marlin, Porto Maltese, ЇshFish, «Чорноморка».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi