пошук
Наталія Парапан
Автор
пошук
Наталія Парапан
Автор
Цього тижня Київ живе смаком: від ароматних авторських страв до сезонних делікатесів і десертів. Ми промоніторили, що їдять в Києві і зібрали найсвіжіші гастрономічні ідеї столиці і заклади, де шефи творять магію на тарілці.
Ця добірка для тих, хто хоче дізнатися що їдять в Києві цього тижня, спробувати нові поєднання смаків. Тут і класичні ресторани з перевіреними рецептами, і сучасні концепції, де сезонність і авторські підходи визначають меню.
Розказуємо, що їдять в Києві цього тижня, обирайте найсмачніше і плануйте свій гастро-вікенд.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Ярославська, 5/2
Pie Spot Burger Club працює у форматі self service, без резерву та пропонує класичні бургери високої якості. Концепцію створив шеф Ілля Сьомін.
Що треба брати:
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Київ (точна адреса у наданій інформації не зазначена)
Новий гастропроєкт Mimosa Group, заснований на досвіді римської піци alla pala. Команда навчалася в Casa Manco у Римі, працює над ферментованим тістом до 72 годин. Меню поєднує автентичність римської кухні та сучасний смак.
Що треба брати:
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Кирилівська, 15/1а
Cafe пропонує сніданки протягом усього дня, випікає ароматну випічку, готує десерти та торти на замовлення.
Що треба брати:
XL-круасан вагою 1200 г з шоколадно-горіховим кремом або солоною карамеллю. Супер буде для компанії або святкування. Замовлення робити за 2–3 дні. Вартість: 1450 грн.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Січових Стрільців, 25, Київ
М’ясний ресторан із відкритою кухнею та грилем на вогні. Заклад працює щодня з 09:00 до 22:00. У меню м’ясо, закуски, салати, супи, ковбаси, риба, піца та десерти.
Що треба брати: Сендвіч з бріскетом (400 грн) із яловичої грудинки, молодою капустою, трюфельним айолі, соусом барбекю, бочковим огірком, салатом ромен та карамелізованою цибулею.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 48/18
Ресторан від Ектора Хіменеса-Браво. Концепція: в’єтнамські та французькі традиції, натхненна подорожжю шефа В’єтнамом та легендою про щоденник Дана Лінга. Перший поверх включає амфітеатр з фресками та бар для класичних і авторських коктейлів. Другий поверх: камерна зона для приватних заходів. Банкетний зал вміщує до 50 осіб.
Що треба брати:
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Івана Мазепи, 5а
Про заклад: Ізраїльське міське кафе від мережі Алекса Купера. Працює щодня з 8:00 до 23:00. Сніданки у будні: 8:00 до 12:00; та з 8:00 до 13:00 у вихідні. Заклад pet-friendly.
Що треба брати: Пастрамі сендвіч (390 грн) на солодовому хлібі з пастрамі, тхіна-майонезом, гірчицею та цибулею. Подається з томатним соусом берблан, огірками кімчі та міксом зелені.
Кафе-кондитерська «Крендель» (Харківська мережа кондитерських в Києві)
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Шота Руставелі, 12
Мережа має три точки в центрі Києва. Пропонує сніданки, пасту, брускети, мелти, салати, десерти та випічку. Є алкогольні та безалкогольні напої, коктейлі, сезонні пропозиції.
Що треба брати:
Десерт «Піноколада»: бельгійський молочний шоколад, кокосова паста, ананасовий мус, кранч з молочного шоколаду та пісочного печива. Вартість: 210 грн.
Фото: всі заклад з добрки
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi