пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Про сніданки у Львові на відкритих терасах розповідає редакція PostEat. Що може бути краще, ніж розпочати день зі сніданку на одній з чарівних терас чудового міста Лева? Відчуйте атмосферу Львова, насолоджуючись смачною їжею та видом на старовинні вулички. У цій добірці ми розповімо про найкращі місця для сніданків на відкритих терасах Львова. Від дворику найстарішого ресторану сучасної української кухні до ресторану-тераси з неймовірною панорамою Львова – кожен з цих закладів пропонує щось особливе, що зробить ваш ранок незабутнім.
Медівня 1979 | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Краківська, 17
Години роботи: щодня 05:00-00:00
Дещо з меню: хрумкі деруни з копченим лососем — 340 грн, яєчня з овочами та калачем — 230 грн, англійський сніданок — 270 грн, оладки з сливово-ожиновим соусом — 210 грн, сирники з вишневим компоте та ванільним соусом — 198 грн.
Деталі: «Медівня 1979» — найстаріший ресторан сучасної української кухні в самому центрі міста, де багато років поспіль готують неперевершені страви та дарують гостям особливу атмосферу затишку та гостинності. Смачні страви, доступні ціни та першокласне обслуговування вже багато років поспіль є причиною популярності «Медівні 1979» серед львів’ян та гостей міста. Справжня перлина та окраса ресторану — фантастичний і затишний внутрішній дворик, неймовірно атмосферний та просто ідеальний для відпочинку о будь-які порі.
Снідають в «Медівні 1979» з 5 ранку і до опівдня, пропонують хрумкі деруни з копченим лососем або з беконом, яєчню з овочами та калачем, поживний англійський сніданок та пухкі оладки з сливово-ожиновим соусом. Окрім різноманіття кави та чаю до сніданку можна обрати цікаві безалкогольні коктейлі, наприклад, “Дитячу медовух” із соком, медом, лимонним фрешем та корицею або “Малиновий пиріг” з малиною, вершками, фрешем лимону та спрайтом.
36По | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: площа Ринок, 36
Години роботи: щодня 08:00-00:00
Дещо з меню: солоні сирники з слабосоленим лососем, спаржею та соусом песто — 370 грн, яйця пашот з соусом голландез та беконом — 245 грн, трюфельний скрембл на хрусткому бріоші з в’яленими томатами — 265 грн, панкейки з медовим крем-сиром та ягідним джемом — 250 грн.
Деталі: «36По» — 6-поверховий ресторан на площі Ринок з тематичним дизайном на кожному поверсі. Це концептуальне місце, де поєднана історія створення видатного міста, кулінарних та культурних українських традицій. Тут є колекційний кавовий апарат Slayer Espresso Gold та власна пивоварня Kaspar Schulz з широким асортиментом пива приготовленим за старовинними німецькими та бельгійськими рецептами, найвищий акваріум в Україні з акулами, тераса з відкидним дахом, який відкриває захопливу панораму Львова.
У «36По» можна відчувати магію старовинного міста, насолоджуватись смачними сніданками на одній з найвищих терас площі Ринок. Ранкові страви готують з 08:00 до 13:00, пропонують солоні сирники з слабосоленим лососем, спаржею та соусом песто, яйця пашот з соусом голландез та беконом, трюфельний скрембл на хрусткому бріоші з в’яленими томатами, а також панкейки з медовим крем-сиром та ягідним джемом.
Спацер на даху | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Шевська, 12 (ТЦ Вернісаж, 5 поверх)
Години роботи: пн-чт 10:00-21:00, пт-нд 10:00-22:00
Дещо з меню: сирники зі сметаною та мармулядою — 155 грн, яйця пашот на бріош з беконом та артишоками — 220 грн, сирники “ чотири сири” на подушці з пюре броколі — 215 грн, яйця пашот на бріош зі слабосоленим лососем та авокадо — 315 грн.
Деталі: «Спацер на даху» — ресторан-тераса, який знаходиться в самому центрі Львова на 5 поверсі торгового центру «Вернісаж». Звідси відкривається захоплююча панорама старого міста та краєвид на Ратушу. В закладі готують популярні страви європейської кухні: піцу, тартар і карпачо, пасту і равіолі. Також гостей запрошують на сніданок — можна обрати яйця пашот з беконом або з лососем, солодкі або солоні сирники чи вівсяну кашу з горіхам та журавлиною.
Szkocka | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: проспект Шевченка, 27
Години роботи: щодня 08:00-23:00
Дещо з меню: фритата зі шпинатом, салатним міксом та сиром фета — 220 грн, панкейки з лососем гравлакс, крем сиром та салатним міксом — 345 грн, яйця Бенедикт з шинкою під соусом голандез — 220 грн, яйця по флорентійськи зі шпинатом, спаржею, бобами едамаме під соусом голандез — 280 грн, вівсяна каша з чіа та ягодами на кокосовому молоці — 190 грн.
Деталі: Ресторан «Szkocka» відкритий на місці старовинної кав’ярні тридцятих років минулого століття, де збиралися відомі вчені й математики. У ресторані збереглася копія легендарної математичної книги Стефана Банаха. Заклад знаходиться в будівлі готелю «Atlas Deluxe». Ресторан пишається своєю історією та гастрономічною концепцією – свіжим м’ясом та морепродуктами, приготованими на розпеченому лава-камені. У меню гостям представлений широкий асортимент страв європейської кухні, серед яких і сніданки (готують з 08:00 до 11:00). Ви можете почати ранок з фритати зі шпинатом, панкейків з лососем гравлакс, яєць по флорентійськи зі спаржею або сирників з карамеллю та горіхами кеш’ю.
Головна фото: Медівня 1979”
Фото: Facebook/Instagram “Медівня 1979”, “36По”, “Спацер на даху”, Szkocka.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi