пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Редакція PostEat шукала стейки та вино в ресторанах Києва. Соковитий шматок якісної яловичини, просмажений за бажанням та доповнений келихом улюбленого напою — простий рецепт ідеальної вечері. У цьому матеріалі розповідаємо, які стейки у супроводі вин пропонують в ресторанах Києва.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Лаврська, 22
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: Стейк Рібай — 285 грн/100 г.
Деталі: ресторан української кухні з 25-річною історією, знаходиться на Печерську, автентичні українські страви в авторській інтерпретації, тематичний інтер’єр, страви на мангалі, власна випічка та консервація, банкетне меню; сніданки 10:00-12:00 (у будні), 11:00-13:00 (у вихідні); карта сала, можна придбати страви та напівфабрикати для домашнього столу, велика барна карта, настоянки власного виробництва, власна горілка, резерв столів, доставка.
«Царське село» — український ресторан національної кухні на Печерську з 25-річною історією. Це перший ресторан-музей української кухні, де відтворили колорит і атмосферу українського села. У великому меню представлено безліч закусок та основних страв за автентичними та сучасними рецептами. Поруч з рестораном обладнана власна парковка, де ви можете залишити свій автомобіль. У «Царському селі» ви можете замовити стейк рібай — вам подадуть трьохсот грамову порцію соковитого, ароматного українського м’яса з рум’яною скоринкою у супроводі келиха українського червоного вина «Колоніст».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Шота Руставелі, 11
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: стейк Рібай kobe style American Beef Black Angus Wet Aged – 4980 грн, стейк Нью-Йорк prime American Beef Black Angus Wet Aged – 1850 грн, стейк Шатобріан Ukrainian Beef Simmentail – 1100 грн, стейк Стріплоін Argentinina Angus Beef – 1300 грн.
Деталі: м’ясний міжнародний ресторан, два поверхи, multi-сuisine, raw bar, сніданки, бізнес-ланчі, окрема зала до 50 осіб, Chef’s table, винна і барна карти, сучасний лаконічний інтер’єр, майстер-класи, дитяча кімната, паркінг, формат take away.
BEEF meat & wine — відомий столичний ресторан м’ясної кухні, що приймає гостей з 2010 року. Затишний інтер’єр дозволить обрати зручний столик та відпочити у спокійній атмосфері. В 2023 році BEEF посів 86 місце у світовому рейтингу найкращих м’ясних ресторанів World 101 Best Steak Restaurant. В меню представлені стейки з американської, аргентинської та української яловичини, які готують на чотириметровому відкритому грилі parrilla і в дров’яній печі. Винна карта ресторану неодноразово отримувала відзнаку Wine Spectator, що свідчить про гідний супровід до вашої вечері.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Жилянська, 37
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: Rib Eye Prime UA Special Beef — 1100 грн, Special Sam’s Steak — 850 грн, Fillet Mignon USA — 1800 грн, Porterhouse UA Special Beef — 300 грн/100 г.
Деталі: стейк-хаус, знаходиться в центрі міста, акцент на стейках, в будні дні з 12:00 до 16:00 діє спеціальна ланч-пропозиція, колекція ексклюзивного односолодового віскі та енотека, резерв столів.
Sam’s Steak House — один з перших стейк-хаусів в Україні. Меню ресторану – це асортимент стейків сухого та вологого дозрівання USA та Ukrainian Special Beef. Унікальну технологію дозрівання м’яса у власній оболонці з натурального яловичого жиру Natural Wet Aged спеціально для Sam`s розробили запрошені іноземні фахівці. Винна карта включає вина з усіх «м’ясних регіонів світу»: Аргентини, Іспанії, США, Австралії та Нової Зеландії, Чилі, Італії, Франції.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Жилянська, 75
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: стейк Нью-Йорк – 1899 грн, гранд стейк Портерхаус – 469 грн/100 г, стейк Філе-шато –2199 грн, гранд стейк Томагавк – 469 грн/100 г, стейк Філе Міньйон — 1899 грн.
Деталі: стейк-хаус, заклад міжнародної мережі з ресторанами в Лондоні та Цюріху, хоспер, рекомендації по вину до стейків від сомельє ресторану, правильні умови зберігання м’яса, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, резерв столів, доставка, формат take away.
Goodman — це стейк-хаус однойменної мережі ресторанів, заклади якої працюють також в Лондоні та Цюріху. У Goodman подають класичні стейки з мармурової яловичини, а також стейки з елітної мармурової яловичини кобе. Щоб м’ясо смакувало якнайкраще, його готують в хоспері на деревному вугіллі. В меню закладу представлено безліч видів стейків, особливу увагу рекомендують звернути на гранд стейки з американської яловичини. До відмінного м’яса в Goodman вам завжди порекомендують відповідне вино.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Левка Лук’яненка, 29
Бюджет: ₴₴.
Страви: філе міньйон – 1750 грн/250 г, стейк Рібай – 1750 грн/400 г.
Деталі: м’ясний ресторан на Оболоні, лаконічний інтер’єр з оригінальними деталями, страви на мангалі, стейки, всесезонна тераса, великі винна і барна карти, сезонне меню, караоке, резерв столів, парковка.
Perets — м’ясний ресторан на Оболоні, меню якого поєднує в собі як традиційні рецепти, так і гастрономічні тренди. Основний акцент у меню ресторану Perets зробили на м’ясо — тут на вас чекають класичні стейки, м’ясо з дров’яної печі або на мангалі, а також різноманіття м’ясних страв з соусами і гарнірами, які вигідно підкреслюють смакові нюанси страв. В меню ресторану Perets ви знайдете дві позиції стейків з американської яловичини зернової відгодівлі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Богдана Хмельницького, 8/16
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: стейк Стріплоін (New York Стейк) | Аргентина — 430 грн/100 г, стейк Філе міньйон (Тендерлоін) | USA — 595 грн/100 г, Рібай | Україна — 238 грн/100 г, Рібай «Вагю» А5+ | Японiя — 2247 грн/100 г, Тібоун стейк | USA — 486 грн/100 г.
Деталі: стейк-хаус, знаходиться в центрі, бренд-шеф Олексій Повторейко, піца з дров’яної печі, стейки сухого та волого дозрівання, raw bar, сніданки, дитяче меню, винна карта, дегустації, доставка.
«НАЖИВО» — один із закладів мережі стейк-хаусів, який знаходиться в самому центрі міста біля метро «Театральна». Бренд-шеф мережі ресторанів — Олексій Повторейко, віцепрезидент асоціації шеф-кухарів України. Особливість закладів — тут самостійно виготовляють стейки з сировини, закупаючи м’ясо напряму у виробників. Ферментують від 21 дня в спеціальних камерах сухої ферментації, де є потрібна вологість, температура, дезінфекція та конвекція. Також в меню є три стейки з японської мармурової яловичини найвищого класу А5+.
Фото: Facebook «Царське село», BEEF meat & wine, Sam’s Steak House, Goodman, Perets, «Наживо Стейк-Хаус та Піца».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi