Де: Київ, вул. Велика Васильківська, 1-3/2 (вхід через ASIAFOODS)
Години роботи: з 12:00 до 22:00
В Києва з’явилась нова точка з готовими раменами та азійськими товарами. Локація має назву «Раменна бібліотека» і відкрилась на Великій Васильківській. Це заклад, де клієнт сам стає кухарем і автором власної миски рамену.
«Раменна бібліотека» працює у DIY-форматі (Do It Yourself): відвідувач обирає локшину, додає улюблені топінги, обирає соус, сплачує — і самостійно заливає бульйон.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Кожен гість створює свою гастрономічну страву — у стилі Netflix-меню, де головні ролі грають кунжут, кімчі, темпура, місо чи мариновані яйця.
Окрім того, «Раменна бібліотека» працює також в форматі магазину, де можна придбати азійські продукти та інгредієнти.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Іншими словами, ви більше не мусите шукати автентичний соєвий соус чи пасту місо в десятках магазинів — усе, що потрібно для досконалого азійського смаку, зібрано в одному місці.
Asia Foods — це також одна найбільших в Україні мереж магазинів і онлайн-платформа, що пропонує понад 1000 продуктів з Азії: від локшини, соусів і спецій до кондитерських виробів, консервованих овочів і екзотичних інгредієнтів.
Хочете приготувати справжній фо бо, том-ям, пад тай або вок — як у найкращих ресторанах Бангкока, Токіо чи Сеула? Тоді ходіть в Asia Foods, придбавайте інгредієнти і готуйте вдома азійську вечірку.
Всі продукти доступні онлайн, а магазини відкрито в 14 містах країни. Зокрема, це Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Вінниця, Івано-Франківськ, Чернівці, Житомир, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Буковель, Луцьк.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Що можна знайти в асортименті Asia Foods:
Готові рішення:
-
Подарункові набори від Asia Foods
-
Набори “Приготуй вдома” — всі інгредієнти для конкретної страви в одному пакеті
-
Їжа швидкого приготування — локшина, супи, снеки
Основа азійської кухні:
-
Локшина, рис, рисовий папір
-
Соуси і пасти (устричні, соєві, теріякі, місо та ін.)
-
Пасти для супів та бульйони
-
Борошно, тапіока, паніровка, темпура
-
Спеції, приправи
-
Перець гострий
Рослинні інгредієнти:
-
Гриби і водорості (шимеджі, шитаке, вакаме)
-
Заморожена азійська зелень
Для солодкого:
-
Мочі
-
Норі-снеки, чипси, крекери
-
Солодощі, цукор та сиропи
-
Є навіть американські солодощі — доповнення до екзотичного асортименту
Екзотика:
-
Екзотичні консервовані фрукти і пюре
-
Кокосове молоко, вершки, олія
-
Екзотичні чаї
-
Екзотичні напої
Заморожені страви та продукти:
-
Заморожені страви (тісто і коржи для різних страв)
-
Заморожені інгредієнти — водорості, набори для том яма, бамбукове листя, боби едамаме)
Консервація:
Для веганів:
Посуд і сервірування:
Цей формат оцінить молодь, студенти, фанати японської вуличної кухні та інші, хто хоче збирати свою тарілку самостійно. Локація одночасно і про цікавий азійський фаст фуд, і про гастрономічну гру з великою кількістю екзотичних інгредієнтів.
«Раменна бібліотека» локація про досвід споживання їжі в форматі фастфуд, так, як це роблять в Азії.
Ось, що розказує команда про плюси проєкту «Раменна бібліотека», які оцінять всі:
- Великий вибір і постійна наявність товару на складі;
-
Доставка в день замовлення (при оформленні до 15:00);
-
Мінімальні ціни на ринку завдяки прямій співпраці з виробниками;
-
Кваліфіковані консультанти, які допоможуть з вибором і порадять, як приготувати улюблену страву;
-
Система знижок та лояльності для постійних та оптових клієнтів;
-
Постійне оновлення асортименту — завжди є всі інгредієнти для ваших гастрономічних експериментів.
З Asia Foods ви зможете приготувати рамен, фо бо, том-ям, пад тай, воки, дім-сами, вонтон-супи та десятки інших автентичних страв у себе вдома — так, ніби ви на кухні ресторану в Токіо, Бангкоку чи Сеулі.
Фото: «Раменна бібліотека»
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi